- 20 Temmuz 2009
- 28
- 14
- 288
günaydın,
nasıl gidiyo çalışmalar ?
ben temel kavramlara takıldım kaldım. yapamadığım soru alınca konuyu hep baştan alıyorum.
buna da canım sıkılıyo ve şimdiden ümitsizliğe kapılıyorum. daha 1 sene var ama korkmaya başladım.
umarım bu halim fazla uzun sürmez
Slm çok şükür iyi gidiyor ben şimdi işteyim akşam eve gidince bakıcam .. patron erken çıkacak bugun birazda o zaman bakarım tarih ktb getirdim...
yapamadığın soru olduğunda sıkma canını o soruyu çözmeye çalış mutkaka bir kağıda yaz eve giderken soruyla uğraş mesela ..... ama sakın çözmeden bırakma ... yaparsın emin ol...
buarada program oluşturmaya başladınız mı ? ben oluşturmaya başladım. Haftalık programlar oluşturacağım. Bir hafta matematik-tarih-coğrafya ,,,,, bir hafta da türkçe - vatandaşlık - geometri çalışacağım .... dönüşümlü olarak :) belki size yardımcı olur benım programım
Herkes bitirdiği konuları çözdüğü soruları ve denemeleri buraya yazsa çok güzel olur ...
Buarada birşey sormak istiyorum. Ben dershaneye gitmeyi düşünmüyorum fakat dershanelerin sadece denemlerine girmek istiyor. Daha önce dershane denemlerine giren arkadaşlar var mı ?
Kpss 2012 : 54 Hafta
sters yaptım sanırım matematiği. .. bi an önce üzerimden atmak istiyorum bu depresif halimi.
bende haftalık plan yapmıştım. coğrafya- matematikten 2 şer ünite bitirmeyi düşünüyorum 1 haftada.
bunlar bitince tarih-geometri kombinlerim , en son da anayasa çalışırım dedim. inşallah uyabilirim. ama ilk haftadan aksattım
ben de sadece denemelere girmiştim 2010 kpss için... dershane çok iyi değilmiş ama sonradan anladım bunu. denemelerde beni aramıyorlardı çoğu zaman. çok sıkıntı yaşadık bu yüzden. o yüzden iyi araştırıp bu konuyu ciddiye alan bi dershaneye gitmeni öneririm..
iyi çalışmalar
aynı bölümden mezunuz
yargının setinden çalışıyorum ben.coğrafyadan ilk 2 konuyu bitirdim ama burda soru bankası bulamıyorum. işte bu yüzden de biraz daha erteleyecek gibiyim. soru çözmeden olmaz ki bu iş
konu anlatımı olan kitaplarda konu ile ilgili testler yokmu?:44:
rica ederim, yoldaşız ne de olsa .
ben bilgisayar programlama mezunuyum. 23 yaşındayım. evliyim ve bir kızım var.
kayınvalidem bakıyor kızıma, bende çalışıyorum işte.
ön muhasebeye bakıyorum .küçük bir şirket... genelde burası müsait oluyo ders çalışmak için.
bugün gelen giden çok oldu, kitabı açamadım bile
akşamları da eşim matematik anlatıyo. kızıma babaannesi bakıyo akşamları da.
sınava kadar böyle idare edicez artık
sen bekarsın sanırım. akşamları rahatça çalışabilirsin.
umarım bu sene başarabiliriz, seni geçen yıldan da hatırlıyorum çünkü.
ben temmuza kadar deli gibi çalıştım. ağustosda işe başladım ipleri iyice saldım. sonra bide ssınav ertelendi hepten gitti emeklerim. boşlamasam atanmış olabilirdim belki şimdi
kaç almıştın önceki kpss den ?
kızlar herkes ara ara moral olarak olumsuz etkileniyor ama bence hiç bi zaman amacımızı ut umtszlğa kaplmayalm evet yorulucaz bıkıcaz zorlanıcaz ama hepimiz bi amaç için bunlara katlanıyoruz ve soncna ulaşıcaz inş. bene kitap alanalar hangi kitaptan- hangi dersten- hangi konuya çalıştığını yazsın motive edelim birbirimizi ben kitaplarımı alınca hemen size yazıcam herkese bol şans[/QUOT
öncelikle hoşgeldin ....
