• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 kpss önlisans mezunları, haydi sınava hep birlikte hazırlanalım...

günaydınlar,
bende tam gün çalışmanın ezikliğini yaşıyorum:59:
dün akşam matematikten 40, türkçeden 100 coğrafyadan 50 soru çözdüm.
matematiği biraz düzeltmişim sanki. türkçeden 6 yanlışım , coğrafyadan 10 yanlışım çıktı.
coğrafyayı biraz daha sarıp sarmalıyım:52:

günaydınlar,
matematiği biraz düzeltmişim sanki. türkçeden 6 yanlışım , coğrafyadan 10 yanlışım çıktı.

o zaman ben halime şükredim yarım gün diye oh ne güzel canım çalışalım çalışalım ama ben bugün öğleden sonra acıcık kaytaracam:52::36:

günaydınlar,

günaydın canım netlerın ıyı gelmıs yenımı basladın çalışmaya:1:

eft bende sabah 9 aksam 18.30 çalışıyorum
önlisans kpss girmk ıstıyorum bu yıl ama nasl calısıcam bılmıorm off nerden baslamam lazmm
hep birlkte calısmaya baslayalmmm hadii arkadaşlar

mrb hanımlar bende ıkı gundur calısmadım kış hazırlığı yaptım turşu ıdı dolaba bır syeler koymaktı gectı vaktım bırde oğlum var 2 yasında onunla oldugu kadar yapmaya calısıyorum ama ne zman gruba gırıp sızlere daır seyler okusam mutlu oluyorum yılmak yok ben herseyden oglumun gelecegı ıstıyorum benım ozlede çalışma şansımda esımın ısınden dolayı sureklı tayın goruyoruz ya memur olucak yada evde oturmaya mahkum hep

eft bende sabah 9 aksam 18.30 çalışıyorum
önlisans kpss girmk ıstıyorum bu yıl ama nasl calısıcam bılmıorm off nerden baslamam lazmm
hep birlkte calısmaya baslayalmmm hadii arkadaşlar
hoşgeldin

günaydın canım netlerın ıyı gelmıs yenımı basladın çalışmaya:1:
yeni başaladım canım evet..
mrb hanımlar bende ıkı gundur calısmadım kış hazırlığı yaptım turşu ıdı dolaba bır syeler koymaktı gectı vaktım bırde oğlum var 2 yasında onunla oldugu kadar yapmaya calısıyorum ama ne zman gruba gırıp sızlere daır seyler okusam mutlu oluyorum yılmak yok ben herseyden oglumun gelecegı ıstıyorum benım ozlede çalışma şansımda esımın ısınden dolayı sureklı tayın goruyoruz ya memur olucak yada evde oturmaya mahkum hep
ah sorma ben kış hazırlığımı bile tam olarak yapamadım. sadece turşu yapabildim. kızıma babaannesi bakıyo akşamları da.. o olmasa benim de hiç vaktim olmayacak.
akşamları oğlunu uyuttuktan sonra çalışsan ?

hoşgeldin

yeni başaladım canım evet..

ah sorma ben kış hazırlığımı bile tam olarak yapamadım. sadece turşu yapabildim. kızıma babaannesi bakıyo akşamları da.. o olmasa benim de hiç vaktim olmayacak.
akşamları oğlunu uyuttuktan sonra çalışsan ?

senın ne güzel bakanın varmıs benım oda yok gurbet elde canım oglum gec yatıyor bızımle beraber berdeyse o saatten sonrada ben calısmam gunuz onunla berbar calısmaya calıyorum yoksa gece 12den sonra calıstıgımı anlamam sanırım uyku duzenı degıstııcem sabah erken kaldırıcam bakalım

kızlarr beni de alırmısınız aranıza:21: bende emlak yönetimi 2.sınıftayım 2012 ye gircem ama umudum yok.fazla çalışamıyorum..inşallah sizi görerek benimde azmim gelir.:71:

kızlar bide hangi yayınlardan çalışıyosunuz bende ihtiyacın soru bankası var güzel ama.konu anlatımı alacaım.yani çok karışık anlatımı olmayan kitap arıyorum fikrinizi paylaşırsanız sevinirim :16:

