• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Ben de yarın gireceğim.Moralim bozuldu yaaa.:14::14::14:
bugum ben seni türkçe öğretmenliği mezunu sanıyordum sen lise mezunu muydun yahuu karıştırdım sanırımmm.yarın giriyorum bende. başarılar cnmmm

önlisanstan girenler vatandaslıktan yasalar ile ilgili hangi sorular cıktııı??

herkes yazmış bende yazayım bari
önce genel kültüre giriştim kafa karışmasın diye 60 soru yarım saatte bitti noluyoz len dedim kendi kendime :27:
sonra hop matematik çözmeye başladım. bu grafik sorusu beni benden aldı oyaladı bi baktım 50 dak. geçip gitmiş neyse ki matematikte bitti derken türkçe :35: ben bi yandan suyumu yudumlayıp bi yandan aheste aheste soruları okurken abooo son 20 dakika kalmış ve benim daha türkçe de çözmem gereken 15 soru var o son soruları nasıl hızlı okuduysam 5 dakikada bitti
sonra ben yine hop matematik ve tarihe göz gezdirmeye geri döndüm.
hiç mi güncel soru olmaz yahu hiç mi insafın olmaz ey ösym inkılap dediler önümüze 3 soru koydular. bu arada hattı müdafaa sorusu bende yoktu yada hatırlamıyorum çok düşündüm ama bulamadım :44:
derken final zili çaldı eller havaya :27: geçti gitti sınav işte
bi sene uğraş didin 2 saatte dökül bakalım :31:
adaletin bu mu dünya :51:

herkes yazmış bende yazayım bari
önce genel kültüre giriştim kafa karışmasın diye 60 soru yarım saatte bitti noluyoz len dedim kendi kendime :27:
sonra hop matematik çözmeye başladım. bu grafik sorusu beni benden aldı oyaladı bi baktım 50 dak. geçip gitmiş neyse ki matematikte bitti derken türkçe :35: ben bi yandan suyumu yudumlayıp bi yandan aheste aheste soruları okurken abooo son 20 dakika kalmış ve benim daha türkçe de çözmem gereken 15 soru var o son soruları nasıl hızlı okuduysam 5 dakikada bitti
sonra ben yine hop matematik ve tarihe göz gezdirmeye geri döndüm.
hiç mi güncel soru olmaz yahu hiç mi insafın olmaz ey ösym inkılap dediler önümüze 3 soru koydular. bu arada hattı müdafaa sorusu bende yoktu yada hatırlamıyorum çok düşündüm ama bulamadım :44:
derken final zili çaldı eller havaya :27: geçti gitti sınav işte
bi sene uğraş didin 2 saatte dökül bakalım :31:
adaletin bu mu dünya :51:

Sende bendensin yani bir karışıklık yaşadım snvda anlatamam , karışıklıgım hala devam ediyor dua etmekten başka çare yok mucize bekliyorum . ne yaptım ne ettim hiçbilmiyorum sınavda çalışmadan girdim 2010 sınv da 58 nete 75 aldım .. çalşarak gireceğim snvdan ne alacağım çok merak ediyorum

Sende bendensin yani bir karışıklık yaşadım snvda anlatamam , karışıklıgım hala devam ediyor dua etmekten başka çare yok mucize bekliyorum . ne yaptım ne ettim hiçbilmiyorum sınavda çalışmadan girdim 2010 sınv da 58 nete 75 aldım .. çalşarak gireceğim snvdan ne alacağım çok merak ediyorum

al benden de o kadar en uzun süre emek verdiğim yegane sınav :27:
amaaan işte artık saldım kendimi olduğu kadar olmadığı kader diyorum :51:

ben lisansta öle oldum.babalar gibi sormuşlar 2011 de a grubu için gk gy te 71 aldım 2012 düz memurluk sınvinde 68,79 mu ne aldım :35::35:

bu arada 2011 e 2 ay baktım ölesine :60:

Son düzenleme:
al benden de o kadar en uzun süre emek verdiğim yegane sınav :27:
amaaan işte artık saldım kendimi olduğu kadar olmadığı kader diyorum :51:

Haklısın valla , biride çıkmış tv ye diğer yıllarda sorulan sorulardan daha kolaydı sınv çok kolaydı yapılabilir sorularda demiş Allahım Yarabbim biz de mi problem o kadar çalış didin basit soruları yapama... snv çok zordu her soru en az 1.5 dk idi . hele mat grafik sorusu 5 dk

Rezillik ötesi ya valla şuan ne olurum hiç bilmiyorum sorular yayınlansında öyle bakarım netlere
Gerçi çok ucuk bişey beklemiyorum
Kazanacağına çok inandığım arkadaşım 90 soru işaretleyebilmiş 10u şimdilik yanlış diyor yani bizim bölüme 80 net ölsen kalsan yetmez
O böyleyse ben kendimi hiç düşünmiyim
Pazartesi iş başvurusu yapıcam
Tek söyleyebileceğim ise bu sınava bir yıl emek çok fazla
Çok yazık oldu

türkçeyi çözdüm. matematiğe başlayınca bi heyecan sardı beni. tarihi çözeyim matematiğe öyle döneyim dedim. tarih kolay geldi 3 boş olmasına rağmen.
diğerlerini de aradan çıkarayım dedim. çözdüm hepsini. baktım ki 1 saatim var daha. rahat rahat yeter dedim. yetmedi :)
o sorulara 3 saat olsa yine yetiremezdim. onlar bana bakti ben onlara. canlarım ...:27:

canım sevği meleği

forumdaki yorumunu ancak gördüm

hattı mudafa yoktur sathı mudafa vardır sorusu sorulmuş evet ama bendede yoktu o soru olsaydı bildiğim bir soru idi

benim de çok iyi geçti denilemez
bende 8 soru matematikten ancak yaptım
gerisini sen düşün artık
türkçeden de emin değilim

pek umudum yok ama yinede sonuclar açıklanıncaya kadar bir ümit bekleyeceğim

inşallah taban puanlar düşer de bizde atanırız
sen çok çalıştın arkadaşım
kazanacaksın inşallah

