• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 kpss önlisans mezunları, haydi sınava hep birlikte hazırlanalım...

mrb ben bu seneki kpssden 82 aldım temmuzda atanırım gibi geliyo ama eğer atanamazsam hemen oturup çalısmaya baslayacaağımm tekrardan benimde tek eksiğim tarih anayasa bu seneki sınavdanda onlar olmadığı için o puanı aldım yoksa daha yüksek olurdu

eger aklındaysa netlerını yazabılırmısın bende aranıza katılmak ıstıyorum bu arada slllmmmmmmm

merhaba öncelikle çok iyi bi konu olmuş bende önlisans mezunuyum şuan özel sektörde çalışıyorum sormak istediğim kpss olayı nasıl işlio yani biz 4 senelik mezunlarla aynı sınavamı giriyoruz :26:
hayır , bizim sınavımız farklı... onlar bizden daha önce giriyorlar zaten sınava.

eger aklındaysa netlerını yazabılırmısın bende aranıza katılmak ıstıyorum bu arada slllmmmmmmm

hoşgeldiin....:71:

selam arkadaşlar,
tatil, sıcaklar, ramazan derken başlayamadık çalışmalara sanırım.
şu bayramı da atlattıktan sonra sil baştan başlamayı düşünüyorum çalışmaya...
birbirimize destek olalım ve atanalııımmmm:62::62:

herkese merhaba,

ben de ani bir kararla 2012 kpss'ye hazırlanmaya başlıyorum. kitaplarımı aldım yediiklim yayınlarından. Türkçe'den korkum yok sadece. gerisi kabus gibi resmen benim için özellikle de matematik. onun için de bir arkadaş ekol hoca'yı tavsiye etti. orda videolu anlatımlar var, özellikle benim gibi birinin anlatmasıyla anlayanlardansanız aklınızda bulunsun sitenin adı:34::34:

ben radyo-tv yayımcılığı mezunuyum. kadro nerdeyse hiç yok ama adliyeyi falan denicem artık. kimseden uzun zamandır ses çıkmamış, umarım daha faydalı, paylaşımlı bir topik olur burası

hoşgeldin yarenay:71:
evet, topiğimiz sessiz... sanırım pek kimse başlamamış çalışmaya.
bayramı atlattık. bu akşam evde temizliğimi yapıp yarın itibariyle çalışmalara başlıyorum bende.
benim daha önceki setim yargı yayınlarındandı. bu kez ihtiyaçtan mı alsam diyorum:97: bugün öğleden sonra çıkıp bakıcam çarşıdan.
ekol hocayı biliyorum, matematikten yaptığım bütün sorular ekol hoca sayesinde... çok faydalı bir site gerçekten.
yalnız ben özel sektörde çalışıyorum . ayrıca 2 yaşında kızım var. nasıl yetişicem hepsine bilmiyorum ama elimden geleni yapıcam artık.

Son düzenleme:
why_be gerçekten işin zor, Allah kolaylık versin. ben de özel sektörde çalışıyorum ama KKTC'deyim, yani burda özel sektörün mesai saatleri Türkiye'deki memurlar gibi, sabah 8, akşam 5. ben de korkuyorum bir taraftan ev işlerini yaparken ne kadar çalışabilirim diye. sizi görünce yapabilirim diyorum. ben de tatil modundan ancak çıkabiliyorum. bugün ütülerimi yapıp biraz çalışcam. umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız.

