???????????????????????????????????*önlisansta sınava girişte yaş sınırı ne dir_?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
???????????????????????????????????*önlisansta sınava girişte yaş sınırı ne dir_?
arkadaşlar bakıyorum kımse gırmıyor atık ben hazırlanmaya basladım ama motıvasyon eksıklıgım var birlikte devam edelim olmazmı benim gibi düşünen arkadaşlar varsa bana katılın....
???????????????????????????????????*
whybe buralardamıkız fena taktım kpss hazırlancam
selamlar,
uzun süredir girmiyordum siteye. ilgilenemedim...
yeni mi başladın, hangi konulardasın ?
başladım sayılmaz hep aksılıkler çıkıyo en azında alt yapıma güveniyorum bütün konuları 1 aya bitirmeyi planlıyorum bi tavsiyen varmı ben pazarlama bitirdim ve sözelciyim en son 80 almıştım ama hıç çalışmamıştım
oo çalışmadan 80.maşallah temelin baya sağlam demek ki...
konuları tekrar edip bol soru çözmek yetecektir sana sanırım.
kaçla kapattı sizin bölüm en son ? hazirandaki atamalarda şansın var mı ?
87 ile ama alım çok ben 3001 düşünüyorum üniversite memurluk varya zaten başka bişeyde yok sen ne düşüüysun?
hmm...
ben bilgisayar programlama mezunuyum. teknikerlik düşünüyorum.
olmazsa tkdk için deniicem şansımı.
anomm bende aynı bölümdeenn cnm sen evdemı hazırlanıosunn ??
kursa falan gıdıomsun ?
evde hazırlanıyorum canım. yazın hızlandırılmış kursa gitmeyi planlıyorum. motive olmak için.
sen gidiyo musun dershaneye ?
kızlar merhaba, bende 3001 e tercih yapıcam..
henüz başlamadım derse.. dershaneye mi gitsem evde mi çalışsam napsam bilemedim..
önerebileceğiniz ders anlatım setleri varsa benimle paylaşmanızı çok rica ediyorum :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun :))
kızlar merhaba, bende 3001 e tercih yapıcam..
henüz başlamadım derse.. dershaneye mi gitsem evde mi çalışsam napsam bilemedim..
önerebileceğiniz ders anlatım setleri varsa benimle paylaşmanızı çok rica ediyorum :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun :))
yok cnm calıstıgım ıcınn bende ısten sonra evde calısıyorumm bendee hızlandırılmıs kurs dusunuyorm ama iş yerındekı ıs yopgunlugma baglı oda kesın b,işi yok bakalmm
kızlar aranızda ihtiyacın 24 saatte tarıh ve vatandaşlık ve kpss ilacı 176 kartı kullanan varmı merka ettım cok guzel dıyorlar getırtmeyeı dusunuyorum