cnm bilhassa kalbim seninle
ortaydı ya çok iyi değildi
kızlar memurların mal bildirmini ne yaptınız?
geçmiş olsun cnm allah gönlüne göre versin inş
okyonus yetişmesine sevindim canım süre sorunu yaşıyodun çünkü sen hadi geçmiş olsun
adilemircim ben kürede dolayı biliyorum ama şıklarda o tarz bi cevap yoksa bişey diyemicem.herkesin pskoloji bozuk şimdi yanlış bişey sölemek istemem
yusuf has hacip kutadgu billig eserini hangi kime hediye etti
geçmiş olsun cnm hakkında hayırlısı olsun umudunu yitirme hayat süprizlerle dolu inan bana bende ömss girdim çıktım dedim çok berbattı sıfır çeksem şaşırmam diyordum 30-40 beklerken 70 puan almıştım atama beklliyorum şimdi umarım hayal ettiğinden daaha güzel puan alırsın bütün kadınlar kulübündeki bayan arkadaşlarım hep aklımdaydı dua etim inş güzel yerleşirsiniz hepiniz memur olmayan kalmasınneyse kızlar ben çıkmak zorundayım,kusura bakmayın
hakkınızda hayırlısı olsun
açıkcası ben pek çalışmadım açıköğretimde kaldığım derslerden dolayı
fazla bir şey beklemiyorum yani:26:
kendinize iyi bakın,görüşürüz
Aksam yattığım gribi uyumuştum sabah alarm çaldı 7 de uyandım hazırlandım kahvaltımı ettım bır saat kala okuldaydım sınıfa gırdım kımse gelmemıstı daha yarım saat oturdum tek basıma dua ettım bol bol yarım saat kala mıllet gelmeye başladı kıtapcık numarasını tc Nolu belkı 10 kez kontrol ettım dogrumu kodlarım dıye çok sakındım hıc heyecan yapmadım türkceye başladığımda basıma ağrılar gırdı bırkac soruda sonra kendımegeldım türkceye yarım saatte yaptım kodlarım 1 bos bıraktım mAta gectım mattanda 4 veya 5 boşum var grafık soruları çok oyaladı benı anlayamadım bıraktım tarıhe geçitim tarıhten 1 boşum var coğrafyadan bır boş anayasadan 2 boş var tüm soruları yaptıktan sonra sınav gözetmene son 5 dk dedı o 5 dk da 2 paragraf sorusu ve mattan 3 grafık sorusunu yapıp bıraktım hatta son şıkkı ısaretlerken gözetmen kağıdımı çektısûrem yettıcok şükür ama 15 dk da bır sürmeyi kontrolettı. Genel anlamda ıyıydı ama matta zorlandım bu sınavda eleyıcı olan mattı maalesef 2 matı salladım tarıhtegereksız sorular vardı anayasadan güncel hıc yoktu ıyıkı çalışmamasında güncellere öyle site kızlar çok şükür süre promlelmım olmadı ama gereksız soru vardı baya :26:10 ay emek vardım artık elımden gelenıde yaptım sınavda gerısı Allah'ın takdırı hayırlısı olsun
kızlar memurlarda paylaşılmış
memurluktan ilişiği kesilme yaşlılık
belediye başkanını içişleri bakanıu alır
olağan üstü hal cumhurbaşkanı bakanlar kurulu karaı ile ilan etme
ab yasalarında askerlik düşürülmedi
ppara kurulu :merkez bankası
karadenizde ahşam depolar : nemlilik için
yazım yalışında 29 ekim günü
coğrfayad akıyılaırn özelliği sıcakık farkınının az olması
millilet vekli yargı yolu: anayasa mahkemsi
ege bölgesi ham madde çok olması
pamuk: doğu karadneiz ve doğu anadoluda yetişmez
Ben cevaplara bakmayı düşünmüyorum acıklanınca bakmıycam hıc bak yazım yanlısını yanlış yapmışım moralım bozuluyor sonuclar açıklanınca sıze puanımı yazarım hayırlısıylasınav bıttı gıttı artık düşünmek ıstemıyorum
okyonus yetişmesine sevindim canım süre sorunu yaşıyodun çünkü sen hadi geçmiş olsun
adilemircim ben kürede dolayı biliyorum ama şıklarda o tarz bi cevap yoksa bişey diyemicem.herkesin pskoloji bozuk şimdi yanlış bişey sölemek istemem
guit şu yazdıklar ın doğru mu
ben de hepsi doğru o zaman bu soruların
az soru çözdüm ama doğruları buldum biraz biraz galiba,,
guit şu yazdıklar ın doğru mu
ben de hepsi doğru o zaman bu soruların
az soru çözdüm ama doğruları buldum biraz biraz galiba,,
Sağol tatlım ben çoook iyi diyemem ama iyiydi ortada bi yerdeyim ya atancam yada kalıcam
mattan 10 soru kalmıştı ki süre bitti valla hayırlısı artık
öyle 90 filan beklemiyorum bunu söyleyebilirim
bildiğim bikaç soruyu yanlış yapmısım moralim bozuldu
bu saatten sonra elden gelen bişey yok maalesef
kızlar söylediğiniz tüm sorular yanlış yapmisim ben memurluğu unutsam iyı olur böyle giderse 70 net bile çıkmayacak tarihi sular seller gibi öğrendim coğrafya desen öyle bütün emeklerim boşa gitti calistigima pişman oldum dalga geçer gibi sorular of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?