hoşbulduk cnm umarım öle olur ya ısımdn memnunnm ama ozel işteee sonuctaa hyrlısı olsun bakalm bende arada bakrm test vs sayenzde :):)
azmedersek 2012 bizim senemiz olacak ne iş yapıyosun ne mezunusun ve şuanki hazırlanma tekniklerin neler canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk cnm umarım öle olur ya ısımdn memnunnm ama ozel işteee sonuctaa hyrlısı olsun bakalm bende arada bakrm test vs sayenzde :):)
kardelen dershane düşünemiyorum çünkü eşimin nöbetleri uymuyor birde oğlum var bakacak kımsemız yok artık kendı ımkanlarımla ama bırı anlattımı yaparım mutlaka soyle ıyı sekılde ınleyınce ustesınden gelırım zaten
azmedersek 2012 bizim senemiz olacak ne iş yapıyosun ne mezunusun ve şuanki hazırlanma tekniklerin neler canım?
inşallah cnm ama cok azımlı deılım teknık ressamım ozl bir sırkette. yınede sınava gırıp sansımı deneym dedım en fazla test cozerım dıye dusnyrmmm vakt buldukca.
şenay86 hoş geldin aramıza hayırlı olsun çalışmalarınız allahın izniyle halledersiniz yaa siz nasıl çalışıyosunuz ne mezunusunuz?
hoşbulduk kardelen ben sadece bır derse odaklanmadan bır gun tarıh bırgun cograya baska bır gun baska bı ders bu sekılde bırde ben hızlandırılmış kursa gıtmeyı duşunuyorum önlisanstan gırıcem sınava
kardelen canım önlisans mezunuyum çok şükür başladım çalışmaya bakalım hakkımızda hayrılısı hepimizin atanmak ıcın sanırım 87 fılan almam lazım offf allahım ya yardımcısı olsun hepımızıno zaman konu anlatımlı kitapları edinmekle başlayabilirsin oğlun uyurken müsait olduğunda başlarsan gerisi gelir öğrendikçe şevk gelir çalışma hızlanır ne mezunusun lise mi önlisans mı?
hoş geldin bayan nese aramıza evet özel sektörün bi sonu yok önlisans ne mezunusun ve çalışmalr nasıl gidiyor
kardelen canım önlisans mezunuyum çok şükür başladım çalışmaya bakalım hakkımızda hayrılısı hepimizin atanmak ıcın sanırım 87 fılan almam lazım offf allahım ya yardımcısı olsun hepımızın
ben tamamen özel sektördeki işimi düşünerek mağaza yönetimi okudum, şansım ne olur bu bölümle bilmiyorum.Lisans tamamlamayla işletmeye tamamlamayı düşünüyorum, bakalım hayırlısı.Çalışmaya başlamadım henüz tarih, coğrafya, türkçe bilgim fena değildir oyüzden erken olduğunu düşünüyorum.Matemetik ve Vatandaşlığa ağırlık vereceğim.Ocak ayında başlayacağım.
hım anladım bölüm ne bu arada hızlandırılmış kurslar genelde sınava yaklaşınca veriliyor
evet hızlandırılmış kurslar sınav yaklaşınca oluyor şimdilik evde calışıyorum uzun zamanlı dersaneye gıdemem zaten oglumu bırakmak ıstemıyorum bolumum cocuk gelışımı
güzel bölüm canım ama aksatmadan hepsini bir arada götürecek çalışmamız lazım hem aileni aksatmıyacaksın oğlunu hemde dersleri
eşim ev işlerınde yardım edıyor oglum uyuyuncada ders calışıyorum gunde 2 saat şimdilik hamıleykende bıgısayar sertıfıkası aldım oda bana kolaylık saglayacak bolumum yonunden şanslıyım memeur alımı baya oluyor inş bu topıge atandıgımızıda yazarız[/QUO
inşallah öyle olur canım çalışanın emeği boş kalmaz yazarız allahın izniyle 1 sene var sınava ama çook çalışmamız lazım çook
matematiği iyi olan arkadaşlar şu soruyu çözebilirlerse benim için çok sevinirim.
K,L,M birer rakam olmak üzere
K<L<M koşulunu sağlayan kaç tane üç basamaklı KLM sayısı vardır:26:
eşim ev işlerınde yardım edıyor oglum uyuyuncada ders calışıyorum gunde 2 saat şimdilik hamıleykende bıgısayar sertıfıkası aldım oda bana kolaylık saglayacak bolumum yonunden şanslıyım memeur alımı baya oluyor inş bu topıge atandıgımızıda yazarız[/QUO
inşallah öyle olur canım çalışanın emeği boş kalmaz yazarız allahın izniyle 1 sene var sınava ama çook çalışmamız lazım çook
yanı ıns senın bolum neydı bolumde cok onemlı cunku
yanı ıns senın bolum neydı bolumde cok onemlı cunku
ben büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum bizim bölümde baya alım yapıyo 80 le mutlaka atanıyorsun
ben büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum bizim bölümde baya alım yapıyo 80 le mutlaka atanıyorsun
evet yapıyordur canım bızdende alım oluyor ben hedefı 90 tutuyorum ama bızım blumde 80-85 den alır
evet yapıyordur canım bızdende alım oluyor ben hedefı 90 tutuyorum ama bızım blumde 80-85 den alır[/QUOTE
evet canım kotayı yüksek tutmak lazım ki ilk atananlardan olalım çalışmalar nasıl gidiyo akşam tarihten bi konu daha çalışacam