• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 kpss önlisans mezunları, haydi sınava hep birlikte hazırlanalım...

aynı bölümden mezunuz:34:
yargının setinden çalışıyorum ben.coğrafyadan ilk 2 konuyu bitirdim ama burda soru bankası bulamıyorum. işte bu yüzden de biraz daha erteleyecek gibiyim. soru çözmeden olmaz ki bu iş:6:

Bende aynı bölümdenim kızlar gecen sene hazırlanıyordum hatta dershaneye yazıldım babam büyük bi rahatsızlık gecirdi hersey yarım kaldı sınavada öylesine girdim o saatten sonra ve sonuc 65 :( busene hırslıyım evlenicem daha rahat bi iş biz bayanlara şart bu yüzden güclerimizi birlestirelim birbirmize umut verelim hepimiz iyi yerlere atanalım hergün soru cözsek burdan beraber yada bişiler paylassak bu bile bize kar dır bence...

Bende aynı bölümdenim kızlar gecen sene hazırlanıyordum hatta dershaneye yazıldım babam büyük bi rahatsızlık gecirdi hersey yarım kaldı sınavada öylesine girdim o saatten sonra ve sonuc 65 :( busene hırslıyım evlenicem daha rahat bi iş biz bayanlara şart bu yüzden güclerimizi birlestirelim birbirmize umut verelim hepimiz iyi yerlere atanalım hergün soru cözsek burdan beraber yada bişiler paylassak bu bile bize kar dır bence...

bencede acıkcası bırbırımıze gaz verelım gun ıcınde hangı konuya calıştıgınız ve kac soru cozdugumuzu falan yazalım ıyı olmazmı

geçmiş olsun.
bencede acıkcası bırbırımıze gaz verelım gun ıcınde hangı konuya calıştıgınız ve kac soru cozdugumuzu falan yazalım ıyı olmazmı

aslında süper olur da kimse o konuda bişey yazmıyor

tamam yazalım bu arada senınde cocugun vardı demi cocuk uyudugu zamanmı calışıyorsun

ben özel sektörde çalışıyorum. ofis genelde boş oluyo bende akşama kadar çalışıyorum. akşamları da kızımla babası ilgileniyor bende çalışıyorum. öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte:61:

ben özel sektörde çalışıyorum. ofis genelde boş oluyo bende akşama kadar çalışıyorum. akşamları da kızımla babası ilgileniyor bende çalışıyorum. öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte:61:

ohh ne guzel valla calış calışabıldıgın kadar fırsatı degerlendır

günaydın kızlar,
eveeett dün ne çalıştık , kaç soru çözdük yazalım.
ben çözümlemeyi bitirdim.ardından da 30 çözümleme sorusu ve 20 temel kavramlardan soru çözdüm.
zaten kitabın başına oturduğumda saat 22.00 idi. geç kaldım yani:9:
siz ne yaptınız?

günaydın ben çalışamadım yaa dizi vardı 1 çarşamba tölöransım var ama bu akşam telafi edecem:26:

ben de dün akşam matematiğin başına oturdum, daha sayılar konusunu bitiremedim. ama yaklaşık 15 soru çözdüm. bununla avutuyorum kendimi:77::77::77:

günaydın ben çalışamadım yaa dizi vardı 1 çarşamba tölöransım var ama bu akşam telafi edecem:26:
bende salı akşamları izin veriyorum kendime:9:

ben de dün akşam matematiğin başına oturdum, daha sayılar konusunu bitiremedim. ama yaklaşık 15 soru çözdüm. bununla avutuyorum kendimi:77::77::77:

olsun yine de soru çözmüşsün sınava 1 sene var daha. sindire sindire çalışırız:74:

Back