• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Kızlar puanımı yazmamamın nedeni sizinle alakalı değil, kendimle.
Çünkü utanıyorum açıkladığından beri mahvoldum zaten ağlamaktan, üzülmekten.

Burda çok şey paylaştık sizin hepinizi çok seviyorum
Ben memur olmayı çok istemiştim ama olamıyorum maalesef
Keşke olsaydı ama olmadı
80 üstüne çıkamadım.

Sebebi ise matematikte kaydırma yapmam.
Sonuç açıklandığında dondum kaldım inanamadım gy den 20 yanlışım göründü
Optik yayınlanır yayınlanmaz baktım 31,32,33 doğru işaretlemişim 34. boş bırakmış devam etmişim
ben çboş bırakmamıştım farkedemeden işaretlemeye devam etmişim
Son 10 soruyu yetiştiremedim zaten gözetmen son 5 dk deyince 33 den sonrakileri işaretlemeye başladım becerememişim
Doğru gitseymişim 20 de 20 oluyormuş

Nasip kısmet diyorum artık
Canım o kadar yanıyorki anlatamam size
Çok umutluydum ama olmadı
Ailem sağlık olsun yeterki illaki bir nasibin vardır diyorlar
Gel de gönüle anlat

Benim kadar emek vermeyenler sevgi_melegi bu kadar aldım şu kadar aldım dedikçe yüreğime iğneler batıyor resmen
Demekki benim bu sınavı kazanmam hayırıma değilmiş
Utanıyorum diyorum ya işte utanıyorum puanımdan da kendimden de :14::14::14::14:

canım hiç üzülme aynı şey benimde başıma geldi işte 68 aldım ya.geçen sene hiç çalışmadım nerdeyse 71 almıştım.kader dicez bişey diyemicez canım yapıcak bişey yok artık geçti gitti :29:

Keşke geçip gidebilse...
Ailemin yüzüne bakamıyorum inan ki bakamıyorum
En çok annem ümitliydi yine hayal kırıklığı
Kendimi aptal gibi hissediyorum hatta öyleyim...

yaptığın herşeyden sen sorumlusun canım.kimseye ne ağlanıcaksın ne üzülüceksin.ben hayatta bunu anladım.hata yapabilirsin hatanıda sen düzelticeksin.elinden gelenin fazlasını yapıcaksın artık ben buyum ben bunu başardım dersen yaşattığını düşündüğün hayal kırıklıklarını düzeltirsin :31:

Zaten kimseyi sorumlu tutmuyorumki gülüm
Kendime inanamıyorum zaten suçlu benim kimi suçlayabilirim ki :)
Hataları telafi edebilirim evet ama ara da çok zaman var 2 yıl bekleyemem başka yollar arayacağım:31:

Zaten kimseyi sorumlu tutmuyorumki gülüm
Kendime inanamıyorum zaten suçlu benim kimi suçlayabilirim ki :)
Hataları telafi edebilirim evet ama ara da çok zaman var 2 yıl bekleyemem başka yollar arayacağım:31:

canım 1 ayda bile çok şey değişiyo 2 senede kimbilir neler değişcek.sen moralini yüksek tut ki başarabil :38:

Quit çok doğru söylüyor sevgi meleği geçen yıl bu zamanlar sanırım seninle msjlaşmıştık senden fikir istemiştim ve ben o zaman senin gerçekten iyi bir puan alacağını düşünüyordum haa olmadığını görünce aklımdan sadece şu geçti "Demekki şimdi doğru zaman değilmiş ya da daha iyi birşey olacağı için olmamış" Bunun dışında hiçbirşey düşünmedim. Çevrendekilerde öyledir emin olabilrsn. Eğer sen yatıp çalşmayıp girseydin ozaman birilerine karşı suçlu hissedebilirsin (ki bu bile saçma) ama şimdi hiç üzülmen için bir neden yok.

Sen sadece kendimden sorumlusun bu hayatta ben neler yaşadım neler atlattım ne başarılar elde ettim bunun bir ksmını ailem için yaptığımı düşünüyordum ama geriye baktığımda tüm bunlar yaşanırken sonuçlar sadece beni etkiledi herkes olduğu yerde olduğu konumda herşeyden en çok ben etkilendim.

