2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun,
Allah sağlıklı,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
Dikkat et kendine,
Seni ve bebeğini Allaha emanet ediyorum

3 ayda kilo almamak çok normal bence sonuçta bebiş kaç gr ki ben 16. haftanın içindeyim hala kilo almadım. doktoruma sorcam bakalım ctesi

çok geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın. dikkat et kendine

sabah kocama dedim çocuk odası yapcam diye eşya atmak yok dedi . niyeymiş deddim aldırmasaydın daha 1 yıl bile olmadı eşyaları alalı ben ne yapcam şimdi yemek takımı şimdi yaa

Ben atıyorum da benimkiler 7 yıllık nerdeyse bekle biraz bebiş şöyle yaşını doldursun falan sonra yaparsın değişiklikleri, zaten ilk yılında yanımızda yatacak çoğumuzun bebişi

sulfat c.tesi doktora gittim bebegim 114 gr. ben ise 5 kilo aldım dikkatli ol ayda 1 kilodan fazla alma dedi daha c.tesi 1 hafta olucak ben dün akşam tartıldım 1,5 kilo daha almışım 6,5 kilo oldu yaa :26:

okuduğum kitapa göre....ilk 3 ay 1 er kilo sonraki aylarda 1,5 kilo alınması normalmiş...
tabiii kilosu normal olanlar için bu değerler...

sulfat c.tesi doktora gittim bebegim 114 gr. ben ise 5 kilo aldım dikkatli ol ayda 1 kilodan fazla alma dedi daha c.tesi 1 hafta olucak ben dün akşam tartıldım 1,5 kilo daha almışım 6,5 kilo oldu yaa :26:

ayy canım neden bu kadar hızlı kilo alımı oluyor ki acaba haftada 1.5 kilo almak yemekle ilgili değildir herhalde dimi canım

odan boş olsaydı şimdi çocuk odası sorun olmazdı ama dimi öfkeyle yapıyoruz böle şeyler

evet sırf öfkeyle aldırdım ya ben beyaz renk seviyorum onlarda sürekli görümcemin çocugunu örnek veriyolar yok onlar kirkletir beyaz halı alcam görümcenin kızı beyaz laminat yaptırcam görümcenim kızı ayyy bıkmıştım yine siyah beyaz aldırdım ama ben atmasınıda bilirim onları

cimcimesude çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeğine bol bol dinlen allahın izniyle iyi olacaksınız :)))

kızlar kilo konusunda bende 17. haftanın içindeyim en son 14 haftalıkken 3 kilo vermiştim ki ondan sonrada aldığımı sanmıyorum yarın dr gidince belli olacak bakalım almışmıyım vermişmiyim aman bebişim iyi olsunda kilo alsamda versemde önemli değil ....

bebeğimi çok merak ediyorum hissedemiyorum hala daha arada dinliyorum kendimi ama ben anlamıyorum sanırım bundan dolayıda korkuyorum yarın hayırlı haberlerle geliriz inş. dr dan ve cinsiyetmizimide öğrenmiş oluruz inş....

ayy canım neden bu kadar hızlı kilo alımı oluyor ki acaba haftada 1.5 kilo almak yemekle ilgili değildir herhalde dimi canım

fecii yiyesim var bide kendimi tutuyorum güyaa :26: mide bulantıları bitti yemege başladım 9 da kahvaltı ettim şu saate kadar meyve atıştırdım bisküvi atıştırdım içim kıyılıyo açımm

fecii yiyesim var bide kendimi tutuyorum güyaa :26: mide bulantıları bitti yemege başladım 9 da kahvaltı ettim şu saate kadar meyve atıştırdım bisküvi atıştırdım içim kıyılıyo açımm

ayy kıyamam demekki iştahın çok açılmış benim şuana kadar öyle çok iştahlı olduğum bi dönem olmadı. bulantılarım olmadı zaten normal seyrinde devam ediyor beslenme düzenim

ben yemekle olduğunu sanmıyorum çünkü ben çok aşırı yemek yiyorum hamile olmadan öncede çok yerdim benim metebolizmam çok hızlı çalışıyomuş kilo yapmıyomuş dün ben sabh kahvaltısı 12 de yemek tam yemek ama 2 de yedim birde kocam işe giderken 6 gibi makarna yedim annemde bir tbak çorba ve meyve yedim eve gldim mısırla o günü kapattım ama olmuyo işte ben yiyipte kilo almayanlardanım ama kilo doğumuda etkiliyomuş

kesin cinsiyetini ögrenirsin yarın :92: böyle kilo almaya devam edersen seni diyetisyene yönlendirmem gerekicek dedi doktor. Gerçi ben oğlumdada 32 kilo almıştım galiba yine top gibi yüsyüvarlak olucam

Merhaba cici anneler :))
uzun zamandır yazamıyorum buraya, işler öyle yoğun ki
taşınmışız şimdi farkettim :)
umarım bütün anneler ve bebişler iyidir...
Bizim %90 kızımız olacakmış :))) İkili testi yaptırdık, ölçüm 1.1 çıktı bugün de kan tahlili sonuçlarını alıcaz. haberdar ederim
Sanırm Nurrose'a özel msj atıcaz listeye eklenmek için değil mi?

kızlar 1e kadar bekleyip acile gidicem Çok kotuyum sabah yediğimide çıkarttım off ya kesın ya üşüttüm ya başka birşey
canım naptın nasıl oldun?

zavallı kocammm akşama gelsin ben eskişehir i aşeriyorumm kocacım beni oraya götür dicem sayenizde
gel beraber gidelim canım :)
canım haftada 1,5 kilo alınırmı ya bence ödem vardır. ben mesela sarmısaklı yoğurtlu bi salata yesem, yada içinde bol sarmısak olan bişi yesem, içim yanar suyu içerim içerim ama çişim gelmez. su toplarım. ertesi sabaha hemen fırlar tartı, 1-2 günde atarım suyu. o tarz bişi olabilirmiki?
32 kilo almıştım çıka çıka çocuk 2,950 çıktı. Kiloların hepsini kendime alıyorum ben

32 kilodan sonra ne kadar sürede ne kadar kilo verdin peki canım? çok kilo alınca çatlak oldumu, krem ne kullandın ilk gebeliğinde?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…