• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bn bakmadım hiç bakcaktım ama zaten geç açıklandı sinirlendim iyice ve bakmadım:ssz:

ama etrafımdan çok zordu diye yorumlar duyuyorum

bir zamanlar ne umutlarla hazırlandık buradan

her gün her gün girdik
soruları paylaştık
bilemediklerimiz oldu öğrendik

hiç yılmadık ..coğrafya bölgeler .tarih inkilaplar .vatandaşlık tbmm.matematik . türkçe anlatım bozuklukları derken .........

çok zevkliydi bee
ben çok severek çalıştım sizinle ders ...
her sabah sizi düşünerek uyandım
acaba kimler ne yazmış
kimler soru paylaşmış

acaba biz ne olacağız..kesin kazanırız ..çok çalıştık çünkü...ben çok umutlu bakmıştım hep ...elimizden hiç bir soru kurtulamazdı ..birçok soru gördük...birçok konu çalıştık ...başka ne beklemebilirdi ki ...

bir de sınav sonrası halimize bak ...
sorularla hepimiz afalladık ...eee...ama çok çalışmıştık biz ...böyle olmaması lazımdı...
memur olacaktık ...çok hayal kurmuştum ben ...şıkır şıkır giyinip işe gidecektim ...
bir işim olacaktı ..
sosyal olacaktım ...
bana sorduklarında ev hanımıyım demiyecektim mesela.memurum diyecektim...
öğretmeni oğluma sorduğunda" ev kadını" demeyecekti ...annem memur diyecekti..
ne hayaller ...ne umutlar ...
hepsi balon gibi söndü ..sağolsun ösym ...büyüksün beeee..

Son düzenleme:
bir zamanlar ne umutlarla hazırlandık buradan

her gün her gün girdik
soruları paylaştık
bilemediklerimiz oldu öğrendik

hiç yılmadık ..coğrafya bölgeler .tarih inkilaplar .vatandaşlık tbmm.matematik . türkçe anlatım bozuklukları derken .........

çok zevkliydi bee
ben çok severek çalıştım sizinle ders ...
her sabah sizi düşünerek uyandım
acaba kimler ne yazmış
kimler soru paylaşmış

acaba biz ne olacağız..kesin kazanırız ..çok çalıştık çünkü...ben çok umutlu bakmıştım hep ...elimizden hiç bir soru kurtulamazdı ..birçok soru gördük...birçok konu çalıştık ...başka ne beklemebilirdi ki ...

bir de sınav sonrası halimize bak ...
sorularla hepimiz afalladık ...eee...ama çok çalışmıştık biz ...böyle olmaması lazımdı...
memur olacaktık ...çok hayal kurmuştum ben ...şıkır şıkır giyinip işe gidecektim ...
bir işim olacaktı ..
sosyal olacaktım ...
bana sorduklarında ev hanımıyım demiyecektim mesela.memurum diyecektim...
öğretmeni oğluma sorduğunda" ev kadını" demeyecekti ...annem memur diyecekti..
ne hayaller ...ne umutlar ...
hepsi balon gibi söndü ..sağolsun ösym ...büyüksün beeee..

böyle düşünme canım, sana zorsa bana da zordu, kimse kolaydı demiyor, herkes az net çıkaracak ona göre de puanlar oluşacak.. puanları ve özellikle de sıralamadaki yerimizi görmeden hayallerine veda etmek için çok erken.

böyle düşünme canım, sana zorsa bana da zordu, kimse kolaydı demiyor, herkes az net çıkaracak ona göre de puanlar oluşacak.. puanları ve özellikle de sıralamadaki yerimizi görmeden hayallerine veda etmek için çok erken.

haklısın canım,
hayali bile güzel aslında ,hayaller gerçek olsa....

inşallah canım ...ben hiç ümitli değilim .
hatta sınav sonuçları açıklansın bile istemiyorum artık ..korkuyorum çünkü..

kızlar birşey itiraf edeceğim ..

dışarıya çıktığım zaman kumaş pantolon etek ceket giymiş işe giden memur kadınları görünce öyle kıskanıyorum öyle kıskanıyorum ki sormayın

taa sınava hazırlandığım sırada da öyleydi..
şimdi de öyle ...bugün yine bir hatun geçti gitti ...ayağında topuklular vs.

offff nasıl kıskançlıktır bu anlatamam ..kıskandım kıskandım kıskandım...taaa kadın parktan çıkıp köşeyi dönene kadar arkasından baktım ..
içiimin yağları eriyor .ne kaadar şanslısın dedim içimden .çok şanslısın ..herkese nasip olmuyor...kıymetini bil ..

sizde de oluyor mu böyle ???

Son düzenleme:
ben bankada çalışanlara özenirdim aynı senin dediğin gibi topuklu pantolon ceket giyip gidiyolar hergün kokoş :12:
şi,mdi kendime bakıyorum babetsiz çalışılmz arkadaş ya eve bi geliyorum bacaklarım fil bacağı gibi olmuş :30:
ayrıca kanvas pantolon çıkarandan allah razı olsun :27::27::27:

çıkan netlere göre puanlar düşük geldi sanırım :44: yada yükselmiş
karışık bişiler olmuş

Son düzenleme:
Back