• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bişi sorcam kızlar ben ne öss ne dgs sınavına girmedim bu yıl önlisans mezunu olraka aöfe kayıt hakkım hala var dimi o sistem değişmedi dimi :44:

canım ikinci ünv içinse evet var önlisans tercih edebiliyosun yine.ama dgs için bilmiyom :7:

millstone canım üzülme bende 1 ağustostan beri çalıştım kpss ye lisansa girdim ve lisans sınavından sonra yaşanalar malum 68 aldım oturdum :47: ama 2014 te yine girerim heralde haaytını buna başlama başka şeyleride düşün.bak bankalar sınav açıyo şu an ziraat bankası sınav açtı lise önlisans lisans mezunları için renk istiyosun hayatına bi de bunu dene :34:

canım çok sağol ama inan bakınıyorum ama ziraatin sınavında evet önlisans alıcaklar fakat yaş 27 kurtarmıyor maalesef..
Çıtır istiyorlarmış:))) 85 liyim ben 87 ve üzeri diyor onada başvuramıyorum..Bakalım ne olacak..Hayırlısı inşş iyi olur herşey..

Bu travmatik durumum geçicek biliyorum..ben çok daha büyük sorunlarım var şu hayatta..Her şeyden önce sağlığım yok..Ama işte şimdilik içime söz geçiremiyorum..

Çok saol tekrardan bana cevap yazdığın için..

canım çok sağol ama inan bakınıyorum ama ziraatin sınavında evet önlisans alıcaklar fakat yaş 27 kurtarmıyor maalesef..
Çıtır istiyorlarmış:))) 85 liyim ben 87 ve üzeri diyor onada başvuramıyorum..Bakalım ne olacak..Hayırlısı inşş iyi olur herşey..

Bu travmatik durumum geçicek biliyorum..ben çok daha büyük sorunlarım var şu hayatta..Her şeyden önce sağlığım yok..Ama işte şimdilik içime söz geçiremiyorum..

Çok saol tekrardan bana cevap yazdığın için..

ay ben 87 liyim nerem çıtır :30:
olsun diğer bankaları dene sende.bak bende bankada çalışıyorum çok memnunum halimden severek gidiyorum eğlenceli iş ama risk li işte biraz.illa vardır bişeyler :34:
ama allah ilk önce şifa versin canım sağlığında yerinde olur sen yeterki karamsar olma.
bak ben sadece dün slow dinledim kafamda kurdum bisürü şey hem hasta oldum hem soldan soldan geldiler bana :35::35::35:

olsun diğer bankaları dene sende.bak bende bankada çalışıyorum çok memnunum halimden severek gidiyorum eğlenceli iş ama risk li işte biraz.illa vardır bişeyler :34:
ama allah ilk önce şifa versin canım sağlığında yerinde olur sen yeterki karamsar olma.
bak ben sadece dün slow dinledim kafamda kurdum bisürü şey hem hasta oldum hem soldan soldan geldiler bana :35::35::35:

:26::26::26:
bu sınava bende girip girmemkte cook kararsızımm :26:
quitcimmm senin bankada görevin ne canımm ?

:26::26::26:
bu sınava bende girip girmemkte cook kararsızımm :26:
quitcimmm senin bankada görevin ne canımm ?

canım gir şansını dene bişey kaybetmezsin bi kontör parası 45 tl :34:
gişedeyim tatlım ben sabahtan akşama kadar para içinde :52::52::52::52:
ama akşam bimden yoğurt alıp eve gidiyom :35::27:

Slm kızlar. Geçmişi okuyamadım dün sınavınız nasıl geçti bilmiyorum ama benim mat. berbattı çok zor geldi mat bana ve sadece 12 mat. sorusu yapabildim onlarda inşallah doğrudur diye dua ediyorum sadece :( Ama gk ve türkçe iyi sayılırdı o kadar kötü değildi inşallah çok yanlışım çıkmaz. Dünden beri geziyorum gezmek ne güzel birşeymiş :) arada yine yazarım fırsat buldukça ...

kaç doğumluları alıyorlarmış merak ettim ziraat bankası sınavına

kaç doğumluları alıyorlarmış merak ettim ziraat bankası sınavına

87 ocak itibariyel alıyolar canım 88 89 ne olursa ama 87 de var içinde.bide şartlarında sadece ikamet ettiğin ildeki şubeyi seçebiliyosun.bazı şartları daha var bi netten bak istersen :34:

canım gir şansını dene bişey kaybetmezsin bi kontör parası 45 tl :34:
gişedeyim tatlım ben sabahtan akşama kadar para içinde :52::52::52::52:
ama akşam bimden yoğurt alıp eve gidiyom :35::27:

denemektee faydaa varr evet canımmm :52:
sıkıntı ettiim bulunduum ilde değil sınavvv :51: başkaa ilee tıpışşş ben mecbıreeeenn onaa kasıomm bi :52:

Son düzenleme:
denemektee faydaa varr evet canımmm :52:
sıkıntı ettiim bulunduum ilde değil sınavvv :51: başkaa ilee tıpışşş ben mecbıreeeenn onaa kasıomm bi :52:

o zmaan yalancıktan ikametgahı aldır :34:
biz küçükken komşu teyzelerde kalıyomuşuz gibi yaparlardı okula öle kayıt ederlerdi bizi :9::9:

Ziraatin sınavında 30 gk 30 gy 40 da alan bilgisi var
Yani 60 gk ve gy ile onların istediği baraj aşılsa bile sadece alan olan mülakat geçilebilir mi bilmiyorum
çünkü benim alan bilgim yok olmayanlar sordukları sorulara bi baksınlar derim

Ziraatin sınavında 30 gk 30 gy 40 da alan bilgisi var
Yani 60 gk ve gy ile onların istediği baraj aşılsa bile sadece alan olan mülakat geçilebilir mi bilmiyorum
çünkü benim alan bilgim yok olmayanlar sordukları sorulara bi baksınlar derim

canım ama her mezuna farklı yine banko ya alıyo ama sınav türü farklı :34:
lisans için olanda alandan çok sormazlar güncel bilgileri teorikle nasıl çözersiniz tarzı bişey olur :34:

günaydın arkadaşlar
ben de son bir aydır uyku uyuyamıyordum

sabah 5 -6 dedimi gözlerim açılıyordu

onun acısı çıktı galiba dün

gündüz de 1-2 saat uyudum
kayınvalidem çoçuklara baktı

ben dün oruca başladım
tutamadığım 1 ayı tutacağım inşallah
sınavdan sonraki gün başlarım diye niyetlenmiştim
nasıp oldu sükür orucuma başlamak

benim sınavdan tek beklentim atanabilmek

türkçem zaten iyi değildi

3-4 yanlış çıkıyordu

matematik 8 soru yaptım ama emin değilim
gün geçtikce emin olmadığım sorular çoğalıyor
sınav sonrası emindim halbuki

hatta genel kültür tarafından 1 yada 2 yanlış en fazla çıkar diye düşünürken simdi onlardan da emin değilim
daha fazla çıkar yanlışım diye düşünmeye başladım

ve benim sınavda boşum çok toplam 95 soru civarı cevapladım

27 civarı boş bıraktım .emin olmadığım soruları işaretlemedim .:(

allah hakkımızda hayırlısını versin
allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın

ihtiyacı olan çok çalışan arkadaşlarımız var
allah o ihtiyaclarımızı görüyor ve inşallah da karşılıksız kalmayacak dualarımız

nasıpte ve kaderde de varsa olacak

daha yapabileceğimiz ,elimizden gelen birşey de yok ki

hepsi geçti ve geçmişte kaldı

günde 4 -5 saat uyudum son bir ay
stresten uyuyamıyordum
uyanıp yatakta dönüyordum 1 saat kadar sonra kalkıp ders çalışıyordum

sağlığım da bozulmuştu son 1 hafta
aşırı çarpıntılarım oldu

ritim düzenleyici kullanmak zorunda kaldım
çünkü kalp krizi bile geçirecektim neredeyse .az kaldıydı yanı

ne kongrelerden soru geldi
ne savaşlar
sakarya inonü mudanya lozan yok da yokkkk
bunlar bizim vatandaş olarak bilmemiz gereken bilgiler

neden sormamışlar anlayamıyorum

ve ben o kadar detay çalıştım ki
2.mahmutun sarayda yaşamamış tek padişah olduğuna kadar
sıradan bir evde yaşadığına kadar

sınavda zorlanmadım sanki tarihten coğrafyadan anayasadan

anayasa kitabımı sanırım 7 kez okuudum evirdim cevirdim
virgülüne kadar biliyordum

ama memurların mal bildirimi yoktu kitapta mesela
ama denemelerde vardı aklımda kalmamış yapamadım

ve cumhuriyet bayramı hangi yıl kutlanmaya başladı
ihtiyaç sor u bankasında galiba karşılaşmıştım
1925 diye hatırlıyordum ama yapamadım emin olmadığım için
korktum işaretlemeye

bilmiyorum cevap 1925 mi
eğer doğruysa üzülürüm işaretleseymişim keşke diye

yine de nasıpten ötesi yok

arkadaşlarımın tüm yorumlarını okudum

ne güzel atasözleri yazmışlar

nasipse olur

allah emeklerimizi boşa cevirmez inşallah

ben yaştan dolayı birçok sınava giremem

banka vs.
çünkü yaşım 35
her ne kadar 25 göstersemde:))

hale ciğim eşim izin vermez dedin 2.kez sınava girmeme
ama bu bilgilerinin üzerine koydukların olacak inan ki

ben de ilk kez girdim kpss ye
daha önce aklım nerdeyse..

