Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahtan beri ağlıyorum gözlerim şişti sınavda ne yaptım hatırlamıyorum 8 mat yaptım
denemeler de 23 mat yapıyordum. Nerde saçma soru var onları sormuşlar .
1.5 sene aralıksız hazırlandım , kendime çok güvenerek girdim sınava ama elimde şimdi kocaman bir hiç var.
Bundan sonra n yaparım ne ederim hiç bilmiyorum.
Tek bildiğim şey bir daha KPSS ye girmeyeceğim , ösym bir daha para yedirmeyeceğim.
kızlar günaydın..arada bir topiğinize bakıyodum..hatta sizden özenip çalışasım bile gelmişti ama benim sınavım temmuzda idi...bikaç şeyde yazmıştm burada hatta...dün sınav vardı,aklıma gelmediniz değil hani..umarım iyi geçiyodur sınavları dedim...çok emek verdiniz inşallah gönlünüzdeki yerlere atanırsınız:))[/QUhangi bölüm mezunusun kpss lisans sınavı nasıl geçti nekadar aldın![]()
canım ben mühedslk mezunuyum..68 aldım..çalışmadım çok bile almışım yani bu sene 2 defa düşük yaşadım..zor geçtiği için sınavı düşünemedm bile..ama buradaki kızları okuyodum çok çalışıyolardı..benim gibi tembele müstehakkızlar günaydın..arada bir topiğinize bakıyodum..hatta sizden özenip çalışasım bile gelmişti ama benim sınavım temmuzda idi...bikaç şeyde yazmıştm burada hatta...dün sınav vardı,aklıma gelmediniz değil hani..umarım iyi geçiyodur sınavları dedim...çok emek verdiniz inşallah gönlünüzdeki yerlere atanırsınız:))[/QUhangi bölüm mezunusun kpss lisans sınavı nasıl geçti nekadar aldın![]()
![]()
canım naçizane tavsiyem üzme kendini kısmetten öteye geçilmiyor..ben öss de ilk sene gelen yeri beğenmedim..3. senem oldu..en son tercihe yine yazdım..gelmez nasılsa dedim..yine aynı yer gedi..2 yılım gitti yani...cidden bu saatten sonra yapacak bişey yok dua et umarım atama sayınız çok olurBende uyuyamadim rüyama girdi doğru yapıp ta degistirdigim sorular. Aglamaktan gözlerım davul oldu![]()
kızlar merhaba
ilk önce herkese geçmiş olsun umarım istedğiniz puanları alırsınız..
kızlar belki çok saçma gelecek ama bişey takıldı kafama.cevap anahtarında başlıklar sırasıyla 1-genel yetenek 2-genel kültür olarakmıydı.inanın hiç bakmadım.kitapçıkta ilk olarak genel yetenek olarak başlayınca cevap anahtarına ilk sırasından başladım.umarım yanlış yapmamışımdır.bilgilendirirseniz çok sevinirim.tşk...