senın ne güzel bakanın varmıs benım oda yok gurbet elde canım oglum gec yatıyor bızımle beraber berdeyse o saatten sonrada ben calısmam gunuz onunla berbar calısmaya calıyorum yoksa gece 12den sonra calıstıgımı anlamam sanırım uyku duzenı degıstııcem sabah erken kaldırıcam bakalım
canım ya onlar daha bebek sayılır. ben olsam kıyamam sabah erken uyandırmaya:44: sen çok erken kalksan mesela . yada 1-2 hafta siz erkenden uyusanız oda size bakınca uyur zaten. benim kızımda gece 11-12 gibi yatardı. baktık olmuyo 9-9,30 gibi bizde yattık. onu da yanımıza yatırdık. ve alıştı bi süre sonra.
sen bilirsin ama uykusunu bölme annesi:69:

kızlarr beni de alırmısınız aranıza:21: bende emlak yönetimi 2.sınıftayım 2012 ye gircem ama umudum yok.fazla çalışamıyorum..inşallah sizi görerek benimde azmim gelir.:71:
hoşgeldiiinnn
kızlar bide hangi yayınlardan çalışıyosunuz bende ihtiyacın soru bankası var güzel ama.konu anlatımı alacaım.yani çok karışık anlatımı olmayan kitap arıyorum fikrinizi paylaşırsanız sevinirim :16:

yargının setinden çalışıyorum canım ben

Son düzenleme:
kızlarr slmmm cok fena grıbım oglum bugun 1.5 saat falan uyudu bende temel kavramlara devam ettım soru cozdum yanı mat zayıf oldugu ıcın daha uzun surelı tutuyorum bugun malesef kii izinliyim ınş yarın devam tarıhe gecıcem 2.konuya

canım ya onlar daha bebek sayılır. ben olsam kıyamam sabah erken uyandırmaya:44: sen çok erken kalksan mesela . yada 1-2 hafta siz erkenden uyusanız oda size bakınca uyur zaten. benim kızımda gece 11-12 gibi yatardı. baktık olmuyo 9-9,30 gibi bizde yattık. onu da yanımıza yatırdık. ve alıştı bi süre sonra.
sen bilirsin ama uykusunu bölme annesi:69:

hoşgeldiiinnn

yargının setinden çalışıyorum canım ben

haklısın canım tam alıştıroyrum bir şey çıkıyor bir gün geç yatsın hemen değişiyor uyku düzeni kuzucuğumun

1+2+3+.......+x=a
19+20+21+....+x=b
a=2b+42 oldugune gore x,kactır?
yardımcı olursanız sevınırım:)

1+2+3........+x=a
19+20+21.....+x=b
a'dan b'yi çıkartırız
a-b=1+2+3+....+18 eder gauss metodunu kullanarak
a-b= 18x(18+1)/2
a-b=171 eder elimizde iki tane denklem olur
a=2b+42 eşitliğini yukardaki denklemde a yerine yazarız
2b+42-b=171
b=129 bulunur
a=300
1+2+3........+x=300 bulunur yine gauss metodunu kullanırız
x.(x+1)=300
300'ün çarpanlarınlarından 24 ve 25 bu deklemde doğru olur
24.25=300 x=24

1+2+3........+x=a
19+20+21.....+x=b
a'dan b'yi çıkartırız
a-b=1+2+3+....+18 eder gauss metodunu kullanarak
a-b= 18x(18+1)/2
a-b=171 eder elimizde iki tane denklem olur
a=2b+42 eşitliğini yukardaki denklemde a yerine yazarız
2b+42-b=171
b=129 bulunur
a=300
1+2+3........+x=300 bulunur yine gauss metodunu kullanırız
x.(x+1)=300
300'ün çarpanlarınlarından 24 ve 25 bu deklemde doğru olur
24.25=300 x=24
canım cok teşekkur ederım :)))

Son düzenleme:
Günaydın kızlar 1,5 günlük bi aradan sonra yine ben evde pcyi açmaya üşeniyorum yaa neler yaptınız bakalım haftasonu nasıl geçti haberler sizlerde :64:

kızlar nerelerdesiniz çalışamyı mı bıraktınız zaman son sürat gidiyo dün tarihte 100 soru coğrafyadanda 50 soru çözdüm matematiğe biraz daha sonra başlayacam ee sizlerde durum nedir?:75:

kızlar selam ,

kpss sınavındada şu kadar yanlıs bu kadar doğruyu götürür gibi bir durum var mı?
yani atıyorum tarihim coğrafyam vs iyi ama matematikten kesinlikle bilmediğim soruları kafadan atayım mı?
yoksa kesinlikle cevap işaretlemiyeyim mi?

cehaletimi mazur görün :(

Back