• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

aman yaa biz napcaz yarın kimbilir.sıkıntıdan valla çok afedersiniz günümden önce rahatsızlandım.:26::26:

ağlıycam yaa stresten.eşimde arayıp duruyor çıkar at şunu artık aklından olursa olur deyip duruyor.öyle olmuyo işte olmak zorunda ama beceremiycem :50::50:

ne biçim sorulardı bee:) insan bi erzurum kongresi sivas kongresi sormaz mı? o nasıl tarih sorusuydu öyle hazırlayan kişinin tarih bilgisi var mıydı? eğer onlar soruysa bende ki bilgilerden ansiklopedik bilgi çıkardı :)

güncel konu yok cografyada acayıp soru türkçede bi soruyu anlamadım bile ne demek istiyo zaman 6yetmedi hayırlısı ama cok calısanlar o sorular haksızlıktı :51:

canım sevği meleği

forumdaki yorumunu ancak gördüm

hattı mudafa yoktur sathı mudafa vardır sorusu sorulmuş evet ama bendede yoktu o soru olsaydı bildiğim bir soru idi

benim de çok iyi geçti denilemez
bende 8 soru matematikten ancak yaptım
gerisini sen düşün artık
türkçeden de emin değilim

pek umudum yok ama yinede sonuclar açıklanıncaya kadar bir ümit bekleyeceğim

inşallah taban puanlar düşer de bizde atanırız
sen çok çalıştın arkadaşım
kazanacaksın inşallah

ama ben galiba askerilik suresinin kısaltılması sorusunu işaretlemedim emin olamadım canım
keske işaretleseymiişim

artık ne olur sa razıyım

kazanamayacaksam da allahtan hayırlısıysa kazanayım diye dua ettim

bende elimden geleni yaptım
son hafta artık 10 saat kaadar bile çalıştım günde

ama çalıştığım yerlerden soru geldimi "hayır"
bunca bilgiyi boşuna sakladık beynimizde

allah hakkımızda hayırlısını versin
kpss önlisans her yıl olacakmış diye bir bilgi duydum
doğru ise seneye tekrar şansımı denerim

kendinize iyi bakın

sorma dilek gece uykusuz sabahtan akşama kadar çalıştım gece uyumadim hiç mi soru olmaz çıkanları da ben yapamadım. Eşim bi daha izin vermez Bende bu strese katılamam çok büyük bi saygısızlık bu sorular emekleriize ne zaman açıklanır acaba sonuçlar

s.a
hayatımı çöpe attım geldim sanki:(

matematikten 20net in altına düşmezdim.. hayırlısı ne diyelim:S

Yorumları okudukça kalbime ağrı girdi valla.
Yarın girmeye korkuyorum ya da yarın kesin kalpten gidicem...
Sizden iyi haberler almak için okumuştum lütfen çok kötü de şeyler yazmayın bende mafoldum :14: Moralman alt üst
Eminim sizinde iyi geçmiştir ... Sınav sorularının cevapları açıklandıktan sonra netleriniz güzel çıkar inşallah

sevgi_meleği ,okyonus ,sabun ,adilemir sizi çok merak etmekteyimmm:18:
:54:

kızlar selam geldim ben ....

Türkçe dışında faciaydı sınavım diyebilirim tarihten boşlarım var coğrafyadan emin olamadıklarım ... ve 18 matematikle bakalım ne alacağım ...

mat çok ama çok zordu!:47:

onun dışındakiler iyiydi. ama süre çok kısıtlı ve sorular da yani türkçe ve mat soruları çok zaman alan cinstendi .

türkçeyi yaptım ama mat ah mat!!! zaten sana zaman kalmadı ki 15 soru mu ne yaptım onun da Allah bilir yarısı yanlıştır.normalde 20 net gibi netler çıkarırken sınavdaki sorular beni çoook zorladı

s.a
hayatımı çöpe attım geldim sanki:(

matematikten 20net in altına düşmezdim.. hayırlısı ne diyelim:S

:54:

kızlar selam geldim ben ....

Türkçe dışında faciaydı sınavım diyebilirim tarihten boşlarım var coğrafyadan emin olamadıklarım ... ve 18 matematikle bakalım ne alacağım ...

