• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 kpss önlisans mezunları, haydi sınava hep birlikte hazırlanalım...

kızlarr bende çalışıcammm geçen yıl 78 aldım tabii olmadı bu yıl hamileyim bide ama evladımın geleceği için kazanmam lazım bende büro yönetimi mezunuyum birbirimizi gaza getirelim[/QUOTE

Günaydın hoşgeldin aramıza :)

başarılar :66:

günaydın kızlar bürocular artyor maşallah bu arada nasıl gidiyo çalışmalar benimki berbat:2:

selam kızlar,
türkiyenin yer şekillerini tekrar ettim. elimde olan soruları çözdüm. ama yeterli gelmedi bana 15 soru.
ben yaprak test, soru bankası istiyorum yaaa:95:

selam kızlar,
türkiyenin yer şekillerini tekrar ettim. elimde olan soruları çözdüm. ama yeterli gelmedi bana 15 soru.
ben yaprak test, soru bankası istiyorum yaaa:95:

why_be ne güzel işte çalışmışsın bende oda yok çalışamıyorum işten eve gelince çok yorgun oluyorum çok çabuk uykum geliyo ama çalışamam lazım yaprak tes ve soru bankası bulamıyo musun?:nazar:

why_be ne güzel işte çalışmışsın bende oda yok çalışamıyorum işten eve gelince çok yorgun oluyorum çok çabuk uykum geliyo ama çalışamam lazım yaprak tes ve soru bankası bulamıyo musun?:nazar:

2012 kpss için soru bankasıi test bulamıyorum . daha basılmamış. :37:genelde bende yorgun oluyorum ama uzanıyorum 15-20 dk kadar. sonra kolları sıvayıp başlıyorum.

2012 kpss için soru bankasıi test bulamıyorum . daha basılmamış. :37:genelde bende yorgun oluyorum ama uzanıyorum 15-20 dk kadar. sonra kolları sıvayıp başlıyorum.

hım anladım canım sen nerede çalışıyosun ne üzerine 6 da en geç evimde oluyorum pazartesi tam bi ders programıyla başlıcam inşallah:33:

merhaba kızlar, bende 2012 kpss önlisansa çalışanlardanım.Özel sektöde çalışıyorum, ama hiçbir güvencesi yok.Geçen yıllarda çalışmadığıma o kadar pişmanım ki.Aslında 2004 kpssye girip lise mezunu alarak 84 puan almıştım ama olmadı.Tabi bende arkasını çok aramadım.Kpssden atanamasam bile yaşadığım şehirde Adliye gibi kamuya alımlar oluyo onları takip etmeyi düşünüyorum.Hepimize başarılar...:34:

merhaba kızlar, bende 2012 kpss önlisansa çalışanlardanım.Özel sektöde çalışıyorum, ama hiçbir güvencesi yok.Geçen yıllarda çalışmadığıma o kadar pişmanım ki.Aslında 2004 kpssye girip lise mezunu alarak 84 puan almıştım ama olmadı.Tabi bende arkasını çok aramadım.Kpssden atanamasam bile yaşadığım şehirde Adliye gibi kamuya alımlar oluyo onları takip etmeyi düşünüyorum.Hepimize başarılar...:34:

hoş geldin bayan nese aramıza evet özel sektörün bi sonu yok önlisans ne mezunusun ve çalışmalr nasıl gidiyor

kızlar bende tam anlamıyla bugun basladım calışmaya benımde 14 aylık oglum var fırsat buldukca calııyrm tabı bıde gecelerı calışmayı duşunuyorum calışma planınız nasıl tarıhten bı konu bıtırıp dıger gunde tarıhmı calışıyorsunuz allah hepımızın gonlune gore versın ınş kazanacagızz

kızlar bende aranıza yeni geldim hepimizin hakkında hayırlısı dıyorum rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın bana matematıkte yardımcı olurmusunuz nerden çalışıyorsunuz sıfırım bu konuda diyebilrim

kızlar bende tam anlamıyla bugun basladım calışmaya benımde 14 aylık oglum var fırsat buldukca calııyrm tabı bıde gecelerı calışmayı duşunuyorum calışma planınız nasıl tarıhten bı konu bıtırıp dıger gunde tarıhmı calışıyorsunuz allah hepımızın gonlune gore versın ınş kazanacagızz

şenay86 hoş geldin aramıza hayırlı olsun çalışmalarınız allahın izniyle halledersiniz yaa siz nasıl çalışıyosunuz ne mezunusunuz?

selam kızlar bendeee calısmaya baslamadım ama sızlerdn ılham alıp baslayabılrm belkııı hem calısyrm hem cocuk nasıl olack bilmyrm ama deneyecgm elımzde bır puan bulunsun:):)

kızlar bende aranıza yeni geldim hepimizin hakkında hayırlısı dıyorum rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın bana matematıkte yardımcı olurmusunuz nerden çalışıyorsunuz sıfırım bu konuda diyebilrim

fattum sende hoş geldin aramıza inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur hım matemetikte sıfırsanız baştan başlamanız lazım dersane düşünüyo musunuz internette ekol hoca var anlatımı güzel tavsiye ederim

selam kızlar bendeee calısmaya baslamadım ama sızlerdn ılham alıp baslayabılrm belkııı hem calısyrm hem cocuk nasıl olack bilmyrm ama deneyecgm elımzde bır puan bulunsun:):)

güneşim a.selam çalışalım hep birlikte çocukla deyip engel görme ben çalışıyorum özel sektörde birde kpssye hazırlanacam azmedersen yaparsın sakın umudunu kaybetme

güneşim a.selam çalışalım hep birlikte çocukla deyip engel görme ben çalışıyorum özel sektörde birde kpssye hazırlanacam azmedersen yaparsın sakın umudunu kaybetme

hoşbulduk cnm umarım öle olur ya ısımdn memnunnm ama ozel işteee sonuctaa hyrlısı olsun bakalm bende arada bakrm test vs sayenzde :):)

kardelen dershane düşünemiyorum çünkü eşimin nöbetleri uymuyor birde oğlum var bakacak kımsemız yok artık kendı ımkanlarımla ama bırı anlattımı yaparım mutlaka soyle ıyı sekılde ınleyınce ustesınden gelırım zaten

[birde alıntı eklemeyı nasıl yapıyrsunuz hanımlar onuda öğrenebılırmıyım cevap vermem gereknlere

Back