• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

yaaa bu ziraat bankası sınavlarına önlisans olarak girsem şimdi bana gk-gy de ne sorcaklar herkes başka bişey diyo kafam karıştı ben bankacı iktisatçı felan değilim ki alan sorusu sorarlarsa yapamam:26::26::26::26::26::26::26::25:

mülakatta da bankacılık mankacılık sorusu sorarlarsa hiç alakam yok bilemem..eminim biçok kişi de benim gibidir zaten e bunlar niye madem lise-önlisans alıyo?ben anlamadım!

biri bana hayrına anlatsa şu durumu yaaa :S

"Halifeliğin kaldırılması hangi ilkelerle ilgilidir?

I-laiklik

II-cumhuriyetçilik

III-milliyetçilik

Birde TBMM neye cevap olarak açlımştır diyordu ben İstanbulun işgaline karşı dedim ama yanlış mi ki :26:

Kusura bakma çok takıldım kpss yi hatırlatmak istemezdim cnm:50:

"Halifeliğin kaldırılması hangi ilkelerle ilgilidir?

I-laiklik

II-cumhuriyetçilik

III-milliyetçilik

Birde TBMM neye cevap olarak açlımştır diyordu ben İstanbulun işgaline karşı dedim ama yanlış mi ki :26:

Kusura bakma çok takıldım kpss yi hatırlatmak istemezdim cnm:50:

Canım ılk soruda önce cumhurıyet ıslan edıldı sonra halıfelık kaldırıldı halıfelık kaldırılınca ınkılapların onundekı engel kalktı ve laılklıkle ılgılı sık olacak mıllıyetcılık ve cumhurıyrtcılık olmayacak ben olsam yalnız 1 yapardım

2. Soruda ıse Istanbul'unda ısgalne karşı olacak bence çünkü mısakı mıllı olan dılıyor Istanbul'unda ısgalne edılıyor ve TBMM açılıyor

Canım ılk soruda önce cumhurıyet ıslan edıldı sonra halıfelık kaldırıldı halıfelık kaldırılınca ınkılapların onundekı engel kalktı ve laılklıkle ılgılı sık olacak mıllıyetcılık ve cumhurıyrtcılık olmayacak ben olsam yalnız 1 yapardım

2. Soruda ıse Istanbul'unda ısgalne karşı olacak bence çünkü mısakı mıllı olan dılıyor Istanbul'unda ısgalne edılıyor ve TBMM açılıyor

En başta çok teşekkür ederim cnm
İşte 2 şık değiştirdim demiştim ya canım bunlardı... :)
Ben ilk tek laiklik yaptım sonra 3 ünüde işaretledim son 20 dakikanın paniğiyle... Sağlık olsun :)
2. de de ilk ist yı işaretledim sonra başka... Bizim tarihçi her zaman ilk akla gelen doğrudur derdi onu hatırlayarak ist şıkkına geri döndüm.

Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.

Memurlar.net te hala soruları tartışıyorlar ... Soruların bazıları açık sorulardı... Araştırıyorlra ve hala tartışıyorlar.

Hayırlıısı olsun hakkımızda tatil planları nasıl gdiyor cnm :)

yaaa bu ziraat bankası sınavlarına önlisans olarak girsem şimdi bana gk-gy de ne sorcaklar herkes başka bişey diyo kafam karıştı ben bankacı iktisatçı felan değilim ki alan sorusu sorarlarsa yapamam:26::26::26::26::26::26::26::25:

mülakatta da bankacılık mankacılık sorusu sorarlarsa hiç alakam yok bilemem..eminim biçok kişi de benim gibidir zaten e bunlar niye madem lise-önlisans alıyo?ben anlamadım!

bende çok kararsız kaldım alan sorusu sormazlarsa gireyim diyorum ama bilen varsa ne güzel olur

Saolasın canım ya ben sana 2 soru sorabilir miyim :$
KPSS ile ilgili sıkmazsam sen tabi,,, Çok kafama takıldı da :26:

En başta çok teşekkür ederim cnm
İşte 2 şık değiştirdim demiştim ya canım bunlardı... :)
Ben ilk tek laiklik yaptım sonra 3 ünüde işaretledim son 20 dakikanın paniğiyle... Sağlık olsun :)
2. de de ilk ist yı işaretledim sonra başka... Bizim tarihçi her zaman ilk akla gelen doğrudur derdi onu hatırlayarak ist şıkkına geri döndüm.

Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.

Memurlar.net te hala soruları tartışıyorlar ... Soruların bazıları açık sorulardı... Araştırıyorlra ve hala tartışıyorlar.

