2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

haberlerde izledim azönce
ya neden hep bi skandal neden doğru düzgün sorunsuz olmuyo !
bizim stresimiz bize yetmiyomu sınav sonunda nefes almaya başlıcaz derken neden bide yok kopya yok sızdırılma haberlerı gibi skandallarla uğraşıyoruzzz !

bir ösym klasiği ...

Emek hırsızlarının allah belasını versin.

bunları lisans sınavındada yaşadık apaçık kopyalar saati saatine belli elde kanıtlar olmasına rağmen netteki haberler toplatıldı.ne beklersin daha

hepinize geçmiş olsun yorumları okudum genel manada cok ıc acıcı sonuclar alamadıgınızı dusunuyorsunuz ama sonuclar acıklandıgında o kadar kotu olmadıgınızı goreceksınız ınsallah genel olarak sorular hakkında bıcok yerden yorum okudum ben sıze demıstım demek ıstemıyorum ama ne yazıkkı aynen oyle oldu lısansa yaptıklarını sızede yaptılar lıse mezunlarınada aynı seyı yapacaklar lısans sorulkarının tarzıyla cok benzert guncelllık zorluk uzunluk anlasılmazlık grafıkler vs vaktım olsaydı benım ben calısma tarzımı degıstırırdım ama ben lısansa gırdım ılk kıtlenenler bıze kıtlendı neyse umarım umutlarımız bosa cıkmaz haberde soyledıler yıne yayınlanmıs nette sorular vs sorunları olmus osym acıklama geleneksel açıklamalarla bulup onların sınavlarını gecersız sayacagız dava acacagızz vsvsvs aynı terane kesınlıkle ıptal edılmez. hepınıze hepımızeee gecmıss olsunnnnn

kpss önlisans sınavına giren arkadaşlarım gene ösym sıkandallarla gündeme gelmeyi başardı adınıza çok üzgünüm umarım sınavınız iptal olmaz güzel yerlere yerleşirsiniz

Sabahtan beri ağlıyorum gözlerim şişti sınavda ne yaptım hatırlamıyorum 8 mat yaptım
denemeler de 23 mat yapıyordum. Nerde saçma soru var onları sormuşlar .
1.5 sene aralıksız hazırlandım , kendime çok güvenerek girdim sınava ama elimde şimdi kocaman bir hiç var.
Bundan sonra n yaparım ne ederim hiç bilmiyorum.
Tek bildiğim şey bir daha KPSS ye girmeyeceğim , ösym bir daha para yedirmeyeceğim.

cnm üzülme hakkında hayırlısı değilmiş öyle düşün belli olmaz belkide tahmin ettiğinden daha yüksek puan alırsın güzel yerlere atanırsın inş olmazsa ikisene sonra denersin devlete geçmenin kpssden başka yok malesef engelli olmayan arkadaşlarımın baktın düşük aldın işkura kayıt ol cnm ora seni yerleştirir puanına göre kamuya işçi olarak herşeyde bir hayır vardır cnm üzülme

Hayırlısı demekten başka çarem yok ! Kendime çok güvendim ama olmadı ... kısmetim de yokmuş demek ki .....
Lisanslarda 15 mat yaptım önlisanslarda basiretim baglandı sanki 8 anca yaptım okudugum hiçbir soruyu anlamadım

Hayırlısı demekten başka çarem yok ! Kendime çok güvendim ama olmadı ... kısmetim de yokmuş demek ki .....
Lisanslarda 15 mat yaptım önlisanslarda basiretim baglandı sanki 8 anca yaptım okudugum hiçbir soruyu anlamadım

sen hem kpss lisans hem kpss önlisans sınavınamı girdin iki üniv mezunumusun cnm

sen hem kpss lisans hem kpss önlisans sınavınamı girdin iki üniv mezunumusun cnm

Hayır önlisans sınavına girmeden önce lisansların sorularını zaman tutarak çözdüm. geçen hft cumartesi günü ....

Ben sadece bir mucize bekliyorum Rabbim'den çok emek verdim bir mucize

bende kendime güvenerek girmiştim sınava. bu kez olacak demiştim. mat bitirdi. 9 tane işaretledim biri yanlış :)

ağlama,değmez.

sapmalardan, sözellerden yırtarız belki:44:

bende kendime güvenerek girmiştim sınava. bu kez olacak demiştim. mat bitirdi. 9 tane işaretledim biri yanlış :)

ağlama,değmez.

sapmalardan, sözellerden yırtarız belki:44:

sanmam sözellerden ne yaptıgımı da bilmiyorum türkçe den hiç emin değilim sadece mucize istiyorum:2:

kızlar selam geldim ben ....

Türkçe dışında faciaydı sınavım diyebilirim tarihten boşlarım var coğrafyadan emin olamadıklarım ... ve 18 matematikle bakalım ne alacağım ...

kızlar ümitsizliğe kapılmayın daha bir şey bitmiş değillll

duyun-u umumiyenin amcasına varasıya kadar biliyorum ama gel gör ki sınavda padişah aklıma gelmedi
zaten oldum olası sevmem saltanat sistemini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…