- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.001
2 hafadır niye kan veriyorsun gülüm hayırdır inşallah .iyiiyimm cnmmm bugün 2 li test için kan verdimmm. Püffffffffffffffffffffff. Yaniii şöyle söyleyeyim bebişimi kendimce hissettiğim ilk kün gebelik testim için kan verdim ogündür her 2 hafta düzenli olarak kan veriyorumm kan kalmadı bendeeeeeeeeeeeeeeee..
Sen nasılsın????????????nasıl gidiyooo
iyiiyimm cnmmm bugün 2 li test için kan verdimmm. Püffffffffffffffffffffff. Yaniii şöyle söyleyeyim bebişimi kendimce hissettiğim ilk kün gebelik testim için kan verdim ogündür her 2 hafta düzenli olarak kan veriyorumm kan kalmadı bendeeeeeeeeeeeeeeee..
Sen nasılsın????????????nasıl gidiyooo
merak etmeyin kızlar bebekleriniz doğarsa çalışanlar da evde oturanlarda kendilerine dahi vakit ayıramayacaklar kolay kolay .şimdiden uyuyun bol bol,bende çalışmıyorum ama evlendim evleneli kıcımı yere koymam.akşamları yemekten sonra soluğu çarşıda alırım ya da alışveriş merkezine atarım. olmadı enesi parka ,oyun alanına götürürz.ilk zamanlarda kışa denk gelmişti evde otur otur sıkılıyor insan.2 aile dostlarımız var bir hafta ben onlara ,onlar bize derken her haftasonu bir misafirlik olayımız olurben komşuya karşı değilim ama seviyeyi aşağı çeken komşuyu istemiyorum.
ağır oturaklı olsun canımı yesin.müsade istesin gelelim ya da davet etsin süper doyum olmaz.
çalışan bayanlar ,bebekleri olunca daha yıpranıyor benim arkadaşım ücretsiz doğum izni vs derken cocuğu 15 aylık etti .o zaman kadar güzeldi rahattı ,şubatta çalışmaya başladı o da ögretmen ve 7 aydır göremiyorum .facesine sürekli bıkkınlık,yorgunluk,tatil geldi oley falan yazıyor.benim görümcemin çocuğu 14 aylık oldu hala adam akıllı bir parka gitmişliği ya da dışarı çıkmışlığı yoktur.alışverişe gider ayda bir doktora gider o kadar.ben baygınlık geçiriyorum duyunca.ama bazı çalışan arkadaşlarımız var süper imreniyorum .adamlar çalışıyor evleri her zaman tertemiz ,şipşap mutfakta hazırlıklıdır ,bir o kadarda gezerler maşallah derim benden az kala değillerdir.içten gelmesi lazım .
ya bu arada c&a magazasında %50 indirim var demişti arkadaşın biris.acaba ne zaman olacak bu indirim şuan var mı ki ?
merak etmeyin kızlar bebekleriniz doğarsa çalışanlar da evde oturanlarda kendilerine dahi vakit ayıramayacaklar kolay kolay .şimdiden uyuyun bol bol,bende çalışmıyorum ama evlendim evleneli kıcımı yere koymam.akşamları yemekten sonra soluğu çarşıda alırım ya da alışveriş merkezine atarım. Olmadı enesi parka ,oyun alanına götürürz.ilk zamanlarda kışa denk gelmişti evde otur otur sıkılıyor insan.2 aile dostlarımız var bir hafta ben onlara ,onlar bize derken her haftasonu bir misafirlik olayımız olurBen komşuya karşı değilim ama seviyeyi aşağı çeken komşuyu istemiyorum.
Ağır oturaklı olsun canımı yesin.müsade istesin gelelim ya da davet etsin süper doyum olmaz.
