Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm,
walker maaşallah iyi çalışmışsın
ben dün akşam sadece matematikten 10 soru çözdüm.
sonra dizi izledim. salı günleri izin günüm de
bugün burası yoğun, sanırım çalışamayacağım. akşama kaldı artık:44:
bende çalışmaktan sıkılınca ,osym ekranındaki ... kurumuna ... olarak atandınız yazısını gördüğümü hayal ediyorum, şevke geliyorum :)
bölüm ne arkadaşlar önlisans hangi bölüm mezunusunuz tarih coğrafyaya nasıl çalışıyosunuz
Önlisans büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum... tarih ve coğrafyayı bazı kısımlarını ezber yapıyor bazı kısımlarını okuyarak geçiyor değişiyor.. konu bitiminden hemen sonra test çözüyorum ...
senin bölüm nedir? sen nasıl çalşıyorsun.
ne tasadüf bende bro yön ve sekreterlik mezunuyum bende geçen hafta başladım aynı şekilde şimdilik konuya aşinalık olsun diye okuyorum sonra tesleri çözüyorum sonra tekrar bakınıp kitaba çözecem ben birde açıköğretim türk dili ve edebiyat okumaya başlıcam bu sene artı birde özel sektörde çalışıyorum zorlu bi sene olacak
evet benım içinde zorlu bir sene olacak bende özel sekötrde çalşıyorum :) açıktan iktisattan devame edeceğim bu yıl ... sonra kpss 'ye hazırlanıyorum... ama yılmıcam bu sene sıkıntı çekcem atanınca rahat edicem .. zöel sektör çilesi çekilmezzzzzzzzz ........
daha önce kpss 'ye girdin mi ? kaç aldın ? bizim atanmamız için en az 85 almamız gerekk
evet girdim ama 69 aldım bu senede çok azimliyim mutlaka başarmalıyız allahında izniyle sen girdin mi sen kaç alsın bu arada nerelisin artı iş ne
bende girdim 76 aldım ama daha fazla alabilirdim ... o zaman kpss ertelenmişti bende o sırada işe girdim işe girdikten sonra hiç çalışmadım çok yoruluyordum yeni bir yere uyum sağlamaya çalşıyordum çok zorlandım kasıma kadar hiç çalışmadım ... sonuç 76 oldu ... sözel konular unutuluyor çok çabuk ama bu yıl Allah nasip ederse hiç bırakmayacağım sonuna kadar deyim yerindeyse savaşacağım çünkü özel sektör beni yedi bitirdi ....
sen ne iş yapıyorsun ?
bende yönetici asistanlığı yapıyorum
bölüm ne arkadaşlar önlisans hangi bölüm mezunusunuz tarih coğrafyaya nasıl çalışıyosunuz
Ben bilgisayar teknolojileri ve programla önlisans mezunuyum varmı benim bölümden mezun olan
bn varım cnm bidaha hazırlanıcam 82 aldım atanmadım