olmazsa mutlaka denemelisin tekrar
ben deneyeceğim inşallah

Son düzenleme:
kızlarr hepimize geçmiş olsun sınavdan sonra yeni girebildim
çoğu yazılanları okudum anladığım kadarıyla pek iç açıcı değil durumlar
benimde zaman yetmedi türkçeyi bitirdim matematiğe geçtim
onun yarısına geldim bi baktım yarım saat kalmış hemen bıraktım yani problemler,grafik sorusu falan
hiç okuyamadım sonra g.kültüre geçtim
tarih,anayasa ,coğrafya şeklinde çözdüm ama uzun soruları hiç okumadan geçtim
düşünmeye bile vakit bulamadım hızlı hızlı okudum kesin bildiğimi işaretledim
gerisi hep boş durum böylee benimde moral bozuldu biran önce açıklansa rahatlasak

Benim Türkçe çoook zamanımı aldı odaklanamadım bir türlü...
Birde gözetmen öğretmende bazen başımda durdu bende dikkat kalmadı türkçeyi 3 4 kere okuduğumu biliyorum.
Mata geçtim heyecandan işlem hatası yapmayım diye işlemlerimi sonuçlarımı 3-4 keere yapa yapa gittim:26:
Oo meşhur yulaf sorusuna geldik saate bir baktım SON YARIM SAAT :53::53:
Tarih coğrafya vatandaşlık kaldı...
Okuyorum Allahım grafik sorusunu kaçırmayan benn algılayamadım resmen soruyu.
Bıraktım tarihe geçtim. İkilemde kaldığım ya da acaba dediğim hiç bir soruyu yapmadım aceleden yanlış yapacağım kanısındaydım
Az soru öz net olsun dedim.
Coğrafya neredeyse yapmadım diyebilirim zaten coğrafya özürlüsüyüm...
Sorular açıklansa rahatlıcam...
Türkçe hafif zorladı.
Mat 18 soru falan bana kolay geldi sonra 3-4 soru daha çözdüm heyecandan zorlandım.
Tarih biraz kolay geldi.
Tarihte 2 soru sonradan değiştirdim ama dedim ilk yaptığın doğrudur ilk değiştirdiğimi tekrar aynıya değiştirdim sadece 1 değiştirmiş oldmu
Mata devam etmeye çalıştım ama pek edemedim pil bitti + Son 5 dk dı. Sorular rahat 5 dk alıyordu zaten ...

Birde Sınav bitiminde gözetmen öğretmen neden geri döndün cevaplarını değiştirdin dedi o kadar dikkatli bakmış yani ben odaklanamamakta haklıyım galiba:14::14:

Hakkımızda hayırlısı olsun...
Uzun bir süre düşünmek istemiyorum sanırım:ssz::ssz:

Son düzenleme:
Benim Türkçe çoook zamanımı aldı odaklanamadım bir türlü...
Birde gözetmen öğretmende bazen başımda durdu bende dikkat kalmadı türkçeyi 3 4 kere okuduğumu biliyorum.
Mata geçtim heyecandan işlem hatası yapmayım diye işlemlerimi sonuçlarımı 3-4 keere yapa yapa gittim:26:
Oo meşhur yulaf sorusuna geldik saate bir baktım SON YARIM SAAT :53::53:
Tarih coğrafya vatandaşlık kaldı...
Okuyorum Allahım grafik sorusunu kaçırmayan benn algılayamadım resmen soruyu.
Bıraktım tarihe geçtim. İkilemde kaldığım ya da acaba dediğim hiç bir soruyu yapmadım aceleden yanlış yapacağım kanısındaydım
Az soru öz net olsun dedim.
Coğrafya neredeyse yapmadım diyebilirim zaten coğrafya özürlüsüyüm...
Orta geçti diyebilirim
Türkçe hafif zorladı.
Mat 18 soru falan bana kolay geldi sonra 3-4 soru daha çözdüm heyecandan zorlandım.
Tarih biraz kolay geldi.
Tarihte 2 soru sonradan değiştirdim ama dedim ilk yaptığın doğrudur ilk değiştirdiğimi tekrar aynıya değiştirdim sadece 1 değiştirmiş oldmu
Mata devam etmeye çalıştım ama pek edemedim pil bitti + Son 5 dk dı. Sorular rahat 5 dk alıyordu zaten ...

Birde gözetmen öğretmen neden geri döndün cevaplarını değiştirdin dedi o kadar dikkatli bakmış yani ben odaklanamamakta haklıyım galiba:14::14:

Hakkımızda hayırlısı olsun...
Uzun bir süre düşünmek istemiyorum sanırım:ssz::ssz:

Hadı atlattın canım hayırlısı olsun hepımızın hakkında:31:

Back