çalışan bayanlar ,bebekleri olunca daha yıpranıyor benim arkadaşım ücretsiz doğum izni vs derken cocuğu 15 aylık etti .o zaman kadar güzeldi rahattı ,şubatta çalışmaya başladı o da ögretmen ve 7 aydır göremiyorum .facesine sürekli bıkkınlık,yorgunluk,tatil geldi oley falan yazıyor.Benim görümcemin çocuğu 14 aylık oldu hala adam akıllı bir parka gitmişliği ya da dışarı çıkmışlığı yoktur.alışverişe gider ayda bir doktora gider o kadar.ben baygınlık geçiriyorum duyunca.ama bazı çalışan arkadaşlarımız var süper imreniyorum .adamlar çalışıyor evleri her zaman tertemiz ,şipşap mutfakta hazırlıklıdır ,bir o kadarda gezerler maşallah derim benden az kala değillerdir.içten gelmesi lazım .
Ya bu arada c&a magazasında %50 indirim var demişti arkadaşın biris.acaba ne zaman olacak bu indirim şuan var mı ki ?
canım valla iyiyim .benim ikilitest sonuçları iyi çıkmıştı.önümüzdekikontrolde 5-6 ağustos gibi olacak.
Bi sıkıntım yok ..gaz şişkimlik vardı geçti sonunda şükür ki.
Ama iştahım eskisine göre az ..
Neden sürekli kan veriyosun?
cnmm ya çok yıpratıcı değilmii ben normalde 21:00 da eve giren hemen yemek bulaşık işte ne yaptıysam tatlı ıslak kek çerez vs onlar biter, biraz okul işleriii ve fıssssssssssss bitmişimmm ben. Ama bebişim gelsin olsunnn.isterse o işlerimi ve ev temizliğimi eksik yapayımmm, ne yapayımmm beni beğenmeyen gelmesinn cnmmm sağlıklı olsunda dimiiii.ayyyyyyyyyy şimdi tuhaf oldummmm.
ya cnmm benim bazı değerlerim düşük birde biraz mikrobik durumlar felan önlem ama inan zaten kanım yerlerde sürünür çocukluğumdan bu yana şimdi hiç kalmadııı yaaaaaaaaaaa...
şişkinlik çok gıcık ama yaaa sevindimmm geçtiğineee.,
bu arada benimde hiç iştahım yok resmen yemek ve suyu ilaç gibi görüyorum uzansam ikaz etmeseler beniii hiçççççççççççççççççç aklıma gelmiyoooo
İşte olmuyo öyleben hem maaş istiyorum hem özgürlük
Ama işte evde oturunca bi kere 12 den önce kalkmıyorum, az daha uzanayım diyorum, kanepede dönüp duruyorum, ne yemek yapsam diye düşünüyorum, sonra bi bakıyorum aaaaaa akşam olmuş, neyse bugün de dışardan söyleyelimişe gidince mecbur kalkıyorsun sabahın köründe, bir uzanamadığın için miskinleşemiyorsun da, akşama kadar çalışınca acıkıyosun eve girer girmez mutfaya dalıp yemeklerini hazırlıyosun, ama bütün gün evde olsam da uzansam diye hayal kuruyosun bir taraftan
maşallah sana da canım .eşinide tebrik ediyorum ,sen olmadan evin temizliğini yapabiliyor ,ben illaki yaparmısın demeliyimCnm işte ben o çalışanlardanım (hamilelik dönemini saymazsak) 6 yıllık evliyim, büyük temizlik dışında eve yardımcı almam, evimi bir gün pis bulamazsınız, her gün taze yemek pişer, pilavıyla salatasıyla sofra hazır olur, hafta sonları gezme, hafta içi en az 2 akşam arkadaşlarımla vakit geçiririm, ama tabi bunlarda eşimin katkısı çoooook büyük, yemekte yardımcı olamasa da (benden 2.5 saat sonra eve geldiği için) temizlikte benim kadar katkısı vardır, çok da düzenlidir. (kendimi övmüş gibi oldum bundan da hiç hoşlanmam aslında, itiraf edeyim ben dağınık ama titizim, evi düzenleyen eşim)
Çocuktan sonra kreş yaşı gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum ben, zaten özel sektör çalışanıyım, işimi kaybetme kaygım yok, ihtiyacımız da yok Allaha şükür, o yüzden ilk dönemlerini birlikte geçirelim istiyorum, ama sonrasında yine şimdiki gibi rahat bir iş bulur çalışırım mutlaka.
