- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
aynen avatarı değiştrsin yadırgarım valla
yok yok o kalsın benle değiştirmem ilk gördüğümde vuruldum avatara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen avatarı değiştrsin yadırgarım valla
yok yok o kalsın benle değiştirmem ilk gördüğümde vuruldum avatara
banada bişey bul ben bulamıyom orjinallikler sende
araştırma işine giriyorum o zaman
Kızlar puanımı yazmamamın nedeni sizinle alakalı değil, kendimle.
Çünkü utanıyorum açıkladığından beri mahvoldum zaten ağlamaktan, üzülmekten.
Burda çok şey paylaştık sizin hepinizi çok seviyorum
Ben memur olmayı çok istemiştim ama olamıyorum maalesef
Keşke olsaydı ama olmadı
80 üstüne çıkamadım.
Sebebi ise matematikte kaydırma yapmam.
Sonuç açıklandığında dondum kaldım inanamadım gy den 20 yanlışım göründü
Optik yayınlanır yayınlanmaz baktım 31,32,33 doğru işaretlemişim 34. boş bırakmış devam etmişim
ben çboş bırakmamıştım farkedemeden işaretlemeye devam etmişim
Son 10 soruyu yetiştiremedim zaten gözetmen son 5 dk deyince 33 den sonrakileri işaretlemeye başladım becerememişim
Doğru gitseymişim 20 de 20 oluyormuş
Nasip kısmet diyorum artık
Canım o kadar yanıyorki anlatamam size
Çok umutluydum ama olmadı
Ailem sağlık olsun yeterki illaki bir nasibin vardır diyorlar
Gel de gönüle anlat
Benim kadar emek vermeyenler sevgi_melegi bu kadar aldım şu kadar aldım dedikçe yüreğime iğneler batıyor resmen
Demekki benim bu sınavı kazanmam hayırıma değilmiş
Utanıyorum diyorum ya işte utanıyorum puanımdan da kendimden de
Sağolun kızlar işsiz kalmam inşallah önümde şimdiden bile fırsatlar var.
Samsunga iş başvuru yapmıştım ertesi gün aradılar bayramdan sonra gideceğim görüşmeye.
İş konusunda kendime sıkıntı yapmıyorum şuanda.
İnsan emek verip olmadığını görünce çok üzülüyor.
Benimde tek tesellim kaydırma yapmış olmam. Eğer yanlışlarım gerçekten yanlış olsaydı daha çok üzülürdüm
Böylesi olması gerekiyormuş, oldu
Sınavdan öncede burda hayırlısıysa olsun diyorduk
Demekki benim için hayırlı değilmiş
Belki dediğiniz gibi açıktan filan olur bir şeyler olmazsa zaten bu sene lisans mezunu olucam bakarız artık
o kadar çalıştın aaa olmadımı diyecek olanları şimdilik düşünmek bile istemiyorum
Sağolun kızlar işsiz kalmam inşallah önümde şimdiden bile fırsatlar var.
Samsunga iş başvuru yapmıştım ertesi gün aradılar bayramdan sonra gideceğim görüşmeye.
İş konusunda kendime sıkıntı yapmıyorum şuanda.
İnsan emek verip olmadığını görünce çok üzülüyor.
Benimde tek tesellim kaydırma yapmış olmam. Eğer yanlışlarım gerçekten yanlış olsaydı daha çok üzülürdüm
Böylesi olması gerekiyormuş, oldu
Sınavdan öncede burda hayırlısıysa olsun diyorduk
Demekki benim için hayırlı değilmiş
Belki dediğiniz gibi açıktan filan olur bir şeyler olmazsa zaten bu sene lisans mezunu olucam bakarız artık
o kadar çalıştın aaa olmadımı diyecek olanları şimdilik düşünmek bile istemiyorum
canım kimseyi dinleme onlar konuşurda konuşur kendileri yapamazlar yapmaya çalışanları kıskanıp herşeye muhalefet olurlar sen onların inadına dik duracaksın gülümsemen hiç düşmeyecek yüzünden sen umursamadıkça bakacaksın ki onlarda seninle uğraşamayacaklarını görecek ve senden el ayak çekecekler
hem bak sen benden daha iyisin belli ki büyük şehirdesin özellerede giripçalışabilir kafa dağıtabilirsin bunları düşünmek yerine bense doğuda bir ilçedeyim bırak çalışmayı sokağa bile çıkamıyorum düşün ki kaç defa tacize uğradım eşim çocuğum yanımdayken şimdi mahkemem bile var o kadar yani benim amacım buradan uzaklaşmaktı kazanıp iyi bir ilde memur olup çocuğumum okul düzeninin iyi olmasıydı buarada anaokuluna gönderdim çocuğum dayak yemekten azar işitmkten okua gitmak istemedi evde benim gibi mahkum yalnızlığa ne yapalım bu sene de buradayım belki seneyede hayırlısı böyleymiş