Hayırlıısı olsun hakkımızda tatil planları nasıl gdiyor cnm :)

Hayırlısı olsun canım ben sorular acıklanıncada bakmıycam zaten hatırlamıyorumda sonucların açıklanmasını beklıycem artık çok emek verdım elımden gelenıde yaptım Allah hayırlısını nasıp etsın hakkımızda bızımde tatıl planları yattı esım bugün nobetcı yarında goreve gıdecek bende evde yalnızım :31:dün camları mutfak dolaplarını sıldım balkonları yıkadım sımdıde kahvaltı edıp evı temızlıycem tatıl nezaman olur bılmıyorum bakalım sınav geçtı ya artık evdede otursam rahatım :27:

Canımmm benim telaş etmeeee 50 genel yetenek 50 genel kültür sorusu var netten baya bi araştırdım bildiğimiz matematik türkçe coğrafya tarih gibi konular var ancak zorluk derecesi ne kadar olur bilemem arkadaşım banakada staj yapmıştı tatlım ordaki bayanlara danışmış demişler ki halk bankasının banko asistanı sorularına bakın netten faydası olucak demiş hiç zaman kaybetmeden şimdi bu sınava yönelirsek başarabiliriz diye umuyorum çünkü 60 almak gerekiyor yanii alan sorusu falan yok ancak mülakata gelince hç bir fikrim yok araştırmadım daha canım:) eğer 60 alırda geçersem o zaman düşünürüm sanırım ama hani böyle şaşırtmacalı sorular sorabilirler çünkü ölisans ve lise mezunlarını alıcaklar ya banko asistanlığı için ayırım yapamazlar heralde çünkü bi lise mezunu bir yüksek okul bankacılık muhasebe işletme vs. gibi bölümlerden soru gelse bilemez diye düşünüyorum bu yüzden adaletli olur canım

Canımmm benim telaş etmeeee 50 genel yetenek 50 genel kültür sorusu var netten baya bi araştırdım bildiğimiz matematik türkçe coğrafya tarih gibi konular var ancak zorluk derecesi ne kadar olur bilemem arkadaşım banakada staj yapmıştı tatlım ordaki bayanlara danışmış demişler ki halk bankasının banko asistanı sorularına bakın netten faydası olucak demiş hiç zaman kaybetmeden şimdi bu sınava yönelirsek başarabiliriz diye umuyorum çünkü 60 almak gerekiyor yanii alan sorusu falan yok ancak mülakata gelince hç bir fikrim yok araştırmadım daha canım:) eğer 60 alırda geçersem o zaman düşünürüm sanırım ama hani böyle şaşırtmacalı sorular sorabilirler çünkü ölisans ve lise mezunlarını alıcaklar ya banko asistanlığı için ayırım yapamazlar heralde çünkü bi lise mezunu bir yüksek okul bankacılık muhasebe işletme vs. gibi bölümlerden soru gelse bilemez diye düşünüyorum bu yüzden adaletli olur canım

Hayırlısı olsun canım ben sorular acıklanıncada bakmıycam zaten hatırlamıyorumda sonucların açıklanmasını beklıycem artık çok emek verdım elımden gelenıde yaptım Allah hayırlısını nasıp etsın hakkımızda bızımde tatıl planları yattı esım bugün nobetcı yarında goreve gıdecek bende evde yalnızım :31:dün camları mutfak dolaplarını sıldım balkonları yıkadım sımdıde kahvaltı edıp evı temızlıycem tatıl nezaman olur bılmıyorum bakalım sınav geçtı ya artık evdede otursam rahatım :27:

Biliyorum canım nasıl emek verdiğini sürekli çalıştın yazılarını sürekli okumuştum..
Olsun canım evde dinlenmekte bu kadra süreden sonra iyi gelir heralde.
Bana en iyisi evde oturmak geliyor şuan kafam o kadar dolu yorgun ki her yer gürültülü geliyor....
Bende bugün 7 de uyandım ama Allahtan 1 saat daha uyuyabildim :))
Ellerine sağlık canım ev mis gibi olmuştur şimdi :)

off kızlar kaç gündür hepinizin yorumlarını okuyorum tam alıntı yapıp cevap yazıyorum hata veriyor .Bi mesajım gidiyor bi mesajım gitmiyor .Sinir oldum .O yüzden kusura bakmayın.Bende içi yananlardanım.Kendimi nasıl toparlıycam kaldığım yerden nasıl devam edicem bilmiyorum :25: tek tek tek çarem bu sınavdı. herşey mahfoldu . devamlı aynı şeyleri diyip duruyorum oyüzden bişeyde yazmak istemiyorum . telefondan da bi çekiyo bi çekmiyor sinir oldum.Hepiniz allaha emanet olun canlarım

off kızlar kaç gündür hepinizin yorumlarını okuyorum tam alıntı yapıp cevap yazıyorum hata veriyor .Bi mesajım gidiyor bi mesajım gitmiyor .Sinir oldum .O yüzden kusura bakmayın.Bende içi yananlardanım.Kendimi nasıl toparlıycam kaldığım yerden nasıl devam edicem bilmiyorum :25: tek tek tek çarem bu sınavdı. herşey mahfoldu . devamlı aynı şeyleri diyip duruyorum oyüzden bişeyde yazmak istemiyorum . telefondan da bi çekiyo bi çekmiyor sinir oldum.Hepiniz allaha emanet olun canlarım

