2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben ticaret lisesindeyim canım. çocuklar çok fena, birde çift dikişlere girdim genelde o yüzden çok zorlandım..

Canım anlıyorum, benim abim de senin gibi, arada bana gezmeye gelirdi, çalışıyorum diye yardım etmek istiyor ama bir tabağı masaya koymayı beceremiyor, aman bırak otur diyorsun mecburen Çünkü annem öyle yetiştirdi bizi, suyumuz, çayımız ayağımıza gelirdi, abim 3 yıl yalnız yaşadı, annem her hafta sonu evine gidip temizliğini yaptı, yemeğini pişirdi, annem gidince dışarıdan yedi, çünkü cidden bir yumurta bile kırmaz, pislik içinde oturur da bir bez ıslatıp toz almaz...
Açıkcası ben de eşim yardımcı olmasa depresona girerdim, hem evi hem işi birarada idare edemezdim, o kadar becerikli değilim maalesef
Ama diyorum ya eşimin annesi hala otutur, eşime kalk çay koy falan der, ilk zamanlar çok şaşırmıştım, sonradan alıştım, çalışan annelerin oğulları genellikle böyle hamarat oluyor, bir arkadaşım daha var annesi emekli bankacı, adamın yapamadığı yemek yok, çünkü ortaokuldan itibaren evin yemeğini temizliğini o yapmış, şimdi nişanlı, nişanlısı olan kız çok şanslı valla, adam gün için pasta börek bile yapıyor, benimki o kadar değil

MESERET sende şanslısın...pasta böreği kusur kalsında evimi temizlese yeter..benimki süpürgeyi çalıştırmayı bilmez..yerini bilse oda iyi :))

selam yeni anneler...bişiy sorcam..

bebişlerin cinsiyetleri yavaş yavaş belli oluyor galiba.

kız bebek nasıl belli oldu,yani dr ne dedi o an size?cvp verirsenizz memnun olurum çok meraktayım çünkü

kız bebek nasıl belli oldu,yani dr ne dedi o an size?cvp verirsenizz memnun olurum çok meraktayım çünkü

Kesin görmeden sölemedi 15 haftalık muayeneye gittim oğlumda yanımdaydı bi yandan ultrasona bakıyodu bi yandanda oğlunu büyütsün şimdi ikinci bebek öylemi dedi evet dedim oğlumu büyüttüm bide bu kız olsa birde kız büyütürüz dedim gözün aydın bu bebeginde kız dedi sonrası bende film koptu ilaçlarımı anlattı şunu kullan bunu kullanma gibi ama ne eşim ne ben anlamamışız öle sırıtık sırıtık geldik eve soruyorum bilmiyorum diyo doktoru aradımda ilaçları tekrar sordum gerçekten emin olmadan sölememeli doktorlar yaa facedeki gurupta vardı bi ark. kız demişler şimdi erkek diyolarmış buruk içim diyo ve haklıda yani

banada emin diilim heveslenme ama bence kız dedi.kız bebekleri klitoristen biliyoruz yan durur erkeklerde penis dik durur dedi.ama bana sence ne bak bakalım dese erkek derdim çünkü görüntü oğlumun ilk cinsiyeti belli oldugu anla aynıydı.heveslenmemek ıcın sakın duruyorum ama nebılım içim kıpır kıpır..

ellerine sağlıkkkk cnmmm .işte anneeeeeeeeee

kiz bebekler genelde daha gec belli ediyorr kendini doktorlar 3.5 aydan once kesin bise soylemiyor bu daha da gec olabiliyorr ben daha ogrenemedim cinsiyeti cook merak ediyorumm

kiz bebekler genelde daha gec belli ediyorr kendini doktorlar 3.5 aydan once kesin bise soylemiyor bu daha da gec olabiliyorr ben daha ogrenemedim cinsiyeti cook merak ediyorumm

ay sonu tekrar göreyim fian dedi ama ağzından ilk kız çıkınca çok heveslendim.ilkinde bu kadar diildim şimdi çok heycanlı ve meraklıyım.

senindemi oğlun var inşallah kızdır . Bende çok kız istiyodum ama içime hep erkek doguyodu belkide hayal kırıklıgına ugramamak için kendimizi avutuyoruz ne dersin bana önce kıza benziyo dedi sonra bir süre daha baktı bacak arasını gördüm kız dedi % 99 yinede c.tesi kontrole çagırdı.

evet canım oğlum var..kız çok istiyoruz bizde.ama ne yalan söyleyim benimde içimden hiç kızmış gibi geçmedi halada geçmiyor.hadi hayırlısı inşl.sağlık sıhhat sonrasındada istediğimiz cinsiyet olsun:) bana emin diilim bulgularım kız diyor dedi.cumartesi iyice belli olur o zaman senin.

ben dün sormayı unuttum henüz erken diye ama ultrasonda iyice baktım sanki büpçük vardı :))) yoksa kordonmuydu o :))

leloş 13+a henüz..bal bana kalsada o pipipydi ama doktor klitoris dedi..

saplantı yapmıyorum ama bi kızım olsun istiyorum...

ben dün sormayı unuttum henüz erken diye ama ultrasonda iyice baktım sanki büpçük vardı :))) yoksa kordonmuydu o :))

Nee sormayımı unuttun Allah iyiligini versin biz içeri girdik buyrun dedi doktor eşim hemen cinsiyet ögrenmeye geldik dedi dedim muayeneye geldik
nasıl unutursun kızzz

leloş 13+a henüz..bal bana kalsada o pipipydi ama doktor klitoris dedi..

saplantı yapmıyorum ama bi kızım olsun istiyorum...

hayırlısı ve sağlıklıs olsunda önce...sonrası artık Rabbimize kalmış cnm...ben bu yaşıma kdr hep kızım olcakmış gibi yetiştirmişim kendimi ama hamiş kaldığımdan beri bir Allah ın kulu demedi kız diye herkes ve takvimler bile erkek diyo..nasıl kıza kendimi odaklamışsam şimdi erkeğe odaklıyorum..hiç düşünmemişim bile ya erkek evladı :)) olsun ama hiç farketmez yeterki sağlıklı gelsin kuzular...sende çok düşünme bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…