• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 kpss önlisans mezunları, haydi sınava hep birlikte hazırlanalım...

hoşbulduk cnm umarım öle olur ya ısımdn memnunnm ama ozel işteee sonuctaa hyrlısı olsun bakalm bende arada bakrm test vs sayenzde :):)

azmedersek 2012 bizim senemiz olacak ne iş yapıyosun ne mezunusun ve şuanki hazırlanma tekniklerin neler canım?

kardelen dershane düşünemiyorum çünkü eşimin nöbetleri uymuyor birde oğlum var bakacak kımsemız yok artık kendı ımkanlarımla ama bırı anlattımı yaparım mutlaka soyle ıyı sekılde ınleyınce ustesınden gelırım zaten

o zaman konu anlatımlı kitapları edinmekle başlayabilirsin oğlun uyurken müsait olduğunda başlarsan gerisi gelir öğrendikçe şevk gelir çalışma hızlanır ne mezunusun lise mi önlisans mı?

azmedersek 2012 bizim senemiz olacak ne iş yapıyosun ne mezunusun ve şuanki hazırlanma tekniklerin neler canım?

inşallah cnm ama cok azımlı deılım teknık ressamım ozl bir sırkette. yınede sınava gırıp sansımı deneym dedım en fazla test cozerım dıye dusnyrmmm vakt buldukca.

inşallah cnm ama cok azımlı deılım teknık ressamım ozl bir sırkette. yınede sınava gırıp sansımı deneym dedım en fazla test cozerım dıye dusnyrmmm vakt buldukca.

bak bende özel sektörde çalışıyorum artı hem kpssye hazırlanıyor hemde açıköğretim türk dili edebiyatı okuyorum benim işim daha zor ama kendime güveniyorum kendine güvenmen başarmanın yarısı o yüzden yapacam diyeceksin gerisi gelecek emin ol:72:

şenay86 hoş geldin aramıza hayırlı olsun çalışmalarınız allahın izniyle halledersiniz yaa siz nasıl çalışıyosunuz ne mezunusunuz?

hoşbulduk kardelen ben sadece bır derse odaklanmadan bır gun tarıh bırgun cograya baska bır gun baska bı ders bu sekılde bırde ben hızlandırılmış kursa gıtmeyı duşunuyorum önlisanstan gırıcem sınava

hoşbulduk kardelen ben sadece bır derse odaklanmadan bır gun tarıh bırgun cograya baska bır gun baska bı ders bu sekılde bırde ben hızlandırılmış kursa gıtmeyı duşunuyorum önlisanstan gırıcem sınava

hım anladım bölüm ne bu arada hızlandırılmış kurslar genelde sınava yaklaşınca veriliyor

o zaman konu anlatımlı kitapları edinmekle başlayabilirsin oğlun uyurken müsait olduğunda başlarsan gerisi gelir öğrendikçe şevk gelir çalışma hızlanır ne mezunusun lise mi önlisans mı?
kardelen canım önlisans mezunuyum çok şükür başladım çalışmaya bakalım hakkımızda hayrılısı hepimizin atanmak ıcın sanırım 87 fılan almam lazım offf allahım ya yardımcısı olsun hepımızın

hoş geldin bayan nese aramıza evet özel sektörün bi sonu yok önlisans ne mezunusun ve çalışmalr nasıl gidiyor

ben tamamen özel sektördeki işimi düşünerek mağaza yönetimi okudum, şansım ne olur bu bölümle bilmiyorum.Lisans tamamlamayla işletmeye tamamlamayı düşünüyorum, bakalım hayırlısı.Çalışmaya başlamadım henüz tarih, coğrafya, türkçe bilgim fena değildir oyüzden erken olduğunu düşünüyorum.Matemetik ve Vatandaşlığa ağırlık vereceğim.Ocak ayında başlayacağım.

