2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çalışmayı da sevmiyorum evde oturmayı da

İşe geliyorum eve gitmek istiyorum, evde 1 gün otursam darlanıyorum, bir de çok miskinim ben, evdeysem ayağımı uzatıp hasta gibi yatıyorum, k.çımı kaldırmıyorum öyle olnca da iyice tembelleşiyorum, şöyle hareketli olsam markete gitsem yemek yapsam falan açılırım ama diyorum ya ev iyice tembelleştiriyor beni, mesela hamilelikten önce her gün işten çıkar, ya arkadaşlarımla takılırdım, ya eve gider yemek yapardım, ama o günü evde geçirdiysem ne yemek hazırlardım ne dışarı çıkardım Gerçi hamile kaldığımdan beri mutfağa giremiyorum ama olsun.

Benim tek sevdiğim şey gezmek, hep gezsem, tatil yapsam yüzsem, her ay da biri hesabıma para yatırsa

bende öğretmenim canım, işte öğretmenlik güzel çok aşırı sıkmıyor. öğleden sonra evdesin. yemeğini yapıyorsun filan.. işine bakıyorsun. birde çocuklarım bu kadar haylaz olmasa daha güzel olucak ama ona da alıştım artık..

Varmı öle üç kuruşa beş köfte kızz öle hayatı herkes ister yaa evde oturacaksın aza kanat getireceksin yada çalışıp istedigini alıp gezeceksin şekerim hayat bu

aa canım hiç alakası yok ,buraya sadece asosyal insanlar mı gelip konuşuyo?Ben öyle değilim söylediklerimle bunu demek istemedim yani :) Ben gezmeye de gidiyorum,arkadaşım da çok,eşimle de gideriz heryere,ama buraya da zaman buldukça ve canım istedikçe gelip paylaşımlara bakıyorum

selam canım....anladım canım tüm gün eğitim çok zor tatlım gerçi bizimde öyle gibi ben 9- 2.30 arası çalışıyorum adı tam gün şuan süperim tatilimin uykunun keyfini çıkarıyorum hele hamile olunca buna ihtiyacım olduğunu anladım, okulda gözlerim kapanıyordu öğleden sonra...ders veriyorsun bide üstüne maşallah ay ben uğraşamam canım özel dersle falan bir ara vardı öyle planım ama yapamadım... ağustosta ne olur bilmiyorum canım sıkılmaya başlayabilir evde oturmaktan,ama o zamanda anneme atıyorum kendimi

sabah dr a ense ölçümü için gittim kızlar NT:2,46 CRL:54,2 çıktı,12+3 günlüküm ve dr um %90 erkek dedi :) kızımdan sonra oğlan değişik olacak inşallah,hayırlı ve sağlıklı olması tek temennim...

hayırdır canım acıktın mı?? seni bilmem ama bunları görünce ben acıktım ya. ya herkesin evinde vardır diye söylüyorum canım yoğurtlu makarna istiyor. ama yapmaya da üşeniyorum

en sevdiğim şekillerden biri o ben hep acıkıyorum resmen bebek besliyorum :) yemek yiyorum 2 saat geçio acıkıyorum bi meyve bile yesem hemen açlık gidiyo bu hamilelik ne tuhaf bişeymiş

gözün aydın ne güzell saglıcakla al kucagına yavrunu cnm

hımm anladım canım tabi doktorun öyleyse söyler tabi çok şanslısın yani dr açısından ne güzel hatayın neresindeydiniz, bende bayramdan sonra hatay da olucam ve uzun süre kalacağımdan kontrole gitmem gerekecek. yakınsan tavsiye alabilirim yani
desteğin için de tşk ederim canım. rahat olmaya çalışıorum ama aynı evde iki ayrı hayat yaşıormuşuz gibi. ağır geliyor.umarım kısa zamanda biter bu sıkıntılı günler

ladym gargaram benim çocuklar da pek bi haylaz, ilköğretimdeyim, henüz liseyi denemedim, gelecek yıl nasılsa okulda olmıcam diye tayin istemedim, ama bi dahakine liseyi denemeyi düşünüyorum, sinirlenmeden nasıl geçecek 4 ay bilemiyorum, sen nerdesin canım? sınıfın gürültülü oluyo mu?

asosyallikten onu kastetmedim canım bende cafe falan severim (arkadaşlarımın çoğu çalışınca o da her zaman olmuyor)ama ev gezmesi sevmiyorum komşular falan böyle yoğun apt lar var onların pc ye ayıracak zamanları olmaz o açıdan hep birlikte mantı açıyorlar sarma sarıyorlar e bide günleri düşün yani

Varmı öle üç kuruşa beş köfte kızz öle hayatı herkes ister yaa evde oturacaksın aza kanat getireceksin yada çalışıp istedigini alıp gezeceksin şekerim hayat bu

İşte olmuyo öyle ben hem maaş istiyorum hem özgürlük
Ama işte evde oturunca bi kere 12 den önce kalkmıyorum, az daha uzanayım diyorum, kanepede dönüp duruyorum, ne yemek yapsam diye düşünüyorum, sonra bi bakıyorum aaaaaa akşam olmuş, neyse bugün de dışardan söyleyelim işe gidince mecbur kalkıyorsun sabahın köründe, bir uzanamadığın için miskinleşemiyorsun da, akşama kadar çalışınca acıkıyosun eve girer girmez mutfaya dalıp yemeklerini hazırlıyosun, ama bütün gün evde olsam da uzansam diye hayal kuruyosun bir taraftan

Son düzenleme:

o zamanda bebişlerimizin cinsiyetleri belli olur cnmm bizde minik minik alışveriişler yaparızz dimiiii iyi gelir bize.

selam şekerim iyiyiz sen nasılsın..

iyiiyimm cnmmm bugün 2 li test için kan verdimmm. Püffffffffffffffffffffff. Yaniii şöyle söyleyeyim bebişimi kendimce hissettiğim ilk kün gebelik testim için kan verdim ogündür her 2 hafta düzenli olarak kan veriyorumm kan kalmadı bendeeeeeeeeeeeeeeee..

Sen nasılsın????????????nasıl gidiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…