2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

senelerdir hayalim bir kızım olucak saçlarını tarıcam kot jile giyicek adıda eylül olucak şimdi kız oldugunu ögrendik bir yorum yapmıyorum ama eşim karnımı eylül üm diye seviyo

bizim kızımız da öykü olacak inşallh kot jıleler, mus çoraplar, renklı renklı babetler, dantelli kısa çoraplar..saçları uzun olacak kısacık kestırmıcem kızımın saçlarını gür olsun ayağına. sonra inşallah tokayı sever kızım da renk renk tokalar takarım. balıksırtı örerim. at kuyruğu yaparım. ayy canım kızım benım ya. ay inşallah doktor yanılmamıştır. bide erkek çıkarsa çocuğum kişilik karmasası yaşayacak yaw

canım ya geçmiş olsun yat canım hiç kalkma rabbim korusun bebeğinide senide...neden öyle oldu aceba

facebooktan da yazdım ama görmedin sanırım canım.Doktora gitmeden önce bişeyler yemeye çalış ve çikolatayı da doktora gtmeden önce ye mutlaka ancak etkisini gösterir,bi de öksür arada sırada bebek rahatsız olsun :) Bunları yapınca çok hareket edio ve istenilen pozisyon yakalanıo bi şekilde.Bi de kendini kasma çok rahat ol

koltuklarla ilgili alıntı yapmışım onla ilgili de bişeyler sölim bari :))Benm koltuklar da krem kahvemsi göz yormuyo tavsiye ederim

ahhh canım benim geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın inşallah.... bol bol dinlen kalkma dikkat et kendine

çok geçmiş olsun canım benim..
aman dikkat et kendine ve bebişe ..
neden oldu kanaman ..durduk yeremi ?

çok geçmiş olsun . çok şükür ki ikinizde iyisiniz. allah korusun.

canım ben kaçırmışım senin cinsiyeti, çok sevindim öğrenmişsin ne güzel. hayırlı olsun. darısı bizlere. benim de yarın sabah 8,30 da randevum. inşallah gösteriri pipisini pıtışını, artık nesi varsa:))
ctesi eskişehire geliyorum, gezcem tozcam . hiçbişi yemeden aç aç döncem :)

Son düzenleme:

işallah yanılma payları yoktur pek fena kaptırdık bizde kendimizi bir sürü hayal kuruyorum minigimle ilgili
öykü ismide çok güzel cnm

kızzzz yiyeceklerin sende kalsın sagın solun hamile dolu şekerim

canım çok geçmiş olsun. Allah korusun bebeğinide seni de. acil şifalar diliyorum, sakın yatağından kalkma, tuğla gibi yat. iyi bak kendine de bebeişinede.

ay boş bulundum pardonnnnnnnnnnn. dur siliyim ben o mesajı

canım kesin olmamakla birlikte doktorun tahmini kız. pek yanılma payı yokmuş ama nasıp tabi.
karakedi kapandı canım kışa artık. posta pide çibörek için eyrı bi kat ayırdı. yener usta var orda işinin ehli. posta pidye pek gitmem ama yener usta için gidilir. tavsiye ederim.
işallah yanılma payları yoktur pek fena kaptırdık bizde kendimizi bir sürü hayal kuruyorum minigimle ilgili
öykü ismide çok güzel cnm
erkek olsaydı da çok sevinirdim. ama şimdi kız dedi diye kızla ilgili hayaller kuruyorum. gerçekten kaptırdım kendımı. inşallah yanılmamıştır. hayırlısı artık. allah ne verirse..

ayy evet ya aşeren varsa arkadaşlar söylemenız yeter hemen göndeririz adrese

çok geçmiş olsun . çok şükür ki ikinizde iyisiniz. allah korusun.

çok geçmiş olsun canım neden olmuş acaba a

çok geçmiş olsun canım benim..
aman dikkat et kendine ve bebişe ..
neden oldu kanaman ..durduk yeremi ?

ahhh canım benim geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın inşallah.... bol bol dinlen kalkma dikkat et kendine

canım ya geçmiş olsun yat canım hiç kalkma rabbim korusun bebeğinide senide...neden öyle oldu aceba

Çok geçmişolsun cnmm Rabbim seni ve melegini korusun

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim...salı günü çok yoruldum birde sresten sanırsam..dün sabah işe gitmek için kalktım felaket karın ağrım vardı wc ye gitti musluktan boşqlırcasına kırmızı siyah renginde çok fena bir kanama geliyordu...işe gitmedim eşim işteydi hemen geldi doktora gittim aşırı yorgunluktan bebeğin eşi aşağı kaymış bebekte tab kanama eşten geliyormuş.hastanededün yatırdılar yarım gün bu gün evimdeym.serumdayım işte özetle bu..

kızlar 1e kadar bekleyip acile gidicem Çok kotuyum sabah yediğimide çıkarttım off ya kesın ya üşüttüm ya başka birşey

cimcime hareketlerine yatışına kalkışına dikkat et canım işte çalışmak zounda değilsende çalışma bir kere rahatsızlandın tekrarı gelmesin rahat ol bebeğine bişi olursa allah korusun iş yerindenkiler sadece geçmiş olsun der . rahat ol az çalış demez sen dikkat etcen bak bebeğin seni uyarmış

naber şişko annişler

hemen üstüme alındımmm şişko denince iyiyim bomba gibiyim yakında patlıcam doktor bana dikkat et ayda 1 kilodan fazla alma dedi ben bir haftada 1,5 kilo aldım offf nolcak benim sonum
sen nasılsın şekerim hoşgeldin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…