Hayırlısı olsun hepsimizin hakkında okadar calıstık elımızden gelenı yaptık artık gerısı allahın takdırı :31:çok saçma sorular vardı dedım başka sınavamı geldım :25:mattan 25 I'n altına düşmedim grafık sorularını bıle anlayamadım yaptım ana doğrudur ıns. Bu sınavda tarıh ve mat belırleyıcı olacak bence

eveettt....

aralıktan beri hayatımdan çok büyük bir fedakarlık yaparak çalıştım. stresten midemde yaralar çıktı.

ama kızımın, ailemin hayatı değişecek diye hep sabrettim. çalıştım.

mat hariç iyiydi. türkçeden 3 tarihten 3 boş 1 yanlış (şimdilik) coğrafya 1 boş 1 yanlış (şimdilik ) var. vatandaşlıktan ne yaptın hatırlayamıyorum.

matematiğim zaten normalde de iyi değildi ama çabaladım. denemelerde 18 e kadar yükselmiştim. sıfır matematikten o kadar net benim için çok büyük başarıydı.

ama bugünkü sınav mahvetti beni. 9 soru yapabildim ancak ve biri yanlış.

grafik sorularını dahi yapamadım :(

sanırım atanamam. Dua etmekten başka yapabileceğim bişey yok maalesef :(

o kadar zor sorulmaz ki ...

eveettt....

aralıktan beri hayatımdan çok büyük bir fedakarlık yaparak çalıştım. stresten midemde yaralar çıktı.

ama kızımın, ailemin hayatı değişecek diye hep sabrettim. çalıştım.

mat hariç iyiydi. türkçeden 3 tarihten 3 boş 1 yanlış (şimdilik) coğrafya 1 boş 1 yanlış (şimdilik ) var. vatandaşlıktan ne yaptın hatırlayamıyorum.

matematiğim zaten normalde de iyi değildi ama çabaladım. denemelerde 18 e kadar yükselmiştim. sıfır matematikten o kadar net benim için çok büyük başarıydı.

ama bugünkü sınav mahvetti beni. 9 soru yapabildim ancak ve biri yanlış.

grafik sorularını dahi yapamadım :(

sanırım atanamam. Dua etmekten başka yapabileceğim bişey yok maalesef :(

o kadar zor sorulmaz ki ...

Hayırlısı olsun canım bende ekımde evlendım Kasım'da ders çalısmaya başladım 11 aylık evlıyım 10 aydır konu çalıştıklar et soru çöz deneme yap evlılıgımden bırsey anlamadım ama ehlimden gelenıde yaptım çalışırım vıcdanım rahat Allah hepımıızn hakkında en hayırlısını nasıl etsın benımde gozlerım kanlanmazdı gozlerım kanlandı ağrıyor belım ağrıyor ama bakalım kısmetımız neyse o olacak üzme sende kendımı ben artık düşünmüyorum çalıştık sınava gırdık elımzden gelen buydu artık bol bol dua edelım

Hayırlısı olsun hepsimizin hakkında okadar calıstık elımızden gelenı yaptık artık gerısı allahın takdırı :31:çok saçma sorular vardı dedım başka sınavamı geldım :25:mattan 25 I'n altına düşmedim grafık sorularını bıle anlayamadım yaptım ana doğrudur ıns. Bu sınavda tarıh ve mat belırleyıcı olacak bence

kimi kpss hocalarından duydum artık sınav güncele döndü bilgi değil bilgi odaklı genel kültür olacak diye ve ne kadar da doğru çıktı ... tarih keza coğrafya ... artık çalışmayla da yapılamayacak sınav özellikle genel kültür, genel kültür adı gibi olmuş genel kültür ... sınavın yapısı tamamen değişmiş ve bizde çalıştık eski formattan ... kafalarına göre iş, müfredatta vatandaşlık sorularının 3 ü güncel bilgi görülüyor ösym nin resmi sitesinde ama nerde ? artık düzen böyle, ben yaptım oldu. yazıklar olsun !

Hayırlısı olsun canım bende ekımde evlendım Kasım'da ders çalısmaya başladım 11 aylık evlıyım 10 aydır konu çalıştıklar et soru çöz deneme yap evlılıgımden bırsey anlamadım ama ehlimden gelenıde yaptım çalışırım vıcdanım rahat Allah hepımıızn hakkında en hayırlısını nasıl etsın benımde gozlerım kanlanmazdı gozlerım kanlandı ağrıyor belım ağrıyor ama bakalım kısmetımız neyse o olacak üzme sende kendımı ben artık düşünmüyorum çalıştık sınava gırdık elımzden gelen buydu artık bol bol dua edelım

teşekkür ederim okyonus...

yazmasam da seni hep takip ettim. matematik netlerini okuduğumda hep maşallah dedim sana :)
ben yeni evliyken aklımda yoktu sınav. ama maşallah sen çok iyi çalıştın.

ben çalışabilmek için kızımdan ayrı kaldım aylarca. çok zordu benim için. kınayanlar oldu . ama kimse halimden anlamadı.
eşim özel sektörde. neredeyse 6 ayda bir ev taşıyoruz.4 ,5 yıllık evliyim bu gezdiğimiz 6. il.
nisan da erzuruma geldik 2 gün sonra çoruma taşınıyoruz.
taşınmaktan ne çevre edinebildik, ne para biriktirebildik. kızım 3 yaşında. onu da hayatım boyunca ordan oraya sürüklemek istemedim.
ayrıca başka sorunlar da var. kazanmam şarttı. ama olmayacak gibi. ne diyeyim ki. nasip...

