- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnn :) artık kendimi çok iyi hissediyorum kpss olmayacagına ınandım rahattım .. Şunu da çok iyi öğrendim ki hiçbirşeyin üstüne düşmeyeceksin kısmette varsa olur yoksa fasa fiso :)
hanımlar merhabalar
ben dün bankacılık için cıkan kitabı inceleme fırsatı buyldum 59 tl idi.
ama konular kpssyle aynı fekat vatandaşlık kısmı biraz daha ayrıntılı bi de sayısal mantık var
açıkcası 59 lirayı cok buldum indirimle 40 olacagı söylendi ama
elimdeki kitaplardan çalışmaya karar verdim ve mantık acıgını kapatmaya calısıcam
ufak bi problemim var parayı yatırdım ama internetten basvuru yapamıyorum:26:
![]()
ya arkdslar ben resım olsun bı cok seyı ogrendımde neden lısans mezunları sadece servis görevlisi olarak basvuruyo bı alan daha var bılenınız varmı varsa cvp verırsenız cok sevınırım...
Iyı tatıller canım üzme kendını Allah bır kapıyı acar bırını kapatır umudunu kaybetme daha sonuclar açıklanmadı allahım ıns. Gönlüne göre verırnezaman donüyorsunuz annenden? Kıb öptüm canım
Banko görevlisi olarak başvurabiliyorsun
inşallah dediğin gibi olur canım. Bu cumartesi döneceğiz Canım ama hiç tatil olmadı tam bi eziyet kızımı sütten kesmeYE çalışıyoruz . Bi de hasta oldu. Bugün hastaneye götürücez O yüzden pek yazamıyorum hepiniz kendinize iyi bakın
Böyle yok kopyaya yok soru çalmaya bu memurluğa gelenlere ben hakkımı helal etmıyorum o ıslerın hayrını göremesinler![]()
canım gir şansını dene bişey kaybetmezsin bi kontör parası 45 tl
gişedeyim tatlım ben sabahtan akşama kadar para içinde![]()
ama akşam bimden yoğurt alıp eve gidiyom![]()