Iyı tatıller canım üzme kendını Allah bır kapıyı acar bırını kapatır umudunu kaybetme daha sonuclar açıklanmadı allahım ıns. Gönlüne göre verır :16:nezaman donüyorsunuz annenden? Kıb öptüm canım

cnm yaaa çok sağol msj atmışsın Allah razı olsun:16:. ama ben sana msj atamadım çünkü 100 msj olması gerekiyo atamıyorum:25::25:

dediklerini aklıma yazdım .. bakalım ne olacak başvurayım ben çok sağol cnm

cimcime1991.. ayy cnm yaaa.:16::16:

insanların birbirlerine faydalarının dokunması harika bişey Allah razı olsun

Allah burda paylaşan,birileri için bişeyler yapan herkesten razı olsun

cimcime1991.. ayy cnm yaaa.:16::16:

insanların birbirlerine faydalarının dokunması harika bişey Allah razı olsun

Allah burda paylaşan,birileri için bişeyler yapan herkesten razı olsun

rica ederim Gredel Allah senden de razı olsun canımm olsun hayatım sorun değil burdan yazmışsın okudum şimdi umarım faydası dokunur bende bugün paramı yatırdım işte girdim şimdi başvurumu yapıcam tatlım ancak ziraat bankasının sitesinde de hani bu banko asistanlığı koşulları falan hepsi yazıyor insan kaynaklarının duyuru kısmında ordan da bakabilirsin mucukk:)

bişi sorcam kızlar ben ne öss ne dgs sınavına girmedim bu yıl önlisans mezunu olraka aöfe kayıt hakkım hala var dimi o sistem değişmedi dimi :44:

var tatlım değişmedi hiç bişey sadece kredili sisteme geçildi aynı normal üniversitelere gidenler gibi oldu not sistemi geri kalan herşey aynı canım ve kaydını kaçırma 1 ekimde başlıyor kayıtlar anadolu üniversitesinin sitesinden bakabilirsin

mrba arkdslar bu zıraat bankası sınavıyla alakalı bıkac sorum olacak nette arastırdım bulamadım bılen bırısı varsa lutfen yardımcı olsun:( arastırıyorum ogrenemedım bı turlu sımdı ben 2 yıllık muhasebe mezunuyum 4 yıllığa tamamladım işletmeyle banko görevlisi sınavına lise ve 2 yıllık mezunları girebiliyormus bende 2 yıllıktan 4 e tamamladım banko gorevlısı olarak gırebılırmıyım bılıyomusunuz? bırde bısey daha sorcam servis görevlisi olarak girecek olan varmı? alan soruları varmıss ona nerden calısılır cok zor olmalı lütfen bılen varsa yazsın:( bu konuyla alakalı hıc bılgı edemedım:(((

ya arkdslar ben bısey daha sormak ıstıyorum sızlere bılenınız varsa sımdı ben lısans mezunuyum benı haftada 2 kez fln calıstırcak matmtkten bı arkdsm var bu derslerın anlatımlı vıdeolarını vs ındırsem ama hangı sıteden ve hangılerını ındırmem lazm bı bılgım yok yanı dershaneye gıtmeden bu seklde kendı kendıme bıseyler basaramzmıyım? bırz bılgı verebılrmsnz calısmıyorum su an ıssızım ve eve yuk olmak ıstemıyorum dershaneye gıdıp:( h.sonu dershaneye gıden varmı aranızda ne kdr ucret verıosunuz ne tavsıye edersınız?

mrba arkdslar bu zıraat bankası sınavıyla alakalı bıkac sorum olacak nette arastırdım bulamadım bılen bırısı varsa lutfen yardımcı olsun:( arastırıyorum ogrenemedım bı turlu sımdı ben 2 yıllık muhasebe mezunuyum 4 yıllığa tamamladım işletmeyle banko görevlisi sınavına lise ve 2 yıllık mezunları girebiliyormus bende 2 yıllıktan 4 e tamamladım banko gorevlısı olarak gırebılırmıyım bılıyomusunuz? bırde bısey daha sorcam servis görevlisi olarak girecek olan varmı? alan soruları varmıss ona nerden calısılır cok zor olmalı lütfen bılen varsa yazsın:( bu konuyla alakalı hıc bılgı edemedım:(((

cnaım son mezuniyetin dikkate alınır o yüzden lisanstan girmen lazım alan sorularına bakman lazım facebook sayfasında vardı bi hitap çıkmış sınava hazırlık için
linki bulıyım eklicem canım :34:

Back