ben tamamen özel sektördeki işimi düşünerek mağaza yönetimi okudum, şansım ne olur bu bölümle bilmiyorum.Lisans tamamlamayla işletmeye tamamlamayı düşünüyorum, bakalım hayırlısı.Çalışmaya başlamadım henüz tarih, coğrafya, türkçe bilgim fena değildir oyüzden erken olduğunu düşünüyorum.Matemetik ve Vatandaşlığa ağırlık vereceğim.Ocak ayında başlayacağım.

vakit nakittir derler şimdiden başlaman senin hayrına bence konuları bitirir sürekli test çözümlerine yönelirsin eksiklerini görüp gerekirse konu tekrarı yapar kapatırsın zaman azalınca daha zor oluyor

hım anladım bölüm ne bu arada hızlandırılmış kurslar genelde sınava yaklaşınca veriliyor

evet hızlandırılmış kurslar sınav yaklaşınca oluyor şimdilik evde calışıyorum uzun zamanlı dersaneye gıdemem zaten oglumu bırakmak ıstemıyorum bolumum cocuk gelışımı

evet hızlandırılmış kurslar sınav yaklaşınca oluyor şimdilik evde calışıyorum uzun zamanlı dersaneye gıdemem zaten oglumu bırakmak ıstemıyorum bolumum cocuk gelışımı

güzel bölüm canım ama aksatmadan hepsini bir arada götürecek çalışmamız lazım hem aileni aksatmıyacaksın oğlunu hemde dersleri

güzel bölüm canım ama aksatmadan hepsini bir arada götürecek çalışmamız lazım hem aileni aksatmıyacaksın oğlunu hemde dersleri

eşim ev işlerınde yardım edıyor oglum uyuyuncada ders calışıyorum gunde 2 saat şimdilik hamıleykende bıgısayar sertıfıkası aldım oda bana kolaylık saglayacak bolumum yonunden şanslıyım memeur alımı baya oluyor inş bu topıge atandıgımızıda yazarız

matematiği iyi olan arkadaşlar şu soruyu çözebilirlerse benim için çok sevinirim.
K,L,M birer rakam olmak üzere
K<L<M koşulunu sağlayan kaç tane üç basamaklı KLM sayısı vardır:26:

eşim ev işlerınde yardım edıyor oglum uyuyuncada ders calışıyorum gunde 2 saat şimdilik hamıleykende bıgısayar sertıfıkası aldım oda bana kolaylık saglayacak bolumum yonunden şanslıyım memeur alımı baya oluyor inş bu topıge atandıgımızıda yazarız[/QUO

inşallah öyle olur canım çalışanın emeği boş kalmaz yazarız allahın izniyle 1 sene var sınava ama çook çalışmamız lazım çook:64:

matematiği iyi olan arkadaşlar şu soruyu çözebilirlerse benim için çok sevinirim.
K,L,M birer rakam olmak üzere
K<L<M koşulunu sağlayan kaç tane üç basamaklı KLM sayısı vardır:26:

canım 789,678,456,345,234,123 bunun gıbı bulacaksın ama bunun baska yontemı varmı bılmıyorum mesela m ye 9 L ye 6 k ye 4 verebılırsın bu sayıda 469 cıkar yanı bunun bı yotemı vardır yoksa tek tek cıkaracaksın rakamları tabı yukarıdakı kurala uyarak

eşim ev işlerınde yardım edıyor oglum uyuyuncada ders calışıyorum gunde 2 saat şimdilik hamıleykende bıgısayar sertıfıkası aldım oda bana kolaylık saglayacak bolumum yonunden şanslıyım memeur alımı baya oluyor inş bu topıge atandıgımızıda yazarız[/QUO

inşallah öyle olur canım çalışanın emeği boş kalmaz yazarız allahın izniyle 1 sene var sınava ama çook çalışmamız lazım çook:64:

yanı ıns senın bolum neydı bolumde cok onemlı cunku

Back