bir hadis okumuştum başkalarına imrenme kendinden kötü durumda olanları düşün kendini telkin et ve şükret diye
rabbim alnına yazmışsa ekmeğin kazancın hangi yerden geleceği seni nerde bekleyeceğini bilemezsin Allah her daim her zaman hakkımızda hayırlısını nasip etsin
hadi bakalım yeni işin hayırlı olsun inşallah sana şans getirir hiç yoktan sosyalleşirsin açık alım mülakatlarında sosyallik önemli inan bana çok faydasını göreceksin sevgiler
sevgi meleği ben seni hep takip ettim sınava girdiğim vakitlerde hatta annemlere kadınlar kulübünde bi kız var o çalıştıkça benimde çalışasım geliyor diyodum inan ki hiç bir emek karşılıksız kalmaz hiç canını sıkma canım benim Allah bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar hem dur bakalım seçimler var kadrolar epey artar bende senin gibi 1 yıl yırtındım ama sonuç bana da hüsran oldu ne umutlanabildim ne umudumu kesebildim öylece kaldım bu sınavda olmazsa başka sınavda işimize yarar dur bakalım bi çaresini bulcaz elbet hiç üzme kendini canım benim
Evet haklısın hiç bir emek karşılıksız kalmaz. Ama benim düşüncem puanların 80 altına inmeyeceği yönde. Ne kadar kadro artırabilirler ki.
Anca insanların umutlarıyla oynuyorlar
Biz belki senelerce oturup Tarih. Coğrafya çözmek yerine ülkeye daha başka şekilde yararlı olabilirdik
Ama bizde böyle bir şey yok.
Lise bitir sınava gir, üniversite bitir sınava gir. Gir de gir...
1,2 senelik çalışmanın verimi 2 saatte ölçülüyor.
Hadi sınavı koydun bari zaman ver
Belki yarım saatim daha olsa ben doğru işaretleme yapabilecektim
Sınavda heycanlanan, bayılani rahatsızlananlar var.
Hatta 3, 4 ,5 kere deneyip yapamayan intihar edenler var
Neden adamın özelde de çalışma alanı yok 3 kuruşa eziliyor ve kimi ailesine, kimi sevdiğine yetemediğini düşünüyor
Yapamayanlar bu ülkede sürünmeye mahkum ediliyorlar
Kim vericek ki hakkımızı
Ailemize mahçup olmakla kalıyoruz
Falancanın oğlu / kızı şurayı kazanmış, buraya atanmış dedikçe ben beceriksiz konumuna düşüyorum
Anlatmaya çalışıyorum yanlış kodlama yaptım diyorum kılıf uydurduğumu düşünüyor var gerisini düşün
Başka ülkeler neden kalkınıyor diye düşünecekleri yere bence eğitim sistemi iyileştirilmeli.
Yoksa gidişat hiç iyi değil.
Neyse çok dolmuşum
canım benim bu konuda yalnız değilsin ben 1 sene tarih öğrendim sınavda yetiştiremedim. bu da adalet değil ama elden bir şey gelmiyor malesef benimde en yakın arkadaşım gitti 2 yıllık okudu öss ye bile girmeden kpss ye girdi atandı. ben 2 yıl çalıştım üni kazandım bu sene son senem 1 yıl ugraştım ama olmadı o 2 yıllık memur ben her buluşmamızda ezim ezim eziliyorum valla ama napıyım elimden gelen buydu kendimi yırttım olmadı sağlık olsun artık açıktan atamalar var canım
aynen öyle sanırım bu dünyada fazla çalışıp yırtınmamak gerekiyor, herşeyi akışına bırakıcan
o yine üniversite okumuş az da olsa benim arkadaşlarımın çoğu lise mezunu kimisi açıktan eczacılık teknikerliği okudu eczane açtı, kimisi sadece kursa gidip web tasarımcı olarak çalışıyor hatta bu şahıs üni. stajyerlerinin dosyalarını imzalıyor :))
Şaka gibi dimi. Bende inanmak istemiyorum ama gerçek :))
canım o kadar uzuldum kı anlatamam..benım en korktugum şeydı..aynı hatayı ben denemelerde 2-3 kez yaptım..ve dedım sınavda ya boyle yaparsam...bır soruyu boş bıraktıgımda kaydırma yapıyordum bende...boş bıraktıgım yere işaretleme yapıyordum ,bır sonrkı sorunun cevabını.allah hayırlısını versın...Kızlar puanımı yazmamamın nedeni sizinle alakalı değil, kendimle.
