How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Sağol canım .Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

evet evet bu sene daha çok kadro ayrılmış . bi de 2010dan da daha zor oldu bu sınav.Belki taban puanlar daha da düşer gibi geliyor bana

ben yeni gördüm hale açıklanmış kadrolar
peki belli bir puan aralığı mı verecekler ..herkes istidiği yeri yazamayacak mı hale ..taman puanlar düşer demişsin de ondan sordum...
yoksa bir puan aralığı olmayacak da herkes istediği yeri yazacak mı

vatana millete hayırlı olsun . :)inşallah atanabiliriz..
3000 e yakın önlisansa ayrılmış bu atamada kadro
ben 6116 ıncı sıradaydım ..
bana 3üncü yada 4 üncü atamada sıra gelebilir bu gidişle ...hadi inşallah ...

ben yeni gördüm hale açıklanmış kadrolar
peki belli bir puan aralığı mı verecekler ..herkes istidiği yeri yazamayacak mı hale ..taman puanlar düşer demişsin de ondan sordum...
yoksa bir puan aralığı olmayacak da herkes istediği yeri yazacak mı

herkes istediği yeri yazacak da şöyle düşer gibime geldi.kadrolar öncekilere göre daha fazlaysa ilk 3 bin kişi gitse 3. binincinin puanı 86ysa örneğin 2. atamalar 86yla başlar en yüksek.Aralarda istediği yere atanmak için 90 puanlılar olabilir tabi ama yine de ortalama düşer .Ne kadar doğru bilmiyorum

vatana millete hayırlı olsun . :)inşallah atanabiliriz..
3000 e yakın önlisansa ayrılmış bu atamada kadro
ben 6116 ıncı sıradaydım ..
bana 3üncü yada 4 üncü atamada sıra gelebilir bu gidişle ...hadi inşallah ...

senn bölüm ne canım?
3001 terch vericen

:52::52: yerleşttiiimmmm kızlarrrr oleiiiii :10: yıldız teknik üniversitesine :10::10::10: son tercihimdi . oda olmasa kalıyormuşum açıkta :10: dua eden herkesten allah razı olsun :54: rabbim sizlere de hayırlı kapılar açsın :54: :kkk::72:

:52::52: yerleşttiiimmmm kızlarrrr oleiiiii :10: yıldız teknik üniversitesine :10::10::10: son tercihimdi . oda olmasa kalıyormuşum açıkta :10: dua eden herkesten allah razı olsun :54: rabbim sizlere de hayırlı kapılar açsın :54: :kkk::72:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
cnaım benim çok sevindim maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Annnanaaaaaaaammmmmmmm kız çok sevindim vay be topic in gururu medarı iftaharı :119::119::119::119:
Tebrik ederim canım Allah' ım darısını başımıza göstersin

zap_zup tebrik ederim canım. Senin adına çok sevindim. Umarım bundan sonrası çok güzel olur senin için.

Bizim içinde dua etmeyi unutma.:7:

hayırlı olsun cnmm......... darısı isteyen,hak eden herkesin başına..:46::46::31:

Mrb kızlar beni hatırlayan olur mu bilmiyorum ama uzun zaman bu topicte ders çalıştım:9:

69 KPSS-P3 Lisans puanıyla çankırı halk sağlığı müd. ne çocuk gelişimci olarak atandım. Darısı isteyen herkesin başına.

Öpüyorum:13:

Mrb kızlar beni hatırlayan olur mu bilmiyorum ama uzun zaman bu topicte ders çalıştım:9:

69 KPSS-P3 Lisans puanıyla çankırı halk sağlığı müd. ne çocuk gelişimci olarak atandım. Darısı isteyen herkesin başına.

Öpüyorum:13:
tebrikler. darısı başımıza inş.

Back