vaaayy reklam ha
bugum ben seni türkçe öğretmenliği mezunu sanıyordum sen lise mezunu muydun yahuu karıştırdım sanırımmm.yarın giriyorum bende. başarılar cnmmmBen de yarın gireceğim.Moralim bozuldu yaaa.
herkes yazmış bende yazayım bari
önce genel kültüre giriştim kafa karışmasın diye 60 soru yarım saatte bitti noluyoz len dedim kendi kendime
sonra hop matematik çözmeye başladım. bu grafik sorusu beni benden aldı oyaladı bi baktım 50 dak. geçip gitmiş neyse ki matematikte bitti derken türkçeben bi yandan suyumu yudumlayıp bi yandan aheste aheste soruları okurken abooo son 20 dakika kalmış ve benim daha türkçe de çözmem gereken 15 soru var o son soruları nasıl hızlı okuduysam 5 dakikada bitti
sonra ben yine hop matematik ve tarihe göz gezdirmeye geri döndüm.
hiç mi güncel soru olmaz yahu hiç mi insafın olmaz ey ösym inkılap dediler önümüze 3 soru koydular. bu arada hattı müdafaa sorusu bende yoktu yada hatırlamıyorum çok düşündüm ama bulamadım :44:
derken final zili çaldı eller havayageçti gitti sınav işte
bi sene uğraş didin 2 saatte dökül bakalım
adaletin bu mu dünya
Sende bendensin yani bir karışıklık yaşadım snvda anlatamam , karışıklıgım hala devam ediyor dua etmekten başka çare yok mucize bekliyorum . ne yaptım ne ettim hiçbilmiyorum sınavda çalışmadan girdim 2010 sınv da 58 nete 75 aldım .. çalşarak gireceğim snvdan ne alacağım çok merak ediyorum
al benden de o kadar en uzun süre emek verdiğim yegane sınav
amaaan işte artık saldım kendimi olduğu kadar olmadığı kader diyorum
canım sevği meleği
forumdaki yorumunu ancak gördüm
hattı mudafa yoktur sathı mudafa vardır sorusu sorulmuş evet ama bendede yoktu o soru olsaydı bildiğim bir soru idi
benim de çok iyi geçti denilemez
bende 8 soru matematikten ancak yaptım
gerisini sen düşün artık
türkçeden de emin değilim
pek umudum yok ama yinede sonuclar açıklanıncaya kadar bir ümit bekleyeceğim
inşallah taban puanlar düşer de bizde atanırız
sen çok çalıştın arkadaşım
kazanacaksın inşallah
Rezillik ötesi ya valla şuan ne olurum hiç bilmiyorum sorular yayınlansında öyle bakarım netlere
Gerçi çok ucuk bişey beklemiyorum
Kazanacağına çok inandığım arkadaşım 90 soru işaretleyebilmiş 10u şimdilik yanlış diyor yani bizim bölüme 80 net ölsen kalsan yetmez
O böyleyse ben kendimi hiç düşünmiyim
Pazartesi iş başvurusu yapıcam
Tek söyleyebileceğim ise bu sınava bir yıl emek çok fazla
Çok yazık oldu
Sen inş. atanacaksın ... ben inanıyorum sana ..
Genel kültür kısmına bakarsak nete göre bi 10 tane falan var
matta 20 işaretledim ama emin değilim nete pek yansımamış hepsinin doğru olacağını sanmıyorum
napalım nasip kısmet artık zaman geriyede gelmez keşkelerle kendimi boğmak istemiyorum
herşey olacağına varacak nasıl olsa
Yarın bakayım bi şu matematik sorularına. Yada yayınlandığı gün işte. Önlisans kolay olur lisanstan ama çok okudum yetiştiremedim diyeni.
Bizim ki nin değişik versiyonu olmuş sizin sınav. Demek oluyor ki sınav tarzını değiştirecek artık bunlar alışılagelmişlerin dışına çıkıyorlar.
Sıkmayın canınızı. ösym soruları yayınlamadan dövünmeyin yanlış diye.Dikkat ederseniz herkesin sınavı kötü buda demek oluyor ki düşük net e yüksek puanlar gelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?