Eğer bir sınavdan başarılı olup atanırsamda bana atanmazsamda bana ondan başkası için üzülme gerçekten üzülme sen kendin için böylesinin iyi olduğunu düşün ve bu olayı unut kimseninde hatırlatmasına izin verme çünkü çevrendekiler 1defa üzülüyor sen her seferinde yıpranıyorsun. Önüne bak artık sen iradeli ve güçlüsün bunu biliyorum. Şidmi bu 2 yıllık planını yap işe girmek istiyorsan gir ya da başka bir şey okumak istiyorsan ona yoğunlaş ama daha fazla geçmişe üzülme. Sen yaparsın gençsin daha cnm bunun 2014ü de var:)

Quit çok doğru söylüyor sevgi meleği geçen yıl bu zamanlar sanırım seninle msjlaşmıştık senden fikir istemiştim ve ben o zaman senin gerçekten iyi bir puan alacağını düşünüyordum haa olmadığını görünce aklımdan sadece şu geçti "Demekki şimdi doğru zaman değilmiş ya da daha iyi birşey olacağı için olmamış" Bunun dışında hiçbirşey düşünmedim. Çevrendekilerde öyledir emin olabilrsn. Eğer sen yatıp çalşmayıp girseydin ozaman birilerine karşı suçlu hissedebilirsin (ki bu bile saçma) ama şimdi hiç üzülmen için bir neden yok.

Sen sadece kendimden sorumlusun bu hayatta ben neler yaşadım neler atlattım ne başarılar elde ettim bunun bir ksmını ailem için yaptığımı düşünüyordum ama geriye baktığımda tüm bunlar yaşanırken sonuçlar sadece beni etkiledi herkes olduğu yerde olduğu konumda herşeyden en çok ben etkilendim.

Eğer bir sınavdan başarılı olup atanırsamda bana atanmazsamda bana ondan başkası için üzülme gerçekten üzülme sen kendin için böylesinin iyi olduğunu düşün ve bu olayı unut kimseninde hatırlatmasına izin verme çünkü çevrendekiler 1defa üzülüyor sen her seferinde yıpranıyorsun. Önüne bak artık sen iradeli ve güçlüsün bunu biliyorum. Şidmi bu 2 yıllık planını yap işe girmek istiyorsan gir ya da başka bir şey okumak istiyorsan ona yoğunlaş ama daha fazla geçmişe üzülme. Sen yaparsın gençsin daha cnm bunun 2014ü de var:)

Teşekkür ederim söylediklerinde haklısın doğru zaman değilmiş, hayırlı olan bu değilmiş diyorum
Nereden hangi kapı açılır bilemeyiz
Aslında bu mesleği yapamadığıma üzülmekten çok bendeki hayal kırıklığı
Bu kaydırmayı yapmasaydımda olmayacağı varsa olmayacaktı
Ygs düşünüyorum şuanda istediğim bölüme girebilirsem gider okurum giremezsem girer bir işe çalışırım
Hayatın sonu değil evet ama 2014 de uzak geliyor yahu :1:

sevgi_meleği eğer 70 üstündeysen açıktan alımlara başvurursun kısmetin orada belkide üzülme Allah herkese bir rızık kapısı açmıştır. sabret benim ark. 2 sene bekledi 2 yıl üst üste 84 puan aldı 2 yıl atandı ...

sevgi meleği inşallah hepimizde atlatırız en kısa zamanda işe girme imkanın varsa gir şimdilik seneye kadar çalışırsın benim o imkanım da yok gece ikide uyandım saat altı hala uykum yok gündüzde uyumadım çay kahve falanda içmedim. psikolojim bozuldu. kaygı stres. sınav gecesinden beri böyleyim. uykusuz girdim sınava. napalım nasipten ötesi yok bunu anladım. dersaneye ilk başladığım zamanki kadar mat yaptım sanki bir yıl hiç çalışmamışım gibi oldu emeğime acıdım. Allahtan tarih çalışmışım. şimdi bayramda da herkes sorar noldu kazandın mı anlat dur artık. çok zormuş bu işler hakkımızda hayırlı olanı Allahım gönlümüze razı eylesin. gönlümüzdeki muradıda hayra çevirsin. hayırlı kapılar açsın. şu aöf nin derslerine bir an önce başlayıp kafamı dağıtmak istiyorum şu bayramı bir hayırlısıyla atlatalım da. kursa da başlayacağım evden uzaklaşmak iyi gelecek inşallah.

günaydın hanımlar günaydın kızlar bayramınız mübarek olsun dert tasadan uzak olalım inşallah hakkımızda neyse o olsun üzülmeyelim artık:29:

hepinizi öptüm tekrar bayramınız mübarek olsun :29::54:

Keşke olsaydı ama olmadı
80 üstüne çıkamadım.