ben data'nın konu anlatımlı matematik kitabından çalışıyorum. diğer sözel derslerede ihitiyacın cep kitaları var ordan ... geçmiş yıllardan elimde kalan testleri çözüyorum şuan pegem ve irem yayınları.... birde yargının 5000 soruluk kitabını aldım şimdilik bu kadar :)
cumartesi bende kitap aldım uzman kariyerin setini ve hemen başladım 3 arkadaş çalışıyoruz birbirimizi gazlayıp bu hafta mat ve türkçenin ilk bölümü bitecek bol bolda soru inşallah bu sfer çok inat ettim
aynen bende seni hatırlıyorum hatta daha önceki topic ben açöıştım :)
geçen sene senin işe girdiğin zamanıda da hatırlıyorum bende senin gibiyim.. eylülde işe girdim sınav o zaman kasıma ertelenmişti. bende işe girince bıraktım o 2 ay hiç çalışmadım çalışmam gerekiyordu... işte işle çok zorlandım ama bu sene inş. bırakmıcam...
ben evli değilim...Evet akşam rahat çalşıyorum işten hiç vakit kaybetmeden eve geçiyorum ... yemek yiyip, dinleniyorum çalışabildim kadar çalışıyorum ama her akşam yapamıyorum bunu tabii bazı akşamlar öz. hft sonu yaklaştıgı zaman çok yorgun düşüyorum....
haklısın sanırım:26: canım sıkıldı kapadım kitabı. face , msn dolanıyorum. sonra pişman olucam ama çok sıkıldımwhy_be
selamlar arkadaşlar,
bugün işyeri müsait. sabahtan beri matematik çalışıyorum. kafam allak bullak
80e yakın soru çözdüm temel kavramlardan ve bu konuyu geçiyorum artık. arada yapamadıklarım da var ama onlara 2. turda tekrar bakıcam.
geometriden de ilk konuya çalışmaya çalıştım ama matematikten belli bir seviyeye gelene kadar geometriyi de tam olarak anlayamayacağım sanırım
ne dersiniz, geometriyi şimdilik çıkarayım mı aradan
geometriyi aradan çıkarma bence zaten yapamıyorsun, sınav yaklaştıkça stres olursun şimdi uğraşmalısın geo- mat ile yapamadıklarını şimdi halletmelisin ki sınav yaklaştıgında moralin bozulmasın hiçbir konuyu hiçbir dersi es geçme derim yapamadıklarını eşine sor akşam sakın yapmadın soruları atlama bende erkek ark. soruyorum bana anlatıyor :) sayısalı benden çok iyi de :)
bende akşam eve gidince coğrafya çalışıcam bu hafta coğrafyadan 2 konu geo 2 konu ve vatandaşlıktan 2 konu bitirmem gerek ve elimdeki testleri çözmem gerek :)
akşam olsa da eve gitsek :) 2 saatim kaldı eve gitmek için
kızlar herkes ara ara moral olarak olumsuz etkileniyor ama bence hiç bi zaman amacımızı ut umtszlğa kaplmayalm evet yorulucaz bıkıcaz zorlanıcaz ama hepimiz bi amaç için bunlara katlanıyoruz ve soncna ulaşıcaz inş. bene kitap alanalar hangi kitaptan- hangi dersten- hangi konuya çalıştığını yazsın motive edelim birbirimizi ben kitaplarımı alınca hemen size yazıcam herkese bol şans[/QUOT
öncelikle hoşgeldin ....
ben data'nın konu anlatımlı matematik kitabından çalışıyorum. diğer sözel derslerede ihitiyacın cep kitaları var ordan ... geçmiş yıllardan elimde kalan testleri çözüyorum şuan pegem ve irem yayınları.... birde yargının 5000 soruluk kitabını aldım şimdilik bu kadar :)
yargının sorularının çok iyi olduğunu duymuştum bende yargının kitaplarından soru çözmeyi planlıyorum ama konu anlatımı için hangi yayınınkiler iyidir hala karar veremedim h.sonu kitapçılara gidip incelemem gerekicek karar vermeden önce sende yok yok maşallah daha ne olsun
haklısın sanırım:26: canım sıkıldı kapadım kitabı. face , msn dolanıyorum. sonra pişman olucam ama çok sıkıldım
vatandaşlığı unutmaz mısın sınava kadar ? sen bilirsin tabi de bana erken gibi geldi vatandaşlık için:26:
yargının sorularının çok iyi olduğunu duymuştum bende yargının kitaplarından soru çözmeyi planlıyorum ama konu anlatımı için hangi yayınınkiler iyidir hala karar veremedim h.sonu kitapçılara gidip incelemem gerekicek karar vermeden önce sende yok yok maşallah daha ne olsun
bu yıl iyi hazırlanacağım inş. çok deneme çözüp çok test çözücem hiç erken geç demicem erken yol alan kazanmış bu sınavı hep
tabii birazda kendine güvenene ve kasmadan çalışanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?