evet canım bende cumartesi gideyim o zaman bakayım kalmışmı birşeyler .fiyatları normalde zaten uygun indirimle daha iyi olur diye düşünüyorum .ense ölcümünzde iyi çıkmış canım kandada aynı güzel sonuç çıkar inşallah .Kizlar merhabalr bugun 2li test icin gittim ense kalinligi1.7cikti gorünürde bir problem yok tabi sonuclari 1hafta sonra alicam hayirlisi insallah.
Ayyildizim ben yazmistim c&a indirimini arkadasimin kardesi calisiyor onada sordum su an yuzde 50 indirim var ama dahada gircek indirime dedi ama bu sefer aradiklarimiz kalmayabilir ben bu pazar birseyler almayi dusunuyorum
ya cnmm benim bazı değerlerim düşük birde biraz mikrobik durumlar felan önlem ama inan zaten kanım yerlerde sürünür çocukluğumdan bu yana şimdi hiç kalmadııı yaaaaaaaaaaa...
şişkinlik çok gıcık ama yaaa sevindimmm geçtiğineee.,
bu arada benimde hiç iştahım yok resmen yemek ve suyu ilaç gibi görüyorum uzansam ikaz etmeseler beniii hiçççççççççççççççççç aklıma gelmiyoooo
maden suyu içebiliyorsan onu iç canım.nette okudum süt içmeyen çocuklarınıza maden suyu içirerek o eksiklerini kapatabilirsiniz yazıyordu.gebelikte bir sakıncası yokmuş.babam anneme kasayla alıyordu.kardeşim şimdi 2 yaşındasut we sut urunleri tuketemiyorumm cnmm midem bulaniyorrama tuzlu eksi ve aci diyince aklina ne geliyorsa hepsini yiyebiliyorumm
valla canım bende niveanın bebe yağını sürüyordum ama sürmücem sanırım artık. dün güneşte göbeğimi açtım hafif hafif sivilceler olmuş onlar bugün geçti ama eşim sanki sarı sarı tüyler çıkmış farkettin mi dedi. badem yağı tüylenme yapıyor diyorlardı, ondan olabilir belki. o yüzden en kısa zamanda lierac almayı düşünüyorum.
sivilce dediğin isilik gibi dimi canım. bende de var. ama ben badem yağını her yerime sürüyorum sadece karnımda var. bence benimkiler yağdan değil, hergün 1 saat tempolu yürüyorum terliyorum, hemen duşa girmiyorum yarım saat falan oyalanıyorum, terden sıcaktan oldu benimki. tüğlenme konusuna gelince de benim iş yerimde 3 arkadaşım badem yağı kullandı hiç bir tüğ artışı yok, bizzat gösterdiler baktık yani. bence o tüğlenme hormonal. ben de lierac alıcam. sabah lierac akşam yap karışımı süreyim diyorum. öğlende mi bişi sürsekki
Kizlar bu arada aranizda çekmeköyde oturan yokmu hiiiiiiiiiiiic
ben nasıl olacam bakalım. benım avantajım bebeğime annemın bakacak olması. inşallah bizi yetiştirdiği gibi yetiştirir torununu da. yoksa şımartırsa yandık. bide çok şükür planlıyım ben her saat için program yaparım. olmadı uyamadım mı programa yenisini yaparım. örneğin bebeğim doğduğunda yaz olana kadar annem gelecek bize. bizde bakacak.biraz büyüdükten sonra ben yarım saat erken kalkıp atacam kızımı arabasına tıngır mıngır anneme gidecez 15 dklık mesafede şükür ki. sonra evin önunden dolmuşa binip hopp işe ışınlanacam. akşam da anneme gidip kızımı alıp evimize gelıcem. iyiki anneme uzak ev tutmamışım diyorum şimdi. yemeğe gelınce benım eşim 2 vardıya çalışıyo. 