• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

merhaba kızlar ben geldim
nasılsınız
bugün sonuçlar açıklandı .ve ben giremedim
hem sistem doluydu hem de misafirim vardı
benim puanım 84,87 puanla
6116 cı olmuşum
gy 29 doğru 6 yanlış
gk 51 doğru 3 yanlış
inşallah atanabilirim
siz neler yaptınız
geçmişi okuyacağım şimdi
kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
kızlar herşeyin hayırlısı olsun bu sene gidenler ortamı anlatsın gidemeyenlerle biz burda devam :29::52::52:

merhaba kızlar ben geldim
nasılsınız
bugün sonuçlar açıklandı .ve ben giremedim
hem sistem doluydu hem de misafirim vardı
benim puanım 84,87 puanla
6116 cı olmuşum
gy 29 doğru 6 yanlış
gk 51 doğru 3 yanlış
inşallah atanabilirim
siz neler yaptınız
geçmişi okuyacağım şimdi
kendinize iyi bakın

gk 3 yanlışmı :53::53:
çok kültürsüzüm :43::43::43:

kızlar önlisans zıraat 81.. olmaz demi bi yer hiç ama hiç umudum yok.ahh yaaa denemelerde ne guzel puanlar alıyordum sınav heyecanı mahvettı bırde matematıgı ve cografyası cok zordu:ssz:

gk 3 yanlışmı :53::53:
çok kültürsüzüm :43::43::43:

estağfirullah guitcim
aslında işaretlemem gereken 3 soru daha vardı ki ben geri dönüp boşlarıma bakamadım ...nasip bu kadarmış

olsun
ben de atanamazsam beraber çalışacağız guitttttttt

Son düzenleme:
estağfirullah guitcim
aslında işaretlemem gereken 3 soru daha vardı ki ben geri dönüm boşlarıma bakamadım ...nasip bu kadarmış

olsun
ben de atanamazsam beraber çalışacağız guitttttttt
bende boşlara dönüp bakamadım zaman yetmedı ve yanlıstır dıye bıldıgım halde kararsız kalıp işaretlemedıgım bır suru sor var aahhh ahh işaretlerseydım belkıde çok ıyı gelıcektı puan:ssz:

bende boşlara dönüp bakamadım zaman yetmedı ve yanlıstır dıye bıldıgım halde kararsız kalıp işaretlemedıgım bır suru sor var aahhh ahh işaretlerseydım belkıde çok ıyı gelıcektı puan:ssz:

kaç puan aldın
inşallah atanırsın

hiç ama hiç çalışmadan 69 aldım.sadece kendimi denemek için girmiştim keşke bir 70 yapabilseydim :(

rabbım emeklerınızı bosa cıkarmasın kızlar inşallah hepımız atanırız

kıslar bişey sorcam..
benim arkadaşım halkla ilişkiler önlisans bitirmek üzere altdan 2 dersi kalmış bu dönem onları vercek ,
kpss ye orta öğretimden girmiş bu sene ,

eğer şubattda mezun olursa atamalarda ön lisans olarak tercih yapabilir mi orta öğretim sınavına girmiş olcak ama ?

kıslar bişey sorcam..
benim arkadaşım halkla ilişkiler önlisans bitirmek üzere altdan 2 dersi kalmış bu dönem onları vercek ,
kpss ye orta öğretimden girmiş bu sene ,

eğer şubattda mezun olursa atamalarda ön lisans olarak tercih yapabilir mi orta öğretim sınavına girmiş olcak ama ?

Maalesef canım yapamaz lise ve önlisans soruları farklı düzeyler önlisanstan gırseydi olurdu

kızlar slm :3::3::3::3: geldim okyonusum ... :54:

hemen puanımı yazayım = 84 . puanını paylaşan herkesi tebrik ediyorum . Allah inşallah emeklerimizin karşılığını hedeflediğimiz doğrultuda göstermeyi nasib etsin ... Amin . :46::46::46::46: burada neler neler paylaştık, puanını paylaşmayanları samimiyetsiz buluyorum . benim fikrim . bu fikri savunmamı gerektirecek hiç bir yorumda da bulunmam .

topicin azimli kızları bu ne yav 80 altına düşmemişsiniz maşallah :nazar::nazar::nazar:
kıskandım he 69 aldım ben bende 80 isterim benim püskevitim neden yok :27::27:

şimdi o şubatda mezun olcak cnm , o zaman kpss de ki puanı hiç bi türlü kullanamaz mı yani ?

canım son mezuniyet dikkate alınıyo mezuniyet tarihinden dolayı atanmadan önce mezun olmaması lazım geçersiz sayılırı puanı.tek ders bıraksın o da :3:

70 alaydın eyide sınır kapısı falan idare ederdik kaçak sigara gönderirdim size :ssz::ssz::ssz:
meemurumda meeemurum demek istiyom :60::60:

bu arada benim canım dediğim arkadaşım hatırlattı saolsun benim kpss de 2 hakkım kalmış :95::95:

70 alaydın eyide sınır kapısı falan idare ederdik kaçak sigara gönderirdim size :ssz::ssz::ssz:
meemurumda meeemurum demek istiyom :60::60:

bu arada benim canım dediğim arkadaşım hatırlattı saolsun benim kpss de 2 hakkım kalmış :95::95:

2 hak mı nasıl yani istediğimiz kadar giremiyormuyuz sınava cnm?

Back