arkaşdalar merhaba
bende bu hft başlayacağım çalışmaya hem özel sektörde çalşıyorum hem kpss azimle çalışacağım kesin karar verdim ... ktp alacağım Anaysa 2012 cep kitabı , Matematik 2012 konu anlatımlı ktb ve bir adet de modüller set alacağım şimdilik bana önerebileceğiniz yayın var mı ? En iyisi hangisi

why_be gerçekten işin zor, Allah kolaylık versin. ben de özel sektörde çalışıyorum ama KKTC'deyim, yani burda özel sektörün mesai saatleri Türkiye'deki memurlar gibi, sabah 8, akşam 5. ben de korkuyorum bir taraftan ev işlerini yaparken ne kadar çalışabilirim diye. sizi görünce yapabilirim diyorum. ben de tatil modundan ancak çıkabiliyorum. bugün ütülerimi yapıp biraz çalışcam. umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız.
evet zor ama çok sıkı çalışmam lazım. çok sıkıldım çünkü işyerimden. burda iş değiştirme gibi bi şansım yok. işi bırakmak da istemiyorum. kızıma kışın kayınvalidem bakıcak. ben de bu sayede çalışmış olurum biraz.
cumartesi coğrafyadan başladım. hakkımızda hayırlısı...

arkaşdalar merhaba
bende bu hft başlayacağım çalışmaya hem özel sektörde çalşıyorum hem kpss azimle çalışacağım kesin karar verdim ... ktp alacağım Anaysa 2012 cep kitabı , Matematik 2012 konu anlatımlı ktb ve bir adet de modüller set alacağım şimdilik bana önerebileceğiniz yayın var mı ? En iyisi hangisi

ben 2010 kpss için ihtiyaçtan almıştım cep kitaplarını. anlatımı güzeldi.
modüler set ben ihtiyaçtan düşünmüştüm ama henüz gelmedi buraya. kitapçı gelmesi ekimi bulur dedi.
bende 2010 kitaplarımdan başladım çalışmaya. onlar yargıdandı. artık soru bankası, yaprak test almayı düşünüyorum sadece:68:

Merhaba bende 2012 de mezun olacağım ve eylülde sınava gireceğim. Matematikte ve vatandaşlıkta zorlanacağımı düşünüyorum. Kpss'ye sadece test çözerek hazırlanacağım çünkü kendimi biliyorm. konu çalışırsam moralim bozulur ve çalışmayı bırakırım. İnş. herkesin de benimde hakkımda hayırlısı olr...Bir de sorum olacak. Ben 2012 mezun olacağım ama başvurular mezun olmadan gerçekleşeceği için bu durumda lise düzeyinde mi yoksa önlisans düzeyinde mi sınava gireceğim bilmiorm. Yanıtlarsanız sevinirim. Herkse başarılar....

Merhaba bende 2012 de mezun olacağım ve eylülde sınava gireceğim. Matematikte ve vatandaşlıkta zorlanacağımı düşünüyorum. Kpss'ye sadece test çözerek hazırlanacağım çünkü kendimi biliyorm. konu çalışırsam moralim bozulur ve çalışmayı bırakırım. İnş. herkesin de benimde hakkımda hayırlısı olr...Bir de sorum olacak. Ben 2012 mezun olacağım ama başvurular mezun olmadan gerçekleşeceği için bu durumda lise düzeyinde mi yoksa önlisans düzeyinde mi sınava gireceğim bilmiorm. Yanıtlarsanız sevinirim. Herkse başarılar....

lise düzeyinde gireceksin sanrım ama araştırmak lazım:44:

kızlar ne alemdesiniz, nasıl gidiyo çalışmalar ?

ben coğrafyadan 2 konuyu bitirdim, bu akşam da matematiğe başlıyorum . ama elimde soru yok çözecek. burda kitap bulamıyorum. soru çözmeden de olmaz. ne yapacağımı şaştım :59:

dersaneye gitmeyi düşünen var mı????? bende 2008 ve 2010 da girmiştim hiç çalışmadan bilinçsizce birinden 76 birinden 74 aldım seneler geçtikçe bilgileri unutuyoruz ben bu yıl dersaneye gitmeyi düşünüyorum iki arkadaşımla daha anlaştık topluca gidicez bakalım inşallah umutluyum 2012'den

Kızlar bende ziraat teknikerliği mezunuyum 2012 önlisans kpss ye gireceğim allah izin verirse
şimdilik günde 60-70 soru çözüyorum çoğaltacağım inşallah..

hadi diyelim kazandım(inşallah)

sadece kendi alanımdan mı tercih yapmak zorundayım?

diğer düz memurluklara tercih yapılamıyor mu?

