• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

70 net zor çıkar belkide. Sizden ricam bana da dua edin.Bende size edicem rabbim hilekarlara haketmeyenlere fırsat vermesin

İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar
Nasip kısmet artık bundan sonra üzülmek dövünmek de yersiz zamanı geriye alamayız
Atanacak kadar puan alalım yeter
Sitelerdeki soru cevaplara bakmayalım
Olmazsa da olmuyordur ne yapalım

Sabahtan beri ağlıyorum gözlerim şişti sınavda ne yaptım hatırlamıyorum 8 mat yaptım
denemeler de 23 mat yapıyordum. Nerde saçma soru var onları sormuşlar .
1.5 sene aralıksız hazırlandım , kendime çok güvenerek girdim sınava ama elimde şimdi kocaman bir hiç var.
Bundan sonra n yaparım ne ederim hiç bilmiyorum.
Tek bildiğim şey bir daha KPSS ye girmeyeceğim , ösym bir daha para yedirmeyeceğim.

aynen benim de gözlerim şuan balon gibi ve de hiç uyuyamadım:14::14::14:

Günaydın hanımlarr:10:ya erken kalkmaya alışmışım haftasonunda erkenden kalkıp deneme çözüyordum sımdı uyandım 7 de :27:eskimi kaldırdım uyanmıyor daha erken dıyor ay eskıden uyumak ıcın can atardım sımdıde erkenden ayaktayım :27:

kızlar günaydın..arada bir topiğinize bakıyodum..hatta sizden özenip çalışasım bile gelmişti ama benim sınavım temmuzda idi...bikaç şeyde yazmıştm burada hatta...dün sınav vardı,aklıma gelmediniz değil hani..umarım iyi geçiyodur sınavları dedim...çok emek verdiniz inşallah gönlünüzdeki yerlere atanırsınız:))

kızlar günaydın..arada bir topiğinize bakıyodum..hatta sizden özenip çalışasım bile gelmişti ama benim sınavım temmuzda idi...bikaç şeyde yazmıştm burada hatta...dün sınav vardı,aklıma gelmediniz değil hani..umarım iyi geçiyodur sınavları dedim...çok emek verdiniz inşallah gönlünüzdeki yerlere atanırsınız:))[/QUhangi bölüm mezunusun kpss lisans sınavı nasıl geçti nekadar aldın:52:

kızlar günaydın..arada bir topiğinize bakıyodum..hatta sizden özenip çalışasım bile gelmişti ama benim sınavım temmuzda idi...bikaç şeyde yazmıştm burada hatta...dün sınav vardı,aklıma gelmediniz değil hani..umarım iyi geçiyodur sınavları dedim...çok emek verdiniz inşallah gönlünüzdeki yerlere atanırsınız:))[/QUhangi bölüm mezunusun kpss lisans sınavı nasıl geçti nekadar aldın:52:
canım ben mühedslk mezunuyum..68 aldım..çalışmadım çok bile almışım yani bu sene 2 defa düşük yaşadım..zor geçtiği için sınavı düşünemedm bile..ama buradaki kızları okuyodum çok çalışıyolardı..benim gibi tembele müstehak:16:

Bende uyuyamadim rüyama girdi doğru yapıp ta degistirdigim sorular. Aglamaktan gözlerım davul oldu :(
canım naçizane tavsiyem üzme kendini kısmetten öteye geçilmiyor..ben öss de ilk sene gelen yeri beğenmedim..3. senem oldu..en son tercihe yine yazdım..gelmez nasılsa dedim..yine aynı yer gedi..2 yılım gitti yani...cidden bu saatten sonra yapacak bişey yok dua et umarım atama sayınız çok olur

2012 KPSS leri bitti geçmiş olsun kızlar seneye bir hayal kırıklığında daha görüşmek üzere :52::52::52:

kızlar merhaba
ilk önce herkese geçmiş olsun umarım istedğiniz puanları alırsınız..
kızlar belki çok saçma gelecek ama bişey takıldı kafama.cevap anahtarında başlıklar sırasıyla 1-genel yetenek 2-genel kültür olarakmıydı.inanın hiç bakmadım.kitapçıkta ilk olarak genel yetenek olarak başlayınca cevap anahtarına ilk sırasından başladım.umarım yanlış yapmamışımdır.bilgilendirirseniz çok sevinirim.tşk...

