Kızlar ÖSYM alan sıralamasını acıklamıs 144. Olmusum ıns.cok alım olurda gıderız
bende 8. olmuşum halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünde ama daha halk. ilş. le ilgili 3 bölüm daha var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ÖSYM alan sıralamasını acıklamıs 144. Olmusum ıns.cok alım olurda gıderız
Huu huu kimseler yok muu? Eee ben geldim kızlar nerdesiniz :) uzun zamandır giremedim ama aklım hep sizdeydi özledim sizle burda soru çözmeyi darlanınca kafa dağıtmayı. Bu arada QUET'MMM mesajın için sağol canımmm
Aaa canım nerelerdeydın sen hos geldın kpss ye gırdınmı
Teknik arızalar sebebiyle giremedm yok girmedim canım alan için çalışıyorum ben onunla boğuşuyorum. Sizlerin güzel haberlerinizi aldım çok sevindim. hepinizin hakkında hayırlısı. memur oluncada gelin buraya ama ben ve benim gibi olanların sizin motivasyon dolu sohbetlerinize ihtiyacımız olacak
Kızlar bende size şeyi soracaktım.Tercihlerden ne kadar zaman sonra atamalar belli olur acaba
Ay neguzel mat sorusu cozuyorduk burda dımı ozledım ben baktım bırkac kez bayadır gıtmıyordun hayırlısı olsun hepımızın hakkında ıns. Tsekkur ederım gızel dıleklerın ıcın ee naptın gorusmeyelı canım
ben yine çözerimde siz olur musunuz bilmem :) bende ders çalıştım sınvlarla uğraştım derken zaman geçmiş gitmiş. ders çalışmak hiç bitmiyorki.. giremiyordum ama aklım hep sizdeydi. Okyonus kaç soru çözüyor quiet evlendi mi derken girdim sonunda
Huu huu kimseler yok muu? Eee ben geldim kızlar nerdesiniz :) uzun zamandır giremedim ama aklım hep sizdeydi özledim sizle burda soru çözmeyi darlanınca kafa dağıtmayı. Bu arada QUET'MMM mesajın için sağol canımmm
Hosgeldın ozledım senıben son zaman gunde 2-3 deneme cozup konu tekrarlarıyla kafayı sıyırmıstım guıette kışa nısanlanacak sanırım az kaldı onlarında bakalım memur olamazsak bızde gelıcez yıne buraya :) bende aöfye yazıldım kamu yonetımı 3. Sınıftayım
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...kendi-degerini-bilen-hanimlar-buyrun-225.html
burdayız artık tatlım kpss bitti ya şimdilik aralık gibi tutuşuruz yine
ben evlenemdim daha seneye bekleriz
gel bacım akşamları kaynatıyoz burda
bende kamu yönetimi 2. sınıftayım tatlım :) vallaha süper oldu bu başına ekşirim ona göre :)
Şimdide orayı mı mesken tuttunuz :) tamamdır siz nerde ben orda.. İkinizinde sohbetini özlemişim valla
of off sıkıntıdan patlıyorum kızlar ya 87 puanla ilk atamalarda atanılır mı ki hakkaten memurlar.nette 90dan aşağı inmez puanlar falan demişler. o kadar da mecburumki ilk atamada gitmeye off off gece gece sinirim bozuldu
canım benim buna şükür dımı. kpss ile ilgili tek derdin bu olsun..
biz napalım okdar emek yine boşa çıktı.. tercihlerinde çok seçici davranmazsan atanırsın bence.. ama şehirlere göre seçicilik yaparsan olabilirde olmayabilirdi..
bence bunu dert etme:) şükür.. hayırlı cumalar
of off sıkıntıdan patlıyorum kızlar ya 87 puanla ilk atamalarda atanılır mı ki hakkaten memurlar.nette 90dan aşağı inmez puanlar falan demişler. o kadar da mecburumki ilk atamada gitmeye off off gece gece sinirim bozuldu
Hayırlı cumalar canım. Doğu hariç heryeri yazıcam bakalım.BEnim sorunum şükretmemek değil aslında.Eşim çalışamıyor bi buçuk aydır bulunduğumuz yerde küçücük ve hiç ama hiç iş imkanı yok ve 2 yaşında bi kızımız var.Bu yüzden bu kadar strese giriyorum hazirana kalmamak için.Bu işe gerçekten çok ihtiyacım var
Sağol canım .Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahçok üzüldüm canım. rabbim inş ilk atamada yerleşmeni nasip eder..:26:
evet evet bu sene daha çok kadro ayrılmış . bi de 2010dan da daha zor oldu bu sınav.Belki taban puanlar daha da düşer gibi geliyor bananaber fıstıkgiller:=)
kadroların dagılımı acıklanmıs önlısansa baya kadro ayrılmıs ben mı yalnsım daha once pek dıkkat etmıyordum ama bu atamada nerdeyse lısansla es ayrılmıs