Kızlar bende ziraat teknikerliği mezunuyum 2012 önlisans kpss ye gireceğim allah izin verirse

kendi alanın dışında 3001 den de tercih yapabilirsin canım

dersaneye gitmeyi düşünen var mı????? bende 2008 ve 2010 da girmiştim hiç çalışmadan bilinçsizce birinden 76 birinden 74 aldım seneler geçtikçe bilgileri unutuyoruz ben bu yıl dersaneye gitmeyi düşünüyorum iki arkadaşımla daha anlaştık topluca gidicez bakalım inşallah umutluyum 2012'den
dershaneye gitmeyi isterdim ama özel sektörde çalışıyorum maalesef... belki sınava 3-4 ay kala hızlandırılmış kurslara katılabilirim.

selam,
evet ciğdem'in dediği gibi 3001den de tercih yapabilirsin ama tabi atanma ihtimalin biraz daha düşer.
alım ne durumda sizin bölümden, kaçla alıyor kurumlar?

bende turizm mezunuyum önlisans tan aöf de işletmedeyim ama o busene zor biter 4. sınıftayım turizm üzerinden önlisansa gircem bende turizm bakanlığı personel almıyor sanırım çok personeli var (!) bende 3001 den giricem... kendi alanlarımız dışında tercih yaptığımızda elbette atanma şansımız yarıdan daha az oluyor bunu göz önünde bulundurmak gerek..

dersane işinide bende özelde çalışıyorum sabah 9 akşam 6 cumartesi pazar tatil çok yoğun bir tempom yok belirli dönemler dışında haftasonu bir günü kursa ayırıp diğer günler testlerle takviye yaparım diye düşündüğümden gitmeyi istiyorum yoksa ders çalışma alışkanlığım hiç yok benim ve kesin kazanmak istiyorum çok peşine düşmedim bu zamana kadar ama bu sefer inşallah istekliyim...

çalışma saatlerin esnekmiş cigdemel . benim sabah 8 akşam6.. ve cumartesi de full çalışıyorum.
elimden geleni yapıcam artık, ziraa çok sıkıldım bu düzenden.
hakkımızda hayırlısı olsun, kolay gelsin ...

çalışma saatlerin esnekmiş cigdemel . benim sabah 8 akşam6.. ve cumartesi de full çalışıyorum.
elimden geleni yapıcam artık, ziraa çok sıkıldım bu düzenden.
hakkımızda hayırlısı olsun, kolay gelsin ...

sağol canım hepimize inşallah..

çalışma saatlerim şartlarım esnek başkası olsa nimet olarak değerlendirir bende sıkıldım artık hiç bişey yapasım gelmiyo bu kpss işine odaklandım bakalım kasımda dersane araştıracağım inşallah 2012 de atanırız bi yerlere

selam kızlar bende bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum 2012de sınava girmeyi düşünüyorum tercihlerle ilgili bölüm dışı tercih için puanın tutuyosa yapabiliyoruz diye biliyorum kimler başladı hangi kitap hangi set yazalım yorumların altına ben kasım gibi başlamayı düşünüyorum çalışmaya:64:

selam kızlar bende bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum 2012de sınava girmeyi düşünüyorum tercihlerle ilgili bölüm dışı tercih için puanın tutuyosa yapabiliyoruz diye biliyorum kimler başladı hangi kitap hangi set yazalım yorumların altına ben kasım gibi başlamayı düşünüyorum çalışmaya:64:

aynı bölümden mezunuz:34:
yargının setinden çalışıyorum ben.coğrafyadan ilk 2 konuyu bitirdim ama burda soru bankası bulamıyorum. işte bu yüzden de biraz daha erteleyecek gibiyim. soru çözmeden olmaz ki bu iş:6:

Back