4-12 çalıştığı hafta can sıkıntısından buzluğu dolduruyorum. ertesi hafta 1 haftalık yemek hazır. artık bebekle nasıl yaparım bilmem ama annem yardım eder inşallah. allah ona sağlık sıhat versin. inşallah bi araba alabilirsek bende gezmeye bayılırım ama arabasız ve bebekle gezme işkence olur gibi. koca arabayı dolmuşlarda taşı. bi elinde bebek bi elinde koca cantası falan. tek başına olmaz ancek eşimle akşamları parka falan gideriz heralde.merak etmeyin kızlar bebekleriniz doğarsa çalışanlar da evde oturanlarda kendilerine dahi vakit ayıramayacaklar kolay kolay .şimdiden uyuyun bol bol,bende çalışmıyorum ama evlendim evleneli kıcımı yere koymam.akşamları yemekten sonra soluğu çarşıda alırım ya da alışveriş merkezine atarım. olmadı enesi parka ,oyun alanına götürürz.ilk zamanlarda kışa denk gelmişti evde otur otur sıkılıyor insan.2 aile dostlarımız var bir hafta ben onlara ,onlar bize derken her haftasonu bir misafirlik olayımız olurben komşuya karşı değilim ama seviyeyi aşağı çeken komşuyu istemiyorum.
ağır oturaklı olsun canımı yesin.müsade istesin gelelim ya da davet etsin süper doyum olmaz.
çalışan bayanlar ,bebekleri olunca daha yıpranıyor benim arkadaşım ücretsiz doğum izni vs derken cocuğu 15 aylık etti .o zaman kadar güzeldi rahattı ,şubatta çalışmaya başladı o da ögretmen ve 7 aydır göremiyorum .facesine sürekli bıkkınlık,yorgunluk,tatil geldi oley falan yazıyor.benim görümcemin çocuğu 14 aylık oldu hala adam akıllı bir parka gitmişliği ya da dışarı çıkmışlığı yoktur.alışverişe gider ayda bir doktora gider o kadar.ben baygınlık geçiriyorum duyunca.ama bazı çalışan arkadaşlarımız var süper imreniyorum .adamlar çalışıyor evleri her zaman tertemiz ,şipşap mutfakta hazırlıklıdır ,bir o kadarda gezerler maşallah derim benden az kala değillerdir.içten gelmesi lazım .
ya bu arada c&a magazasında %50 indirim var demişti arkadaşın biris.acaba ne zaman olacak bu indirim şuan var mı ki ?
evet meserretn eşine bir nazarlık gerçektenmaşallah sana da canım .eşinide tebrik ediyorum ,sen olmadan evin temizliğini yapabiliyor ,ben illaki yaparmısın demeliyimya da yapmaya kalkışmalıyım elimden almasını beklemeliyim .yoksa direk ben şunu yapayım diye düşünmez .beim de yanda iki eş ögretmen ,akşam geliyorlar birlkte.ben gezmeye çıkarken balkonda yemek yerken görüyorum ,dönüşte bir bakıyorum dışarı çıkıyorlar gezmeye falan ,çocukları benimkinin yaşında ,benimki yanlarından geçerken bagırıyo onun cocuğu sessiz sakin birşey ,böyle parktada oynarlarken benimki taşlara gömüyor kendisini onun cocuğu kürekle narin narin alıyor .kadın diyor evdede çok dikkatlidir diyor .ben şaşkaloz gibi oluyorum nasıl alıştırıyorlar bilmiyorum imreniyorum işte .
kreşe gitti biraz toparlandı bakalım inşalah daha da ilerler ,yoksa iki taraftan terör estirir benimkiler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?