Benim çözmediğim sorulardan bahsediyorlar demekki farklıydı sorular
amaan bıktım valla migren olup çıkıcam az kaldı
napalım kaderde varsa gelir yemenden yoksa ne gelir elden

matematik soruları oku ve yap değil oku düşün yap şeklindeydi

Rezillik ötesi ya valla şuan ne olurum hiç bilmiyorum sorular yayınlansında öyle bakarım netlere
Gerçi çok ucuk bişey beklemiyorum
Kazanacağına çok inandığım arkadaşım 90 soru işaretleyebilmiş 10u şimdilik yanlış diyor yani bizim bölüme 80 net ölsen kalsan yetmez
O böyleyse ben kendimi hiç düşünmiyim
Pazartesi iş başvurusu yapıcam
Tek söyleyebileceğim ise bu sınava bir yıl emek çok fazla
Çok yazık oldu

Sen inş. atanacaksın ... ben inanıyorum sana ..

şimdiye kadar orada kaç yanlış çıktı sevgi meleği , mattan kaç yaptın ben hiç yapamadım diyebilirim 8 yaptım

Genel kültür kısmına bakarsak nete göre bi 10 tane falan var
matta 20 işaretledim ama emin değilim nete pek yansımamış hepsinin doğru olacağını sanmıyorum
napalım nasip kısmet artık zaman geriyede gelmez keşkelerle kendimi boğmak istemiyorum
herşey olacağına varacak nasıl olsa

Genel kültür kısmına bakarsak nete göre bi 10 tane falan var
matta 20 işaretledim ama emin değilim nete pek yansımamış hepsinin doğru olacağını sanmıyorum
napalım nasip kısmet artık zaman geriyede gelmez keşkelerle kendimi boğmak istemiyorum
herşey olacağına varacak nasıl olsa

20 mattan çıkar 1 2 yanlış gerisi iyi gelir maşşallah ben sadece 8 mat yaptım yetişmedi düşün halimi

Yarın bakayım bi şu matematik sorularına. Yada yayınlandığı gün işte. Önlisans kolay olur lisanstan ama çok okudum yetiştiremedim diyeni.

Bizim ki nin değişik versiyonu olmuş sizin sınav. Demek oluyor ki sınav tarzını değiştirecek artık bunlar alışılagelmişlerin dışına çıkıyorlar.

Sıkmayın canınızı. ösym soruları yayınlamadan dövünmeyin yanlış diye.Dikkat ederseniz herkesin sınavı kötü buda demek oluyor ki düşük net e yüksek puanlar gelecek...

kızlar iki kere yazdim uzun uzun silindi. Telefondan giriyorum hepinizın yorumlarınıı okudum ama yazamıyorum tekrar bı de yol yorgunuyuz bu ıse cok ıhtıyacım vardı why be gıbı zor durumlar . Bızımle kukla gıbi oynayanları allaha havale ediyorum. Umudum geleceğimiz herşeyim bitti. Anneme geldik ama yolda tuttu hala kendime gelemedim

Yarın bakayım bi şu matematik sorularına. Yada yayınlandığı gün işte. Önlisans kolay olur lisanstan ama çok okudum yetiştiremedim diyeni.

Bizim ki nin değişik versiyonu olmuş sizin sınav. Demek oluyor ki sınav tarzını değiştirecek artık bunlar alışılagelmişlerin dışına çıkıyorlar.

Sıkmayın canınızı. ösym soruları yayınlamadan dövünmeyin yanlış diye.Dikkat ederseniz herkesin sınavı kötü buda demek oluyor ki düşük net e yüksek puanlar gelecek...

aynen ösym mantık değiştirdi. Bizim lisansta çıkan soruların da denemelerle hiç alakası yoktu. Özellikle coğrafya türkçe ve matematik farklıydı. Lisansta da millet yetiştirememişti, ve önceki senelere göre aynı puanı alan kişilerin sıralamasında baya bir oynama oldu. Benim gözlemlediğim artık çalışan yapsın mantığıyla soru hazırlanmıyor, süreyi kim iyi kullanıyor, sınav anında kim daha sakin, kimin genel kültürü daha iyi diye bakıp sınıyorlar, belki de haklılar çünkü sınava o kadar çok kişi giriyor ki ve herkes çalışıyor. Çalışan yapsın mantığıyla hazırlansa sınav yığılmalar olacak, ama adamlar müfredat dışı sorarak eleme yapıyor. Zaten önemli olan sınavın zor olması değil, herkese zordu sınav çünkü. Önemli olan sıralamalar şimdiden moralinizi bozmayın ösym nin sınav sonuçlarını açıklamasını bekleyin. Ösym nin cevapları ile sitelerde açıklanan doğru cevplar da uyuşmayabiliyor o cevaplara da çok güvenmeyin. Onlara bakıp moralinizi de bozmayın yani.

Back