Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama daha çok var şimdiden başladıysan çok rahat yetiştirirsin bol bol soru çözmek gerekli heralde
günaydın kızlar. ben geçen akşam matematikten sayılar konusundan çalışmaya başladım. kitaptaki soruları da çözüyorum. ama ben yeterince ciddiye almıyorum galiba sınavı ya. biraz fazla umutsuzum sanki:44::44: yeniden ders çalışmak hoşuma gitti ama, soru çözmek falan. konu basit olduğundan hoşuma gidiyor ama zorlandığım yerlerde ne yaparım bilmiyorum. hadi biraz canlansın topik de hepimiz gaza gelelim ya...
Asla yapamayacağım diye düşünme bence :) kazananların hiçbiri böyle düşünmemiş sen çalışmana bak bilmediğin konular üstünde daha fazla dur sınava çok varken dur ki konular otursun . sınav yaklaşınca telaş oluyor insan ...
kahvaltı yaptım şimdi .. biraz oturup ders çalışacağım ....hafta sonunu verimli geçireyim hafta içi çok bakamıyorum :)
olumsuz düşünmeyelim arkadaşlar,
atananlar sihirli değnekle atanmadı herhalde. onlar da geçti bu yollardan. pozitif düşünelim
bende temel kavramları bitirdim. soru çözüyorum. iş yerindeyim. Allahtan bugün sakin de çalışabiliyorum.
yarenay; 3001den tercih yaparsın sende. öyle düşünders çalışmaktan sıkılınca klavye çalışırsın ?? olmaz mı ??
ben gittim , kolay gelsin herkese![]()