• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

İnşallah... Son atamalara kadar tercih yapıcaz bakalım olmazsa 2014'e kısmet
Ya memurluk ya memurluk :)
her seyin en hayırlısı olsun adacımmm:54:
Hedefim 91 idi ama beklediğimden düşük geldi söylemeye utanıyorum puanımı o yüzden elim varmıyo yazmaya:14:

yaa söyelsenize şu puanları çatlatıyorsunz adamı.sedulu sende söyle kurtarın bizi meraktan.tamam ikinizinde netleri çok iyyidi ama bu şans hayırsızsa olmasın zaten :31:

........................................

Son düzenleme:
Yahu bugün ders çalışcaktım bak o heves gitti aöf derslerine sarılcam artık :ssz:

Hala elım ayağım tıtrıyor hıc bukadar heyecanlanmamıstım:5:

Aynen bende Ben uyuyordum eşim aradı sonuçlar açılandı diye hemen kalktım baktım site açıldı hemen ondan beri netin başındayım kahvaltı yapmadım bile :)
Neyse öğrendik artık olur veya olmaz sonucu biliyoruz en azından

Aynen bende Ben uyuyordum eşim aradı sonuçlar açılandı diye hemen kalktım baktım site açıldı hemen ondan beri netin başındayım kahvaltı yapmadım bile :)
Neyse öğrendik artık olur veya olmaz sonucu biliyoruz en azından

Bende sabah baktım açıklanmamıştı kahvaltı faln ettım 12:10 da bır geldım facede falan açıklandı dıye duyuru dolu gıdıyorum gıdıyorum açılmıyor dahada heyecan yaptım sonra pat dıye kendılıgınden geldı sıte bakamadım gözlerımı kapattım actım netler yazıyor bır süre puanımda göremedım yok böyle heyecan ben sınavda bıle heyecan yapmadım :31:hayırlısı olsun hepımızın hakkında elımızden gelenı yaptık

kızlar 75 puanla şansım ne kendi bölümümden atama yok
genel kadroda yok galiba şansım sabahtan beri ağlıyorum gözlerim şişti
bütün hayallerim bitti

SEVGİ MELEĞİ lütfen söyle puanını ben seni çok merak ediyorum
bak ben 77 puan aldım 80 puan olsa büyük ihtimal olucaktı 2-3 puan daha
yüksek alabilseydim :((( napalım dünyanın sonu değil elbet biyerden bişeyler çıkar

Sabun nerdesın senın nasıl sonucun merak edıyorum senı hadı gelllllllll:31:

bugu_su'cum, sana mesaj atamıyorum nedense, mesaj kutun dolmuş olabilir mi:26:

Back