kızlar merhaba
ilk önce herkese geçmiş olsun umarım istedğiniz puanları alırsınız..
kızlar belki çok saçma gelecek ama bişey takıldı kafama.cevap anahtarında başlıklar sırasıyla 1-genel yetenek 2-genel kültür olarakmıydı.inanın hiç bakmadım.kitapçıkta ilk olarak genel yetenek olarak başlayınca cevap anahtarına ilk sırasından başladım.umarım yanlış yapmamışımdır.bilgilendirirseniz çok sevinirim.tşk...

cevap anahtarıda kitapçıktaki gibidir cnaım önce genel yetenek sonra kültür :34:

Biliyorum kısmetten öteye geçemeyeceğimi..Kaear kısmet..Ama 4 ay dersaneye git..Gece gündüz son 1 ayımı zehir et.. Sonrada felaket bir sınav çıksın..En güvendiğim denemelerde gerek evde gerek dersanede matematikte fulle yakın 1-2 soru hadi diyelim 4 soru yapamayan ben sınavda felççç..

Bu kadar zor bu kadar karmaşık soru sormanın alemi nedir yani..

Hocalarımız her zaman çözdüğünüz gibi çözün dediği için önce türkçe sonra matematik ve son 40 dk g.kültürdü normalde yol haritam..Ama ne oldu..3-4 tane dilbilgisi sorusu..ardındna kolay gibi görünen ama zamanı fazlasıyla alan türkçe testi..Dakıkamı çoktan geçmiştim çık dedim son 2 soru kala..Başladım matematiğe tabii hızlı hızlı ilk 10 soru aktı gitti..ya sonra..Sonrası tam bir felaket..Cebelleşerek diğer 10 soru..Grafik sorularını okuyorum ama anlamıyorumm..Geometrinin 1 sorusu ne bilmiyorum..Sanki hiç görmemişim gibi..Neyse o panik ve moral bozukluğu ile g.kültüre geçiyorum ama gel görki aslından normal zamanım var tama diyorum ama millet kağıtları vermeye çıkmaya başlarr..Vee en ön sırada oturan ben zaten tarih coğrafya bilgi sormayan genelde yoruma açık soruları bir çırpıda okuyup cevaplıyorum..Konsantrasyon 0 tabii..Önümden geçen insanlarr..kapı açık konuşanlarr lar lar...sakin diyorum biticekk..Bitiyor ama ben g.kültürde ne yaptım hangisi doğruydu yada eminmiyim bilmiyorum...

Nefret ediyorum herşeydenn..Biliyorum dünyanın sonu değil ama şu anda bana öyleymiş gibi geliyor..Zaten hayatımda yolunda gitmeyen bir sürü şey varken bu sanki benim elimde yapabilirim derken gene olmuyor..Olmayacak biliyorum..

Tabiiki hayırlısını diliyorum Rabbimden ama içimdeki fırtına dinmiyor..Gözyaşım hiç dinmiyor..Dersaneye bekliyorlarr dı beni ve arkadaşlarımı..Ama gidemiyorum..Nasıl derimki çok sevdiğim matematik hocama ''benim birsürü boşum var '' diye..

Koskoca kadınım ama 2 gündür düşündüğüm şeylerr içimdeki öfke dinmiyor..Kimi zaman kendimde buluyorum suçu ama çoğu zaman bu sistemi...

Başınızı şişirdiysem hakkını helal edin ama yazmak istedim..Ben tüp bebek bölümünde kk daki yaşamımı sürdürmeye devam edicem sanırım..Hayatımda bir fark bir şey olsun istedim ama hiç sanmıyorum..Tabii sonuçlar açıklanıncaya kadar dilimde tüm emek verip karşılığını almak isteyenlere olacak..

İçimi döktümm..

Herşey gönlünüzce olsun..Olurda bir mucize olup ben 80 net falan çıkarırsam,mutlaka takip eden olmasa bile yazarım buraya..

Sevgiler..

Son düzenleme:
millstone canım üzülme bende 1 ağustostan beri çalıştım kpss ye lisansa girdim ve lisans sınavından sonra yaşanalar malum 68 aldım oturdum :47: ama 2014 te yine girerim heralde haaytını buna başlama başka şeyleride düşün.bak bankalar sınav açıyo şu an ziraat bankası sınav açtı lise önlisans lisans mezunları için renk istiyosun hayatına bi de bunu dene :34:

bişi sorcam kızlar ben ne öss ne dgs sınavına girmedim bu yıl önlisans mezunu olraka aöfe kayıt hakkım hala var dimi o sistem değişmedi dimi :44:

Back