• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ah canlarım çok sağolun .okyanuscum çok sağol. ya çok kötüydüm bi haftadır varya allah yüzümüzü güldürdü.eşimde de bel fıtığı çıktı çalışmıyor bi aydır büyük ihtimal iş değiştirecek en azından benim işim olsun çok istedim şükür rabbime :52:
inşallah rabbim sizlerede hayırlısıyla atanmayı nasip etsin

tebrik ederim canım zap_zup 87 puanla 1754. olmuş aranızda 1 puan var 2000 kişiyi geçmiş okadar fark ediyor mu yaaa
şaşırdım yoksa lise- önlisans mı

Onlısans ben zapzup ta onlısans cnm aday sayısı çok fazla 692192

önlisans halkla ilişkilerdende girebiliyorum ben canım 3001 den de bakalım hayırlısı .bi de puanım 87.99 belki ondan fark vardır çok

ah canlarım çok sağolun .okyanuscum çok sağol. ya çok kötüydüm bi haftadır varya allah yüzümüzü güldürdü.eşimde de bel fıtığı çıktı çalışmıyor bi aydır büyük ihtimal iş değiştirecek en azından benim işim olsun çok istedim şükür rabbime :52:
inşallah rabbim sizlerede hayırlısıyla atanmayı nasip etsin

Inan senın adına çok sevındım bılıyorum sıkıntılarını ama bak sana demmiştim Allah bır kapı acar bırını kapatır dıye ıns. Çok beklemedende Atanırsın Allah gönlüne göre versın canım:16:

Son düzenleme:
bırkac saate yola cıkacagım ıcın cıkmalıyım kızlar ama puanlar genel olarak guzel gıbı ama atamalarınız kac puanlara kadar duser hıcbılmıyorum umarım olurrrrr;) netslerınızı ozellıkle merak edıyordum ama onlarıda yazarsanız ben sevınırm :) hepınızı :54:

Saol canım Allah hepsimize hayırlı memurluklar tattırsın emek verdık çok hayırlısı bakalım sıra atanmayı beklemede

umudum yok gibi birşey ama yine de umutlanmayı bırakmıyorum işte..
düzenimizi kurmak bu sınava bağlıydı şimdi atanır mıyım endişesi başladı...
herkesin birbiriyle çok yakın puanı belli bi aralıkta sıkışmış herkes nasıl olur hiç bilmiyorum :31:

bırkac saate yola cıkacagım ıcın cıkmalıyım kızlar ama puanlar genel olarak guzel gıbı ama atamalarınız kac puanlara kadar duser hıcbılmıyorum umarım olurrrrr;) netslerınızı ozellıkle merak edıyordum ama onlarıda yazarsanız ben sevınırm :) hepınızı :54:

Genel yetenek 47 doğru 8 yanlış genel kültür 38 doğru 16 yanlış netlerım böyle canım ıyı yolculuklar ıyı tatıller :16:

Son düzenleme:
umudum yok gibi birşey ama yine de umutlanmayı bırakmıyorum işte..
düzenimizi kurmak bu sınava bağlıydı şimdi atanır mıyım endişesi başladı...
herkesin birbiriyle çok yakın puanı belli bi aralıkta sıkışmış herkes nasıl olur hiç bilmiyorum :31:

Senin kaçtı sedulu puanın

Back