• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

günaydınnn :) artık kendimi çok iyi hissediyorum kpss olmayacagına ınandım rahattım .. Şunu da çok iyi öğrendim ki hiçbirşeyin üstüne düşmeyeceksin kısmette varsa olur yoksa fasa fiso :)

hanımlar merhabalar
ben dün bankacılık için cıkan kitabı inceleme fırsatı buyldum 59 tl idi.
ama konular kpssyle aynı fekat vatandaşlık kısmı biraz daha ayrıntılı bi de sayısal mantık var
açıkcası 59 lirayı cok buldum indirimle 40 olacagı söylendi ama
elimdeki kitaplardan çalışmaya karar verdim ve mantık acıgını kapatmaya calısıcam
ufak bi problemim var parayı yatırdım ama internetten basvuru yapamıyorum :(:26::50:

günaydınnn :) artık kendimi çok iyi hissediyorum kpss olmayacagına ınandım rahattım .. Şunu da çok iyi öğrendim ki hiçbirşeyin üstüne düşmeyeceksin kısmette varsa olur yoksa fasa fiso :)

oyle canım nasıpten oteye gecılmıyor hayırlsı olsun hepımızın hakkında saglıgımız yerınde ya allaha sukur elbet bır kapı acılır bızede bıryerlerden

hanımlar merhabalar
ben dün bankacılık için cıkan kitabı inceleme fırsatı buyldum 59 tl idi.
ama konular kpssyle aynı fekat vatandaşlık kısmı biraz daha ayrıntılı bi de sayısal mantık var
açıkcası 59 lirayı cok buldum indirimle 40 olacagı söylendi ama
elimdeki kitaplardan çalışmaya karar verdim ve mantık acıgını kapatmaya calısıcam
ufak bi problemim var parayı yatırdım ama internetten basvuru yapamıyorum :(:26::50:

Ziraat için mi acaba :26:

arkdslar bende karar verdım servıs gorevlsıı olarak basvurcam ama ayrıntıları bılen bırısı yazabılırmı lutfen? zıraat bankasına mı parayı yatıırıyoruz? bu netten basvuruda bı resm olayı var hıcccc anlamadım 6 aylk resm dıo nası cekıoruz o resmı bılen bıırısı nolur ayrıntılı anlatsn arkdsla ltfen son 2 gun kaldı:(

ya arkdslar ben resım olsun bı cok seyı ogrendımde neden lısans mezunları sadece servis görevlisi olarak basvuruyo bı alan daha var bılenınız varmı varsa cvp verırsenız cok sevınırım...

yaaa ATM den para yatırabılıyomuyuzzzz ?:26:
illaa bankayaa gitmek zorundamıyızzz biri acil diyebilirmii ?:26:

Iyı tatıller canım üzme kendını Allah bır kapıyı acar bırını kapatır umudunu kaybetme daha sonuclar açıklanmadı allahım ıns. Gönlüne göre verır :16:nezaman donüyorsunuz annenden? Kıb öptüm canım

inşallah dediğin gibi olur canım. Bu cumartesi döneceğiz Canım ama hiç tatil olmadı tam bi eziyet kızımı sütten kesmeYE çalışıyoruz . Bi de hasta oldu. Bugün hastaneye götürücez O yüzden pek yazamıyorum hepiniz kendinize iyi bakın

inşallah dediğin gibi olur canım. Bu cumartesi döneceğiz Canım ama hiç tatil olmadı tam bi eziyet kızımı sütten kesmeYE çalışıyoruz . Bi de hasta oldu. Bugün hastaneye götürücez O yüzden pek yazamıyorum hepiniz kendinize iyi bakın

cok gecmıs olsun Allah acıl sıfalar versın :16:

sorular cevaplar açıklanmış hadi herkes baksın bende bakıcam şimdi önce size haber vereyim dedim
sonra paylaşırız

sağol okyanuscum ben gk baktım tarih 19 net cog vatan. 10 net benim kpss hayalim buraya kadarmiş zaten gy ye bakmadım bile zaten 7 boş var off

türkçe 2 yanlış 3 boş matematik sadece 3 boş diğerlerinden umudum yok. zaten 20 soru yapmıştım sanırım. kaç puan gelir fikrim yok :/

Böyle yok kopyaya yok soru çalmaya bu memurluğa gelenlere ben hakkımı helal etmıyorum o ıslerın hayrını göremesinler :47:

al benden de o kadar .... hiç haberdar etmeden sınav formatı değiştiren ösym den ve soruları sızdıran ya da sızdıranlara ön ayak olan her şeyin iki elim yakasında olacak öte dünyada ...

canım gir şansını dene bişey kaybetmezsin bi kontör parası 45 tl :34:
gişedeyim tatlım ben sabahtan akşama kadar para içinde :52::52::52::52:
ama akşam bimden yoğurt alıp eve gidiyom :35::27:

o tava yoğurduna bayılıyorum bende kuitim ya o ne öle o yaaaa ...

sorulara bakmayı düşünmüyorum ben kızlar ...

Back