- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
Hepinize merhaba arkadaşlar...Topiği yeni gördüm tam da kpssyi kara kara düşünürken...Ben de 4 yılllık mezunu olarak 2012 kpss de bir memurluk istiyorum..Yaşım gelip geçiyor artık meslek sahibi olmam gerekiyor..Yalnız tam bilmediğim şeyler var...Aydınlatan olursa çok sevinirim...Bu yıl kpss de memur olarak atanabilmek için sadece genel yetenek ve genel kültür yamak yeterli mi yoksa alan dersi de yapmak gerekiyor mu? Başlamayı düşünüyorum artık ben de...
bende 2012 kpss ye giricem
4 yıllık ne mezunusunuz ? özel meslek gruplarına dahil değilseniz b kadrosuna dahilsinizdir. sadece genel kültür genel yetenek çözmeniz yeterli olacaktır.
benim dersanem yeni başladı ama kendimden hiç umudum yok
hem iş hem tez hem dersane çok zor oluyor
ooo senin işin bayağı zormuş canım yaa:44:ama pes etmek yok
bu sadeleştirdiğim hali aslında
hem iş hem tez hem tübitak projesi hem ales hem dersane(((
kaça bölüneceğimi şaşırdım ama hepsini bir arada yürütmek zorundayım
başka carem yok
yok artıksen bu işi de başar valla kralsın
inşallah başarırımüniversite bittikten sonra hayatını yoluna koymak ne zormus ya
ya kızlar bişey duydum moralim bozuldu.Kurumlar kpss den ayrılıyomuş mesela gümrük ayrılmış ptt özelleşiyo yani bu da kadroda daralma ve çeşitlilğin azalması anlamına geliyo offf ne biliim ya artık belediyeleri falan yazıcaz ama yinede çalışıcam tabi umut...... umut ......umut
cnm eger aof son sınıfsan ve bitireceğine inanıyorsan 4 yıllıktan girmek zorundasın kpssyebu sene son sınıfa geçtim ne zamn peki başvurular nasıl yapılacak cvp verirseniz sevinirim sınavlar ne zaman olcak kusura bakmayın gerçekten hiç bi fikrim yok ani bi kararla bu sınava girmeye karar verdim
koca koca evli barklı çoluk çocuk sahibi olmuş artık teyze diyebileceğim amca diyebileceğim özel sektörde de oldukça iyi bir işe sahip kişiler neden bu sınavlarda gencecik insanların önünü keser anlamış değilim......
topik sahibi olarak artık daha sık gireceğim raporumu veriyim
Tarihten kurtuluş savaşındayım gerçi dersanede dersler bitti ama ben özet çıkararak gidiyorum
Coğrafya da bitti ancak özet devam
Matematik problemler bitti
Anayasa başlamadı ama ben çalışıyorum
Türkçeyi ihmal ettim dersanede 3.dersteyiz
genelde tarih ve mat çalışıyorum mesela bugün coğrfyadan ekonomik coğrafya özetine geçtim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?