kızlarr bende çalışıcammm geçen yıl 78 aldım tabii olmadı bu yıl hamileyim bide ama evladımın geleceği için kazanmam lazım bende büro yönetimi mezunuyum birbirimizi gaza getirelim[/QUOTE
Günaydın hoşgeldin aramıza :)
başarılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr bende çalışıcammm geçen yıl 78 aldım tabii olmadı bu yıl hamileyim bide ama evladımın geleceği için kazanmam lazım bende büro yönetimi mezunuyum birbirimizi gaza getirelim[/QUOTE
Günaydın hoşgeldin aramıza :)
başarılar
selam kızlar,
türkiyenin yer şekillerini tekrar ettim. elimde olan soruları çözdüm. ama yeterli gelmedi bana 15 soru.
ben yaprak test, soru bankası istiyorum yaaa:95:
why_be ne güzel işte çalışmışsın bende oda yok çalışamıyorum işten eve gelince çok yorgun oluyorum çok çabuk uykum geliyo ama çalışamam lazım yaprak tes ve soru bankası bulamıyo musun?
2012 kpss için soru bankasıi test bulamıyorum . daha basılmamış. genelde bende yorgun oluyorum ama uzanıyorum 15-20 dk kadar. sonra kolları sıvayıp başlıyorum.
merhaba kızlar, bende 2012 kpss önlisansa çalışanlardanım.Özel sektöde çalışıyorum, ama hiçbir güvencesi yok.Geçen yıllarda çalışmadığıma o kadar pişmanım ki.Aslında 2004 kpssye girip lise mezunu alarak 84 puan almıştım ama olmadı.Tabi bende arkasını çok aramadım.Kpssden atanamasam bile yaşadığım şehirde Adliye gibi kamuya alımlar oluyo onları takip etmeyi düşünüyorum.Hepimize başarılar...
kızlar bende tam anlamıyla bugun basladım calışmaya benımde 14 aylık oglum var fırsat buldukca calııyrm tabı bıde gecelerı calışmayı duşunuyorum calışma planınız nasıl tarıhten bı konu bıtırıp dıger gunde tarıhmı calışıyorsunuz allah hepımızın gonlune gore versın ınş kazanacagızz
kızlar bende aranıza yeni geldim hepimizin hakkında hayırlısı dıyorum rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın bana matematıkte yardımcı olurmusunuz nerden çalışıyorsunuz sıfırım bu konuda diyebilrim
selam kızlar bendeee calısmaya baslamadım ama sızlerdn ılham alıp baslayabılrm belkııı hem calısyrm hem cocuk nasıl olack bilmyrm ama deneyecgm elımzde bır puan bulunsun:):)
güneşim a.selam çalışalım hep birlikte çocukla deyip engel görme ben çalışıyorum özel sektörde birde kpssye hazırlanacam azmedersen yaparsın sakın umudunu kaybetme
[birde alıntı eklemeyı nasıl yapıyrsunuz hanımlar onuda öğrenebılırmıyım cevap vermem gereknlere