• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cimcime sudeallah yardımcın olsun tatlım korkuttun bizi çok haklısın ağrımız sızımız yok die yormamalıyız kendimizi bebişi düşünmeliyiz kaplumba gibi hareket edelim zaten sıcak bende tatil yapamayanlardan olarak herşey bebeklerimiz için allahın izniyle bu mecaralarıda atlatacağız inanıyorum her şey çok güzel olcak canım nolur üzülme o seni bırakmıcak sende ona iyi bak olurmu alaha emanet ol dualarımız seninle:)

kızlar ben de dayanamadım bugün doktora gittim,bebişimi görme isteğimi engelleyemedim,gelişimi iyi çok şükür,çarşambaya amniyosentez olacağım ama onun iyi olacağını biliyorum , bebeğim bağdaş kurmuştu:) ama büyük ihtimal erkekmiş,tabi % 100 demedi bacaklarını tam açmadı yaramaz,sağlıklı olsun da gerisi önemli değil:):16:

ev ve bebek odası konusunda çok mutsuzum evim var şükür duplex ama af edersiniz bi poka yaramıyo güzelde üst kat yazın çok sıcak kışın soğuk oraları kullanamayorum bide köşede kalınca yandan soğuk oluyo yalıtımı kıytırık üstte kocaman teras salonu var eşime yalvarıyorum yatak odası yapalım yanıda bebek odası nasıl ısıncaz kışın dio hem terasa arkadaşlarını yatak odasaından geçiremezmiş ne güzel yandakilerin öle hem onlar ortada oldukları için ısınıyo hala 06 odadan bi oda bebeğe ayarlayamadım altta yatak odam giyinme dolabın dier odada altta yatak odası küçük ya tıkışarak hepsini bi yere toplıcam benbeğe oda hzrlıcam amannnn poktan iş işte eşieme diorum burdan taşınalım kiraya verip normal büyük daireye geçelim die tınnnnn sinir oluyorum :52:

mavi mercannn hoş geldin canım en yoğun topiği seçmişisn aferin bide bu bebişlerin normal yolllamı çok isterdim ikiz üçüz olmasını dr tek dedi :)

tüm güzel anne adaylarına merhaba;

ben aranıza yeni katıldım. gerçi formun başından beri okuyorum ama
okumaktan yazmaya elim ermedi klavyeye :)

ben de 12+5 günlük hamileyim. çok heyecanlı bi hamilelik yaşıorum kızlar yaa :)
bi an önce kucağıma almak istiyorum.inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz yavrucuklarımıza.

yarın kontrolümüz var. şuanda ofisteyim. çalışmak bile istemiyorum heyecandan.bi,an önce yarın
olsa da görüşsek bebikimle.:9:

hemen uyusak uyansak sabah olsa bende 8,5da gidicem doktora.
soracaklarımı yazıyorum bir yandan, bir yandan da dua ediyorum cinsiyetini öğreneyim, gösteriversin artık neyi varsa diye..
vakit geçmiyor heyecandan

bi an önce kucağıma almak istiyorum.inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz yavrucuklarımıza.

yarın kontrolümüz var. şuanda ofisteyim. çalışmak bile istemiyorum heyecandan.bi,an önce yarın

hoş geldin canım,

aynen benimde hiiiiiiç çalışasım yok.evde uyumak miskinlik yapmak istiyorum.
cinsiyeti belli olsaydı örgüler örerdim miniğime..
ama bekliyoruz bakalım..ağustosta belli olacak inş. gösterirse..

Son düzenleme:

hoş geldin..yarın güzel heberlerle dön inşallah..
benimde kontrolüm yarın..12+2 yim :)

hemen uyusak uyansak sabah olsa bende 8,5da gidicem doktora.
soracaklarımı yazıyorum bir yandan, bir yandan da dua ediyorum cinsiyetini öğreneyim, gösteriversin artık neyi varsa diye..
vakit geçmiyor heyecandan

ayy ben de aynı bi sürü not aldım sorucam die.
orda unutuyorum monitöre bakıcam filan derken :)
hayırlısı inşallah ya pipiyi ya kukuyu görelim istiyorum

hoş geldin canım,

aynen benimde hiiiiiiç çalışasım yok.evde uyumak miskinlik yapmak istiyorum.
cinsiyeti belli olsaydı örgüler örerdim miniğime..
ama bekliyoruz bakalım..ağustosta belli olacak inş. gösterirse..

ayyy ben de ne iş yapasım ne çalışasım bol bol yatasım var hayal kura kura :)
evi bi görseniz çarşamba pazarı gibi :):37:

Hoşgeldin, hayırlı olsun :71:

slm arkadaşlar....dün nerdeyse bebeğimi kaybedecektim çok aşırı kanamam olmuştu.kanamayı durdurdular evdeyim şimdi bir kolumda serum var şuan..10 gün rapor verdi..corkutum bebeğimi kAYBECEĞİM DİYE..allah korudu bizi...........:49:

çok çok geçmiş olsun. bol bol dinlen. allah korusun seni ve güzel bebişini...

Back