• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 kpss önlisans mezunları, haydi sınava hep birlikte hazırlanalım...

kızlar calşmalar nasıl benım 17 aylık oglum var o uyuyunca konu calışıp test cozuyorum oglum yanık oluncada şuna karar verdım tv ızlemek yerıne ders cd lerını dvdye koyup dınlemek en azından bı katkısı olurrr tavsıye ederımmmmm bız ıstedıkten sonra hıc bır engel yoook benceeeee

bencede cok dogru soylemıssınız...yeterkı ısteyelım..hangı setten calısıyorsunuz...onun dısında deneme testlerınız varmı?

bencede cok dogru soylemıssınız...yeterkı ısteyelım..hangı setten calısıyorsunuz...onun dısında deneme testlerınız varmı?

ben netten getırtmıştım oss seti bilIQ nun hem cd lerı var hemde kıtapları ayrıca ıkı tane benı aldıgım soru bankası var konu calışıyorum ıkı soru bankasının testlerını cozup bıde cd den dınlıyorum

ben netten getırtmıştım oss seti bilIQ nun hem cd lerı var hemde kıtapları ayrıca ıkı tane benı aldıgım soru bankası var konu calışıyorum ıkı soru bankasının testlerını cozup bıde cd den dınlıyorum

supersın boyle gıderse kpss tamamdır...:46:bende sabahın verdıgı kpss akedemı setını bırıktıyorum..onun dısında yargı data ve ıhtıyac setlerı ıyı dıyorlar henuz karar veremedımm...alıcam bırını bayramdan sonra full ders...sımdılık sadece evde eskı 2008 yargı var onu calısıyorum...

supersın boyle gıderse kpss tamamdır...:46:bende sabahın verdıgı kpss akedemı setını bırıktıyorum..onun dısında yargı data ve ıhtıyac setlerı ıyı dıyorlar henuz karar veremedımm...alıcam bırını bayramdan sonra full ders...sımdılık sadece evde eskı 2008 yargı var onu calısıyorum...

ayyyy inşşşş buraya artık gıren yok sanırım senın cocuk var dimi nekadarlık

selamlar,
çalışabilenleri gerçekten tebrik ediyorum :)
ben bütün azmimi hırsımı yitirdim.
bazı sorunlar yaşıyorum. stresi üzerimden atayım en baştan başlayacağım.
kolay gelsin herkese

ayyyy inşşşş buraya artık gıren yok sanırım senın cocuk var dimi nekadarlık

var canım evet 2 yasında kızım var...aynı zamanda kamuda taşeron olarak calısıyorumm....veznedarlık yapıyorum..bu ısın sonu yok yukselmek ıstıyorummm....burdada boyle bır ımkanım yok... oyuzden kpss sart benım ıcın....senınde oğlun varmıs...ALLAH bağışlasın...

günaydınlar,
dün akşam yeniden niyetlendim besmele çekip oturdum kitap başına.
tarihten ilk konuyu bitirdim ardından 90 soru çözdüm.
bu sabahta erkenden kalkıp 2. üniteyi bitirdim. daha soru faslına geçemedim :)
kızımı doyurayım sorulara bakıcam.
coğrafya mı eklesem çalışmalarıma yoksa geometri mi :44:

kızlar yaa ben ne yapacağım matematiğim berbat.bi çare söyleyin lütfen:25::25:

benimde berbattı ama çalışarak düzelttim biraz.eşim anlatıyor bana. en azından birkaç soru yapabiliyorum artık.
yakınlarında matematiği iyi olan biri varsa destek alabilirsin.
yoksa özel ders tavsiye ederim.

var canım evet 2 yasında kızım var...aynı zamanda kamuda taşeron olarak calısıyorumm....veznedarlık yapıyorum..bu ısın sonu yok yukselmek ıstıyorummm....burdada boyle bır ımkanım yok... oyuzden kpss sart benım ıcın....senınde oğlun varmıs...ALLAH bağışlasın...

teşekkur ederım cumlemızın evlatlarını ALLAH bagışlasın:)evet benımde oglum ayın 20 sınde 1,5 yasına gırcek oglumun bukadar hareketlı vee dış donemınde olmasına karşın calışmaya calışıyorum işte

mrb bende tekrardan sınavı giricem büro yön. ve sek. mezunuyum geçen sınavdan 75 aldım:( zaten matematik bilgim olmadıgı için yüksek puan almam çok zor görünüyo .. bugün ilk olarak tarihe baktım başlagınç konusundayım .. bi kızım var 13 aylık o olunca zor oluyo ders çalışmak .. kitap olarakta yargının 2010 konu anlatımlı setleri var elimde soru bankası almam gerek benimde:(herkese kolay gelsin

kızlar yaa ben ne yapacağım matematiğim berbat.bi çare söyleyin lütfen:25::25:

benımdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

maddi durum iyiyse tabıkı ozel ders ama degılse konu anlatımlı soru çözümlü cd ler var onlar ıyı bence takıldıgın yerde tekrar ızleme sansında var...

teşekkur ederım cumlemızın evlatlarını ALLAH bagışlasın:)evet benımde oglum ayın 20 sınde 1,5 yasına gırcek oglumun bukadar hareketlı vee dış donemınde olmasına karşın calışmaya calışıyorum işte

amınn canımm...başarırsın sende bu azım varken ıns ıyı bı yerlere gelırsın...

kızlar yrn kitap alıyorum ve tam gaz çalışmaya başlıyorum:32:bana önereceğiniz marka varmı?yeni evliyim işten yeni istifa ettim evdeyken bu zamanlarımı değerlendirmek istiyorum hayırlısı olsun hakkımızda

kızlar nerdesiniz kimseler yok kimse ders çalışmaya başlamadımı :52:birbirimizi teşfik edelim hadi gelinn birlikte ilerleyelim

eveeeetttt çok uzun bir aradan sonra başladım yeniden çalışmaya.
tarih çalışıyorum bu aralar. osmanlı gerileme dönemine geldim.
türkçeden sadece test çözüyorum. geometriye başlayacağım yarın yada pazartesi.
tembelliğimi yendim sonunda:27:
siz nerelerdesiniz, kim hangi konuları bitirdi?

Back