• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

naber fıstıklar sonuclar acıklanmıs yol hazırlıgı yapmam gerekıyordu ama sızı merak ettım actım hemen :) umarım herkes hakkettıgını gercek manada alır.

her sınavda bu olay oluyor yani arkadaş tek sonuç açıklayıcı sistemsin ona göre güçlendir programını :47:

kırbac guzelım neden solemıkyorsun puanını :( lısanslarla karsılastırma yapcaktım bende neyse belkım ozelden mesaj atarsın, umarım senın ıcın yeterlıdır puanın canım :54:

canım puan yeterli olur gibi de işte ben daha yüksek hedeflemiştim :41:

canım puan yeterli olur gibi de işte ben daha yüksek hedeflemiştim :41:

aynı durum banada olmustu canım 90 ustu hedefle gırmıstım ama daha dusukle yetınmek zorunda kaldık yenı soru tıplerı ve sacma sapan bılgı ısteklerı hepımızı telef ettı neyse Allahım gönlümüzün muradını versın hepımızın:54:

aynı durum banada olmustu canım 90 ustu hedefle gırmıstım ama daha dusukle yetınmek zorunda kaldık yenı soru tıplerı ve sacma sapan bılgı ısteklerı hepımızı telef ettı neyse Allahım gönlümüzün muradını versın hepımızın:54:

Amin canım inşallah bu sorulara ve bu puanlara rağmen hak ettiğimizi alırız :31:

85. 98999 puan sıralamam 4070 atanırmıyım kı ben heyecandan ölücem ancak bakabıldım

netten başka forumlara da bakıyorum da genelde herkes aynı puan aralığında sıkışıp kalmış

Back