merhaba arkadaslar ben kamu yönetımı 4. sınıfa gectım kpss b den girmek istiyorum.. kpss b den girecek olanlar için bu sınav her yılmı yapılıyor yoksa 2 yılda 1 mi ???
Kızlar ben bu KPSS konusunda çok bilgi sahibi değilim,memurlukta yas sınırı 35 mı?a grubu b grubu ne oluyor?ogretmenlikle ilgili 21 i işaretlemek nedir?bilgilendirirseniz sevinirim
arkadasım merhaba
b grubu duz memurluk benım ıstedıgım..
a grubu malıye ısletme muhasebe gıbı derlserınde calısılması gerektıgı uzmanlkık sınavı uzman uzman yardımcısı falan oluyorsun mesela bır bankada..
bu arada yaş sınır b grubu için 30 ama A grubu için 35 e çekildi onu atlamışım
quiet merhaba nickin zormus sen cografya mı calısıyorsun bende tarıh calısıorum bu arada ben b grubu harıcınde ogretmenlıgı dusunuorum ama formasyon alabılırsem kesın karra vermedım..
benım az kaldı arkadaslar 30 a..28 olucam.. sızı bılmıyorum aam yuksek alıp atanmam sart..:S
ıcıme su serptın vallamerhaba ddemir10
ben coğrafyaya başladım yarısı bitti zaten
tarihe bakmak istemiyorum nedense :26: ama çabuk bitiyor.özellikle ramazanda daha kolay benim için
formasyon alsan çok güzel olur aslında.avantajın sadece devlet değil dershanelerde var.ve senin ataman daha kolay olur.çünkü senin bölümünde kontenjan fazla
benim iki yönden avantajım varhem yaşa daha var hem ist dışı istiyorum zaten.kendi bölümden atanırsam b için 80 yeticek bana zaten şu an 71
ben 2012de atıncam galba yaaaaaa kuantum yapıyorum
ıcıme su serptın vallasaoll..yaw matematık-bılgısayar bolumum..
matematık turkce benım ıcın cok kolay 2010da 3 bosum vardı sadece ama tarıh vatandaslık zor gwlıor onlara calısıorum..
bu sene girmişmiydin sınava.herkes türkçe zor dedi benimde 2 yanlışım çıktı ilk girmeme rağmen.boş bıraktığım mat sorularına çıkınca kendim güldüm o derece
benimde tarih ve vatandaşlık kötü.bu sene 22 yanlış yaptım öle diyim
yaw kuantuma merakın varmıı bende ılgılenıyorum da..
merhaba arkadaşlar.. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldnz sefa getirdnz.. şimdilk burdaki durum genel olrk şöyle: herkes kasıma kadar tüm konuları şöööyle bi tekrar ediyo kasmdan sonra kendimizi testlere veriyoruz... kasıma kadar pek hareket yok topiğimzde sanrm..
bu arada ben türk. mat. ve tarihin yarısını kabataslak olrk bitrdm.. bu ayın sonuna kadar trihn tamamı ve coğ. ı bitirmeyi düşünüyorm. sonrada vat. ve eğitim bilmlerine başlıcm.. sonra gelsin testlerhakkımızda hayırlısı olsun..
arkadaslar canlanalım calısalım hayıdıı ben pelin hocanın videolarını seyredıorum tuba sanada tavsıye ederım..
benımde farklı degıl zaten bende 80 aldım..
yok ben inanmıyorum
bugün forumda gezerken çok okudum o yüzden söledim :90:
tamam istemek güzelde oturduğun yerde bişey yapmadan durmak ı ı bana göre değil.çalışcaksın ki olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?