Optik yayınlanır yayınlanmaz baktım 31,32,33 doğru işaretlemişim 34. boş bırakmış devam etmişim
Son 10 soruyu yetiştiremedim zaten gözetmen son 5 dk deyince 33 den sonrakileri işaretlemeye başladım becerememişim

Gel de gönüle anlat

Benim kadar emek vermeyenler sevgi_melegi bu kadar aldım şu kadar aldım dedikçe yüreğime iğneler batıyor resmen
Utanıyorum diyorum ya işte utanıyorum puanımdan da kendimden de :14::14::14::14:

sakın üzülme ne olur emek ettin sonuçta fazlası ile evet herkes senden çok umutluydu emın olkı o nasıbınde olsaydı senı bır sekıl bulurdu belkı yuksek alıcaktın yerlesemıycektın herseyın hayırslısı hakkında daha dur atamalar yapıldı rabbim bir kapıyı kapatır bin kapı açar bakarsı kımse yazmaz sen yazarsın gidersin bu yüzden üzülme açıktan atama ile gideceksin belki bu yıl ilk denemendi belki b,r çok insan yıllarca denıyor olmuyor canım bende düşük aldım kendımden emindim ama sınava girmeden önce dedimki rabbim hayırlısı ise bu sıanv benım için en güzel şekilde geçsin hayırsız ise engel çıksın sınavda cıktı son 30 dakıka heycanıma cok buyuk yenık dustum matetık bır tane bıle yapadım yetısmedı olmadı olmayınca olmuyor ama umudumu yetırmedım 2014 dıyorum ınsallah bak sana bir örnek vericem benim bir arkadaşım tam 8 yıl sonra denemesınde oldu yıkıldı umutuszluga kapıldı ama asla pes etmedı etmıycez emın ol 2014 bizim yılımız olucak sevgi meleğim

herkesin bayramı mübarek olsun kızlar
benimde 4 aylık çalışmam sonunda 80 küsür puan aldım ki 2010 da 83 küsür puanla atanamadım bu sene ondan da düşük aldım

Sevgi Meleği hiç üzülme aynı hatayı bende yaptım:14: matematikte 2 sorundan sonra boş bırakmışım ve ben kaydıra kaydıra tüm matematik sorularımı yanlış işaretlemişim 10 sorum öyle gitti türkçeden 1 yanlışım vardı ama ondanda 5 soruyu kaydıra kaydıra yapmışım ve 6 sorum boşa gitti ya bari insan atarda tutar kaydırsamda bir iki soru doğru çıkmış gerisi hep yanlışş ya nasıl fark etmemişim nasıl atlamışım hala şoktayım herhalde o anda gözüm iyice kararmış 30uncu sorunun boş olduğunu fark etseymişim döner siler yeniden işaretlermişim ama zaman kısıtlaması olduğu için birdaha kontrol edemedim eğer zamanım olsa zaten genel kültüre tekrar bakar üstünde düşüne düşüne yapardım ben 12 zannediyordum 16 yanlışımda oradan çıktı bildiğimi bile bile yanlış yapmışım
ne yapalım nasip değilmiş Rabbim daha hayırlısını verir inşallah olmadı mı pes etmek yok nerde açıktan alım var onlara başvuracağız onlarda mı olmadı tekrar hazırlanacağız elbette olacak Allah kabul etmeyeceği duayı kuluna ettirtmezmiş unutma bunu
bende inanamadım netim 85 di havalara uçuyordum adım kadar emindim ne umutlarım vardı atanacağım die ama puanım bir geldi 80 küsür inanamadım ağladım ağladım halan olmuş ağlıyorum:14: ama kaderden kısmetten öteye gidilmez ben bunu bu sınavda bir kez daha anladım 3 kez össye girdim kpssye de 3üncü girişim bu zamana kadar hiç kaydırma yapmamıştım ve netlerimin en yüksek olduğu bu sınavda nasıl olduysa bu hatayı yapmışım
ama ösym iyiyki cevap kağıdımıza bakma olanağı vermiş buradan bakarak yanlış yapmaığımı aslında çalışmalarım boşa gitmediğini ama kaydırma hatası yaparak bu puanı almış olmamı göstermesi çok iyi oldu iyi ki böle bir sistem yapmışlar heyecan ve zaman darlığı olmasaymış belkide 85 puanı çok rahat aşacaktık ne yapalım kısmet değilmiş Allah herkesin gönlüne göre versin
hem zabıt katipliği infaz koruma memurluğu sınavlarıda var onlarda memur sıfatında onalrı denersin düşük puan alanlar onları deneyin nasibiniz nrede bilemezsiniz ki kim bilir hangi kapının ardında bizi bekliyor oturmakla olmaz çabalarsak Allahta nasip ederse olur inşallah
tekrar herkesin bayaramı mübarek olsun dua etmeyi ihmal etmeyim rabbim bayramlar yüzü suyu hürmetine müminlerin duasını kabul eder

Keşke olsaydı ama olmadı
80 üstüne çıkamadım.

