- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.061
canım listede yoksun..kaç haftalıksın ?_?
ladym gargaram benim çocuklar da pek bi haylaz, ilköğretimdeyim, henüz liseyi denemedim, gelecek yıl nasılsa okulda olmıcam diye tayin istemedim, ama bi dahakine liseyi denemeyi düşünüyorum, sinirlenmeden nasıl geçecek 4 ay bilemiyorum, sen nerdesin canım? sınıfın gürültülü oluyo mu?
benim eşim de tam tersi,suyu bile ayağına gitmiş bu yaşına kadar.Eşimi böyle yetiştiren de annesi :) aslında çalışmama sebeplerimden birisi de bu.eşim asla ev işi yapamaz ,yapmaz,beceremez de.Şuanda çalışmadığım için bunlar asla gözüme batmıyo ,ama çalışıyo olup aynı saatlerde eve gelsek ve bu şekilde davransa çok problem yaşarız.Midem bulandı yattım evde hep dışardan yedi,yedik.Ev temizle desem bi temizlikçi getiririm der,yemek yap desem dışardan alır gelir.Çözümleri hep bu şekilde malesef
tabi bunların yanında başka artıları var,bana asla çalış demez,niye yemek yok demez ,ne yaparsam yer,haftada en az bigün dışarda yeriz,her haftasonu kahvaltıya gideriz biyerlere gıkı çıkmaz.
Ama bana yardımcı olan biri olsa daha iyi olurdu yine de
selam yeni anneler...bişiy sorcam..
bebişlerin cinsiyetleri yavaş yavaş belli oluyor galiba.
kız bebek nasıl belli oldu,yani dr ne dedi o an size?cvp verirsenizz memnun olurum çok meraktayım çünkü
Kesin görmeden sölemedi 15 haftalık muayeneye gittim oğlumda yanımdaydı bi yandan ultrasona bakıyodu bi yandanda oğlunu büyütsün şimdi ikinci bebek öylemi dedi evet dedim oğlumu büyüttüm bide bu kız olsa birde kız büyütürüz dedim gözün aydın bu bebeginde kız dedi sonrası bende film koptu ilaçlarımı anlattı şunu kullan bunu kullanma gibi ama ne eşim ne ben anlamamışız öle sırıtık sırıtık geldik eve soruyorum bilmiyorum diyo doktoru aradımda ilaçları tekrar sordumgerçekten emin olmadan sölememeli doktorlar yaa facedeki gurupta vardı bi ark. kız demişler şimdi erkek diyolarmış buruk içim diyo ve haklıda yani
geçmiş olsun canım,
kansızlık için pekmez çok iyi derler hep.kalsiyum açısındanda baya iyidir.
tavsiye ederim.
bende aynen gün içinde suyu masamdan eksik etmemeye çalışıyorum..aynen yemekde öle.bebeğim beslensin..
birde ben evde meyve suyu yapyorum kendime.şeftali kayısı kırmızı erik vişne kiraz vs..ne olursa yıkayıp atıyorum tencereye şeker ekliyorum biraz bazen 1 -2 tane karanfil atıyorum içine kaynatıyorum.soğuyunca çekirdeklerini çıkarıp blendırdan geçiriyorum....
ooohh mis gibi valla. soğutt soğut iç.işe de getiriyorum pikniğe falanda ..
napalım katkılılar yasak ..en doğalı bu..
selam yeni anneler...bişiy sorcam..
bebişlerin cinsiyetleri yavaş yavaş belli oluyor galiba.
kız bebek nasıl belli oldu,yani dr ne dedi o an size?cvp verirsenizz memnun olurum çok meraktayım çünkü
kiz bebekler genelde daha gec belli ediyorr kendini doktorlar 3.5 aydan once kesin bise soylemiyor bu daha da gec olabiliyorr ben daha ogrenemedim cinsiyeti cook merak ediyorumm
banada emin diilim heveslenme ama bence kız dedi.kız bebekleri klitoristen biliyoruz yan durur erkeklerde penis dik durur dedi.ama bana sence ne bak bakalım dese erkek derdim çünkü görüntü oğlumun ilk cinsiyeti belli oldugu anla aynıydı.heveslenmemek ıcın sakın duruyorum ama nebılım içim kıpır kıpır..
ay sonu tekrar göreyim fian dedi ama ağzından ilk kız çıkınca çok heveslendim.ilkinde bu kadar diildim şimdi çok heycanlı ve meraklıyım.
senindemi oğlun var inşallah kızdır . Bende çok kız istiyodum ama içime hep erkek doguyodu belkide hayal kırıklıgına ugramamak için kendimizi avutuyoruz ne dersinbana önce kıza benziyo dedi sonra bir süre daha baktı bacak arasını gördüm kız dedi % 99 yinede c.tesi kontrole çagırdı.
ben dün sormayı unuttum henüz erken diye ama ultrasonda iyice baktım sanki büpçük vardı :))) yoksa kordonmuydu o :))
leloş 13+a henüz..bal bana kalsada o pipipydi ama doktor klitoris dedi..
saplantı yapmıyorum ama bi kızım olsun istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?