• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

2 hak mı nasıl yani istediğimiz kadar giremiyormuyuz sınava cnm?

canım giriliyoda 30 dan sonra ben kpss yi napıyım ki :8:
2 senede bi hak var düz memurluk için.her yıl olan bakanlıkları ben istemiyorum zaten.30a gelincede memur olmak zor bence.ben 30 a kadar belki operasyon yönetmeni olurum bankada :52::52:

bende bi batıl inanç oldu puanımı söylersem atanamıcam gibi geliyor :27::27:

olabilir sedulu.Ben puanımı öğrendiğimde çığlık çığlığa bağırınca ev sahibi falan geldi :52: elektriğe kapıldı falan sandık diyo :52: öyle olunca tüm mahalle duydu herhalde bi de bizim akrabalara falan anlattım :52: sanırım nazar oldum.Akşam üstü demliğin kapağını kapayayım derken kapak demliğin içine bir girdi elimle beraber sol elim komple yanık şuan çok canım yanıyo :52: kendi kendimi de nazarlamış olabilirim tabi :52:

totem bizim işimiz :23::23:

olabilir sedulu.Ben puanımı öğrendiğimde çığlık çığlığa bağırınca ev sahibi falan geldi :52: elektriğe kapıldı falan sandık diyo :52: öyle olunca tüm mahalle duydu herhalde bi de bizim akrabalara falan anlattım :52: sanırım nazar oldum.Akşam üstü demliğin kapağını kapayayım derken kapak demliğin içine bir girdi elimle beraber sol elim komple yanık şuan çok canım yanıyo :52: kendi kendimi de nazarlamış olabilirim tabi :52:

ya sabahtan beri bi ailem biliyor puanı
söylemek istiyorum ama uğursuzluk olur diyorum kendimi fazla da kaptırmak istemiyorum çünkü herkes aynı puan aralığında yığılmış o yüzden çok umutlu da değilim ne bileyim işte

:60::60::60:

okurken gözümde canlandırdım suratta bi gülümseme ama ağız kulaklara kadar elin biri demliğin içinde hala gülüyosun :60::60:

geçmiş olsun canım :29:

ben hala ağlıyorum ben napcam bilmiyorum o kadar çok çalışmıştımki anlatamam
75te kalmak çok koydu sınav anında karşıtırmışım herşeyi berbat etmişim
sabahtan beri gözlerim şişti ağlamaktan
kendimi çok aptal hissediyorum 80 altına düşen yokken 75 aldığımı düşünmek :14::14::14:

kendimi çok aptal hissediyorum 80 altına düşen yokken 75 aldığımı düşünmek :14::14::14:

canım herşeyin hayırlısı diyerek başladık hep. Hakkında hayırlı değildi belkide ben en bildiğim şeyleri yaramamışim panikten hiç beklemediklerim doğru çıktı onları da yapabilmem gene rabbimden. Bu kısmet işi birazda o gün sınava giremeyen arkadaşlarımız bile oldu düşünsene. Elimizden geleni yaptık. Inşallah rabbim başka bi kapı acar

canım bozma moralini aynı şey benimde başıma geldi.burda çalıştık çalıştık lisans bi açıklandı 68 küsür almıştım geçen sene çalışmadan 71 almıştım.istediğin kadar ağla sonuç değişmicek.o yüzden şimdiden yol çiz kendine :29:

kızlar slm :3::3::3::3: geldim okyonusum ... :54:

hemen puanımı yazayım = 84 . puanını paylaşan herkesi tebrik ediyorum . Allah inşallah emeklerimizin karşılığını hedeflediğimiz doğrultuda göstermeyi nasib etsin ... Amin . :46::46::46::46: burada neler neler paylaştık, puanını paylaşmayanları samimiyetsiz buluyorum . benim fikrim . bu fikri savunmamı gerektirecek hiç bir yorumda da bulunmam .

Çok sevındım canım Allah hakkımızda en hayırlısını nasıp etsın ıns. Gonlundekı yere yerleştirsin :16:çok merak etmıstım senı

günaydınnnn :16::16:
tebrikler herkese inşallah herkes istediği yerlere atanır...
bende emek verdim 4.4 lük hazır değildim ama yinede çaba sarf ettim 70 altı beklemıyodum ama
dünden beri moralim yerlerde 60 ne demek yaa :26: kendimden utandımm :47:
şakaa gibi hala şoktayımm... kısaca biten hayallerr ..... boşa giden emekler.....
sağlık olsun diyorumm :50::50:

Son düzenleme:
günaydınnnn :16::16:
tebrikler herkese inşallah herkes istediği yerlere atanır...
bende emek verdim 4.4 lük hazır değildim ama yinede çaba sarf ettim 70 altı beklemıyodum ama
dünden beri moralim yerlerde 60 ne demek yaa :26: kendimden utandımm :47:
şakaa gibi hala şoktayımm... kısaca biten hayallerr ..... boşa giden emekler.....
sağlık olsun diyorumm :50::50:

Üzülme canım hakkında hayırlısı olsun ıns. Allah bır kapıyı kapatır bırını acar umudunu kaybetmı elbet çıkar bıryerden nasıbın :16:bakalım bız atanabılecrkmıyız kısmet hersey

Ben varım 80 altı 77 aldım sıkma canını napalim bizden değerli değil ya kendimizi uzerek bişey değiştiremeyiz

merhaba kızlar ben geldim
nasılsınız
bugün sonuçlar açıklandı .ve ben giremedim
hem sistem doluydu hem de misafirim vardı
benim puanım 84,87 puanla
6116 cı olmuşum
gy 29 doğru 6 yanlış
gk 51 doğru 3 yanlış
inşallah atanabilirim
siz neler yaptınız
geçmişi okuyacağım şimdi
kendinize iyi bakın

canım tebrk ederim çok sevindim adına.. inşALLAH atanman için yetiyorduk

ben 81,690 almışım.. gülermisin ağlarmısın.. benim bölüm maleesef yüksek kapattı.
ben bunu hak etmemiştim.. denemeler sorular hiç bunu göstermiyorduki
69 küsür nette bu gelmiş. 69 net ne demek:( çok üzgünüm çok mutsuzum..
hayırlısı inş rabbim bi çıkar yol verirse atanamamı nasip eder

diğer arkadaşlar sizleride tebrk ederim. gerçkten burda sonradan aktif olsamda hepinizi gördüm..
rabbim atanmayıda nasip etsin

sevgi meleğide puanını neden söylemedi anlam vermedim. puanı yazmamasınıda doğru bulmadım..
tabiki terch meselesi ben fikrimi söyledim..

Son düzenleme:
Back