Nasipse el getirir,yel getirir,sel getirir. Nasip değilse el götürür,yel götürür sel götürür demişler...
Allah büyük. bi şekilde karşılığını alırız inşallah...

kimi kpss hocalarından duydum artık sınav güncele döndü bilgi değil bilgi odaklı genel kültür olacak diye ve ne kadar da doğru çıktı ... tarih keza coğrafya ... artık çalışmayla da yapılamayacak sınav özellikle genel kültür, genel kültür adı gibi olmuş genel kültür ... sınavın yapısı tamamen değişmiş ve bizde çalıştık eski formattan ... kafalarına göre iş, müfredatta vatandaşlık sorularının 3 ü güncel bilgi görülüyor ösym nin resmi sitesinde ama nerde ? artık düzen böyle, ben yaptım oldu. yazıklar olsun !

Okadar maden dag tarıh ezberledım hıc bırı çıkmadı

bi garipti sınav ya format olarak

tarih,cografya,vatandaşlık tamam da.. türkçede uzun uzadıya sorular

matematikten zaten çok zor sorular vardı,ayrıntılı.hiç doğru düzgün mat yapamadım

stresten kolum uyuştu ve hissetmiyodum elimi kolumu durumum bu yani.:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

teşekkür ederim okyonus...

yazmasam da seni hep takip ettim. matematik netlerini okuduğumda hep maşallah dedim sana :)
ben yeni evliyken aklımda yoktu sınav. ama maşallah sen çok iyi çalıştın.

ben çalışabilmek için kızımdan ayrı kaldım aylarca. çok zordu benim için. kınayanlar oldu . ama kimse halimden anlamadı.
eşim özel sektörde. neredeyse 6 ayda bir ev taşıyoruz.4 ,5 yıllık evliyim bu gezdiğimiz 6. il.
nisan da erzuruma geldik 2 gün sonra çoruma taşınıyoruz.
taşınmaktan ne çevre edinebildik, ne para biriktirebildik. kızım 3 yaşında. onu da hayatım boyunca ordan oraya sürüklemek istemedim.
ayrıca başka sorunlar da var. kazanmam şarttı. ama olmayacak gibi. ne diyeyim ki. nasip...

Nasipse el getirir,yel getirir,sel getirir. Nasip değilse el götürür,yel götürür sel götürür demişler...
Allah büyük. bi şekilde karşılığını alırız inşallah...

Valla canım ıstedıgımız kadar kendımızı parçalayalım nasıpten öteye geçmemiyoruz bak tarıhle alakası olmayan soruları dayamıslar sınavda nerden bılebılırdık böyle olacağını ama nasıl ıstenasıpten öteye gecılmıyor hakkımızda hepımıızn hayırlısı olsun Allah bır kapıyı acar bır kapıyı kapatırmış bızımde elbet bıryerden çıkar nasıbımız Allah verır emegımızın karşılığını benım çok şükür eskimin ısı devlette o yonden sanslıyımsızde ıns. Tez zamanda güzel kazançlı huzurlu bır ıs bulursunuz

Valla canım ıstedıgımız kadar kendımızı parçalayalım nasıpten öteye geçmemiyoruz bak tarıhle alakası olmayan soruları dayamıslar sınavda nerden bılebılırdık böyle olacağını ama nasıl ıstenasıpten öteye gecılmıyor hakkımızda hepımıızn hayırlısı olsun Allah bır kapıyı acar bır kapıyı kapatırmış bızımde elbet bıryerden çıkar nasıbımız Allah verır emegımızın karşılığını benım çok şükür eskimin ısı devlette o yonden sanslıyımsızde ıns. Tez zamanda güzel kazançlı huzurlu bır ıs bulursunuz

kazancından geçtik canım sabit bi yer olsun istiyoruz. çoruma yerleşiyoruz ama eşim kayseride olacak. dağılıyor ailem. ona çok üzülüyorum.
atansaydım 1 sene eşim hazırlanacaktı. oda girecekti sınava ama şu durumda artık zor biraz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kazancından geçtik canım sabit bi yer olsun istiyoruz. çoruma yerleşiyoruz ama eşim kayseride olacak. dağılıyor ailem. ona çok üzülüyorum.
atansaydım 1 sene eşim hazırlanacaktı. oda girecekti sınava ama şu durumda artık zor biraz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Böyle yok kopyaya yok soru çalmaya bu memurluğa gelenlere ben hakkımı helal etmıyorum o ıslerın hayrını göremesinler :47:

Back