Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar,
bende tam gün çalışmanın ezikliğini yaşıyorum
dün akşam matematikten 40, türkçeden 100 coğrafyadan 50 soru çözdüm.
matematiği biraz düzeltmişim sanki. türkçeden 6 yanlışım , coğrafyadan 10 yanlışım çıktı.
coğrafyayı biraz daha sarıp sarmalıyım![]()
günaydınlar,
bende tam gün çalışmanın ezikliğini yaşıyorum
dün akşam matematikten 40, türkçeden 100 coğrafyadan 50 soru çözdüm.
matematiği biraz düzeltmişim sanki. türkçeden 6 yanlışım , coğrafyadan 10 yanlışım çıktı.
coğrafyayı biraz daha sarıp sarmalıyım![]()
hoşgeldineft bende sabah 9 aksam 18.30 çalışıyorum
önlisans kpss girmk ıstıyorum bu yıl ama nasl calısıcam bılmıorm off nerden baslamam lazmm
hep birlkte calısmaya baslayalmmm hadii arkadaşlar
yeni başaladım canım evet..günaydın canım netlerın ıyı gelmıs yenımı basladın çalışmaya![]()
ah sorma ben kış hazırlığımı bile tam olarak yapamadım. sadece turşu yapabildim. kızıma babaannesi bakıyo akşamları da.. o olmasa benim de hiç vaktim olmayacak.mrb hanımlar bende ıkı gundur calısmadım kış hazırlığı yaptım turşu ıdı dolaba bır syeler koymaktı gectı vaktım bırde oğlum var 2 yasında onunla oldugu kadar yapmaya calısıyorum ama ne zman gruba gırıp sızlere daır seyler okusam mutlu oluyorum yılmak yok ben herseyden oglumun gelecegı ıstıyorum benım ozlede çalışma şansımda esımın ısınden dolayı sureklı tayın goruyoruz ya memur olucak yada evde oturmaya mahkum hep
hoşgeldin
yeni başaladım canım evet..
ah sorma ben kış hazırlığımı bile tam olarak yapamadım. sadece turşu yapabildim. kızıma babaannesi bakıyo akşamları da.. o olmasa benim de hiç vaktim olmayacak.
akşamları oğlunu uyuttuktan sonra çalışsan ?
canım ya onlar daha bebek sayılır. ben olsam kıyamam sabah erken uyandırmaya:44: sen çok erken kalksan mesela . yada 1-2 hafta siz erkenden uyusanız oda size bakınca uyur zaten. benim kızımda gece 11-12 gibi yatardı. baktık olmuyo 9-9,30 gibi bizde yattık. onu da yanımıza yatırdık. ve alıştı bi süre sonra.senın ne güzel bakanın varmıs benım oda yok gurbet elde canım oglum gec yatıyor bızımle beraber berdeyse o saatten sonrada ben calısmam gunuz onunla berbar calısmaya calıyorum yoksa gece 12den sonra calıstıgımı anlamam sanırım uyku duzenı degıstııcem sabah erken kaldırıcam bakalım
hoşgeldiiinnnkızlarr beni de alırmısınız aranızabende emlak yönetimi 2.sınıftayım 2012 ye gircem ama umudum yok.fazla çalışamıyorum..inşallah sizi görerek benimde azmim gelir.
![]()
kızlar bide hangi yayınlardan çalışıyosunuz bende ihtiyacın soru bankası var güzel ama.konu anlatımı alacaım.yani çok karışık anlatımı olmayan kitap arıyorum fikrinizi paylaşırsanız sevinirim![]()
canım ya onlar daha bebek sayılır. ben olsam kıyamam sabah erken uyandırmaya:44: sen çok erken kalksan mesela . yada 1-2 hafta siz erkenden uyusanız oda size bakınca uyur zaten. benim kızımda gece 11-12 gibi yatardı. baktık olmuyo 9-9,30 gibi bizde yattık. onu da yanımıza yatırdık. ve alıştı bi süre sonra.
sen bilirsin ama uykusunu bölme annesi
hoşgeldiiinnn
yargının setinden çalışıyorum canım ben
why_be .!.:hosgeldin,yargının setinden çalışıyorum canım ben
canım cok teşekkur ederım :)))1+2+3........+x=a
19+20+21.....+x=b
a'dan b'yi çıkartırız
a-b=1+2+3+....+18 eder gauss metodunu kullanarak
a-b= 18x(18+1)/2
a-b=171 eder elimizde iki tane denklem olur
a=2b+42 eşitliğini yukardaki denklemde a yerine yazarız
2b+42-b=171