Çünkü utanıyorum açıkladığından beri mahvoldum zaten ağlamaktan, üzülmekten.
Burda çok şey paylaştık sizin hepinizi çok seviyorum
Ben memur olmayı çok istemiştim ama olamıyorum maalesef
Keşke olsaydı ama olmadı
80 üstüne çıkamadım.
Sebebi ise matematikte kaydırma yapmam.
Sonuç açıklandığında dondum kaldım inanamadım gy den 20 yanlışım göründü
Optik yayınlanır yayınlanmaz baktım 31,32,33 doğru işaretlemişim 34. boş bırakmış devam etmişim
ben çboş bırakmamıştım farkedemeden işaretlemeye devam etmişim
Son 10 soruyu yetiştiremedim zaten gözetmen son 5 dk deyince 33 den sonrakileri işaretlemeye başladım becerememişim
Doğru gitseymişim 20 de 20 oluyormuş
Nasip kısmet diyorum artık
Canım o kadar yanıyorki anlatamam size
Çok umutluydum ama olmadı
Ailem sağlık olsun yeterki illaki bir nasibin vardır diyorlar
Gel de gönüle anlat
Benim kadar emek vermeyenler sevgi_melegi bu kadar aldım şu kadar aldım dedikçe yüreğime iğneler batıyor resmen
Demekki benim bu sınavı kazanmam hayırıma değilmiş
Utanıyorum diyorum ya işte utanıyorum puanımdan da kendimden de
canım cok sagol..inşallah atanman için yetıyordur ki senın buna ıhtıyacın olduunu bılıyorum...babandan dolayı...kardesınde ınşallah guzel bır bölum kazanır canım...hayırlısıylaınşallah...canım tebrk ederim çok sevindim adına.. inşALLAH atanman için yetiyorduk
ben 81,690 almışım.. gülermisin ağlarmısın.. benim bölüm maleesef yüksek kapattı.
ben bunu hak etmemiştim.. denemeler sorular hiç bunu göstermiyorduki
69 küsür nette bu gelmiş. 69 net ne demek çok üzgünüm çok mutsuzum..
hayırlısı inş rabbim bi çıkar yol verirse atanamamı nasip eder
diğer arkadaşlar sizleride tebrk ederim. gerçkten burda sonradan aktif olsamda hepinizi gördüm..
rabbim atanmayıda nasip etsin
sevgi meleğide puanını neden söylemedi anlam vermedim. puanı yazmamasınıda doğru bulmadım..
tabiki terch meselesi ben fikrimi söyledim..
İnsan kendi çevresinden duyunca zoruna gidiyor. Onca çalışmayı boşuna yapmışsın gibi davranıyorlar. Biz istemiyoruz kazanmayı sanki de kendileri çok iyi yerlere gelmiş edasındalar. Sorsan elime fırsat verseler neler yapardım derler. Keşke basit olabilseydi bu kadar.
Çok emek verdik 2 koli kitap aldım netten çözdüğüm, izlediğim videolarda cabası.
Herkes kesin gözüyle bakıyordu ama bak olmayacağı varmış
Şimdi 80 üstü puanlar alanlar " iyi puanım var doğu bile yazarım :)" diyorlar
Hani onların kötülüğünü istediğimden değil asla.
Ben zamanında o kadar çok destek vermiştim ki manevi olarak şimdi benim kötü zamanımda destek verecek yere kendini yüceltiyorlar karşımda
Bu durumu atlatamam sandım ama iyiyim önüme gelen her fırsatı değerlendirmek zorundayım
21 yaşına geldim iş tecrübem yok
Geçen gece yanlızdım evde, ailem şehir dışına çıktı bayram için
Ağladım ağladım sonunda kalbime sancı girdi resmen kalpten gidiyordum
sonra baktımki hiç bir şey benden, bizden değerli değil
Evet memurluktaki gibi maaş alamayız belki o kadar da rahat olamayız ama işimiz olsun yeter
Seninde Rabbim en kısa zamanda hayatını ferahlaştırsın
Mutlaka daha güzel kapı var açılmayı bekliyor şuanda...
şimdi o şubatda mezun olcak cnm , o zaman kpss de ki puanı hiç bi türlü kullanamaz mı yani ?
canım son mezuniyet dikkate alınıyo mezuniyet tarihinden dolayı atanmadan önce mezun olmaması lazım geçersiz sayılırı puanı.tek ders bıraksın o da