Gel de gönüle anlat

moralini hiç bozma sevgi meleği her işte bir hayır vardır. Biz yaşıyoruz ama hiç bir şeyin sonunu ilerisini bilmeden, belki kaydırma yapmasaydın başka şehire gidecektin orda başına kötü bir olay gelecekti ya da yolda kaza geçirecektin Allah korusun. Yani ney niye oluyor bazen bilemiyoruz.

Haberlerde aynı olayı bir kaç kez gördüm: çocuk üniversiteyi kazanıyor yüksek bir puanla herkes çok mutlu ama kayıt yaptırmaya giderken trafik kazası geçirip ölüyor. Oysa ailesi ne hayaller kuruyordu çocuk da aynı şekilde. O yüzden morelini bozma hayat böyle inişli çıkışlı bazen emek verip karşılığını alamıyoruz başarısız oluyoruz sürekli ama sonra gün geliyor verdiğimiz emeklerin karşılığını başka şekilde alıyoruz inan. O kadar çalıştık belki bu sınav olmayabilir ama
öğrendiklerim de boşa gitti diye düşünme, bilgi güç demektir. Hiç tahmin etmediğin bir yerde bu çalıştığın öğrendiğin bilgiler senin işine yarayacaktır. Mesela ben eskiden fen lisesine gitmeyi çok istiyordum çok çalışmıştım ama sınavda heyecan yapmıştım yetişmemişti bildiğim soruları bile yapamamıştım, ama o bilgiler lisede işime yaradı üniversiteyi kazandım, hatta oluşturduğum matematik türkçe temeli kpss'de bile çok çok işime yaradı.

Belki bu sene olmadı ama 2 sene sonra tekrar sınava girersen göreceksin bu seneki çalışmalarının faydasını. Kpssye ilk girdiğimde bende düşük almıştım olmamıştı, 2 sene işsiz gezdim bir sürü yere başvurdum olmadı. Ama moralimi bozmadım pes etmedim bir daha girdim sınava.

Teşekkür ederim söylediklerinde haklısın doğru zaman değilmiş, hayırlı olan bu değilmiş diyorum
Nereden hangi kapı açılır bilemeyiz
Aslında bu mesleği yapamadığıma üzülmekten çok bendeki hayal kırıklığı
Bu kaydırmayı yapmasaydımda olmayacağı varsa olmayacaktı
Ygs düşünüyorum şuanda istediğim bölüme girebilirsem gider okurum giremezsem girer bir işe çalışırım
Hayatın sonu değil evet ama 2014 de uzak geliyor yahu :1:

2 sene su gibi akıp geçecek göreceksin ne olduğunu bile anlamayacaksın :)) Tabi boş durma oku ya da çalış iş bulabilirsen, ama asla pes etme. Benim bir arkadaşım da deli gibi çalıştı bu sene kpssye benden kat kat iyiydi kız, sınavda stres yaptı diyor ki soruları okudum okudum hiç bir şey anlamadım. O kadar çok ağladı üzüldü ki. Bana demese de içinden diyordur ben denemem'den daha çok çalıştım ama o benden yüksek aldı nerde adalet ben daha iyiydim diye düşünyordur kesin. Ben de aynısını düşündüm çünkü o benden daha yüksek puanı hak ediyordu olmadı. İş aramaya başladı, bir yerden çağırdılar görüşmeye iyi geçmiş %90 onu alacaklar işe yani :)) Benim çok sevdiğim bir söz vardır: Karanlığın arkasından güneş doğar diye. Gerçekten hayatımda bunu çok yaşadım hep kötü bir şeyler olur hayatımda sonra arkasından da beni çok mutlu eden bir olay olur hep :)) 2 sene iş bulamadım evde oturdum, kpss tek şansım bu da olmazsa işsiz kalabilrim ölene kadar diye bakıyordum çünkü başvurmadığım iş kalmamıştı, ya olumsuz yanıt aldım ya da çağırdılar ama kabul edilmedim ama 2 senenin sonunda kpssden iyi puan geldi. O yüzden sabırlı olmak gerekiyor bir şeyler olmayınca üzülme kendini hırpalama bil ki bekleyince daha güzel şeyler olacak o olumsuz yaşadıklarından sonra.

Back