- 19 Şubat 2009
- 933
- 206
- 333
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.221
slm arkadaşlar....dün nerdeyse bebeğimi kaybedecektim çok aşırı kanamam olmuştu.kanamayı durdurdular evdeyim şimdi bir kolumda serum var şuan..10 gün rapor verdi..corkutum bebeğimi kAYBECEĞİM DİYE..allah korudu bizi...........
ya ben kilo almadım hiç 3 ayda ,60 gr almışım 2 haftadı rtartılmadım ama kilo aldığımıda düşünmüyorum kötü bir durummu acaba 3 buçuk olucak nerdeyse eve bir tartı almak istiyorum aslında tartılırım sürekkli
canlarım benim iş yerindede yoruldum ama asıl ikili test için giderken dolmuş bekledim 40 dak.daha sonra 2 km yol yürüdüm daha sonra kızı kreşten aldım bayağı yürüdüm bunların hepsi birleşince olan oldu.zaten iş yerinde dün dekanımda sinirimde bozdu.raporumu kabul etmeyeceğini söyledim..ama konuştum hallettim işe başlayınca diyecek bir çift lafım var.neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın ben biraz dinleneyim.kendinize dikkat edin..
sabah kocama dedim çocuk odası yapcam diye eşya atmak yok dedi . niyeymiş deddim aldırmasaydın daha 1 yıl bile olmadı eşyaları alalı ben ne yapcam şimdi yemek takımı şimdi yaa
sulfat c.tesi doktora gittim bebegim 114 gr. ben ise 5 kilo aldımdikkatli ol ayda 1 kilodan fazla alma dedi daha c.tesi 1 hafta olucak ben dün akşam tartıldım 1,5 kilo daha almışım 6,5 kilo oldu yaa :26:
odan boş olsaydı şimdi çocuk odası sorun olmazdı ama dimi öfkeyle yapıyoruz böle şeyler
ayy canım neden bu kadar hızlı kilo alımı oluyor ki acabahaftada 1.5 kilo almak yemekle ilgili değildir herhalde dimi canım
fecii yiyesim var bide kendimi tutuyorum güyaa :26: mide bulantıları bitti yemege başladım 9 da kahvaltı ettim şu saate kadar meyve atıştırdım bisküvi atıştırdım içim kıyılıyo açımm
cimcimesude çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeğine bol bol dinlen allahın izniyle iyi olacaksınız :)))
kızlar kilo konusunda bende 17. haftanın içindeyim en son 14 haftalıkken 3 kilo vermiştim ki ondan sonrada aldığımı sanmıyorum yarın dr gidince belli olacak bakalım almışmıyım vermişmiyim aman bebişim iyi olsunda kilo alsamda versemde önemli değil ....
bebeğimi çok merak ediyorum hissedemiyorum hala daha arada dinliyorum kendimi ama ben anlamıyorum sanırım bundan dolayıda korkuyorum yarın hayırlı haberlerle geliriz inş. dr dan ve cinsiyetmizimide öğrenmiş oluruz inş....
32 kilo almıştım çıka çıka çocuk 2,950 çıktı. Kiloların hepsini kendime alıyorum ben
32 kilo almıştım çıka çıka çocuk 2,950 çıktı. Kiloların hepsini kendime alıyorum ben
canım naptın nasıl oldun?kızlar 1e kadar bekleyip acile gidicemÇok kotuyum sabah yediğimide çıkarttım off ya kesın ya üşüttüm ya başka birşey
gel beraber gidelim canım :)zavallı kocammm akşama gelsin ben eskişehir i aşeriyorumm kocacım beni oraya götür dicem sayenizde
canım haftada 1,5 kilo alınırmı ya bence ödem vardır. ben mesela sarmısaklı yoğurtlu bi salata yesem, yada içinde bol sarmısak olan bişi yesem, içim yanar suyu içerim içerim ama çişim gelmez. su toplarım. ertesi sabaha hemen fırlar tartı, 1-2 günde atarım suyu. o tarz bişi olabilirmiki?sulfat c.tesi doktora gittim bebegim 114 gr. ben ise 5 kilo aldımdikkatli ol ayda 1 kilodan fazla alma dedi daha c.tesi 1 hafta olucak ben dün akşam tartıldım 1,5 kilo daha almışım 6,5 kilo oldu yaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?