- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.774
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap buymuş kızlar
Karahanlı Hükümdarı Tabgaç Buğra Han'
yanlış çıktı ya,moralim bozuldu ya
hiç canını sıkma eminim ki bir sürü de doğrun var
ben toplamda 96-97 soru ancak çözdüm malesef ....((
coğrafyad a bir soru vardı
neden kuzeye bakan tarafta çığ olurken güney tarafta çığ olayı az rastlanır diye
ben onu erime ve donmaların sık sık olması yaptım siz ne yaptınız
bu kadar saçma ve boş bilgi olamazdı
canım sanırım türkiyede ki durumu sormuş bulunduğu küreyle alakalı bi durum bu sorunu cevabı
evet cnm kuzey kutbunda olduğumuz için güneş güney cepheye vuruyor ve çiğ oluşumunu önlüyor
canım sanırım türkiyede ki durumu sormuş bulunduğu küreyle alakalı bi durum bu sorunu cevabı
hep en zor için uğraştınız bu yüzden şu an böle düşünüyosunuz kızlar.sorulara bakınca değişiklik olur düşüncelerinizde canım benim![]()
coğrafyad a bir soru vardı
neden kuzeye bakan tarafta çığ olurken güney tarafta çığ olayı az rastlanır diye
ben onu erime ve donmaların sık sık olması yaptım siz ne yaptınız
hiç canını sıkma eminim ki bir sürü de doğrun var
ben toplamda 96-97 soru ancak çözdüm malesef ....((
canım genelde ilk yanlıştan sonrası hep yanlış oluyor
bakmayacağım sorulara cevaplara
ama türkçe iyi geçti bir de coğrafya
karadenizle ilgli bir soru vardı serenti diye nemlilik yaptım
onu da karadenizli olduğum için bildim galiba![]()
Aksam yattığım gribi uyumuştum sabah alarm çaldı 7 de uyandım hazırlandım kahvaltımı ettım bır saat kala okuldaydım sınıfa gırdım kımse gelmemıstı daha yarım saat oturdum tek basıma dua ettım bol bol yarım saat kala mıllet gelmeye başladı kıtapcık numarasını tc Nolu belkı 10 kez kontrol ettım dogrumu kodlarım dıye çok sakındım hıc heyecan yapmadım türkceye başladığımda basıma ağrılar gırdı bırkac soruda sonra kendımegeldım türkceye yarım saatte yaptım kodlarım 1 bos bıraktım mAta gectım mattanda 4 veya 5 boşum var grafık soruları çok oyaladı benı anlayamadım bıraktım tarıhe geçitim tarıhten 1 boşum var coğrafyadan bır boş anayasadan 2 boş var tüm soruları yaptıktan sonra sınav gözetmene son 5 dk dedı o 5 dk da 2 paragraf sorusu ve mattan 3 grafık sorusunu yapıp bıraktım hatta son şıkkı ısaretlerken gözetmen kağıdımı çektısûrem yettıcok şükür ama 15 dk da bır sürmeyi kontrolettı. Genel anlamda ıyıydı ama matta zorlandım bu sınavda eleyıcı olan mattı maalesef 2 matı salladım tarıhtegereksız sorular vardı anayasadan güncel hıc yoktu ıyıkı çalışmamasında güncellere
öyle site kızlar çok şükür süre promlelmım olmadı ama gereksız soru vardı baya :26:10 ay emek vardım artık elımden gelenıde yaptım sınavda gerısı Allah'ın takdırı hayırlısı olsun
canım genelde ilk yanlıştan sonrası hep yanlış oluyor
bakmayacağım sorulara cevaplara
ama türkçe iyi geçti bir de coğrafya
karadenizle ilgli bir soru vardı serenti diye nemlilik yaptım
onu da karadenizli olduğum için bildim galiba![]()
evet canım bende nem yaptım
ben bir laz kızı olarak bizzat gördüm ..anneannemde de vardı
mısırlarımızı oraya koyardık
merdivenle ben çıkardım küçükken
hafif olduğum için mısır vs .almaya
inşallah doğrudur nem ..
Aksam yattığım gribi uyumuştum sabah alarm çaldı 7 de uyandım hazırlandım kahvaltımı ettım bır saat kala okuldaydım sınıfa gırdım kımse gelmemıstı daha yarım saat oturdum tek basıma dua ettım bol bol yarım saat kala mıllet gelmeye başladı kıtapcık numarasını tc Nolu belkı 10 kez kontrol ettım dogrumu kodlarım dıye çok sakındım hıc heyecan yapmadım türkceye başladığımda basıma ağrılar gırdı bırkac soruda sonra kendımegeldım türkceye yarım saatte yaptım kodlarım 1 bos bıraktım mAta gectım mattanda 4 veya 5 boşum var grafık soruları çok oyaladı benı anlayamadım bıraktım tarıhe geçitim tarıhten 1 boşum var coğrafyadan bır boş anayasadan 2 boş var tüm soruları yaptıktan sonra sınav gözetmene son 5 dk dedı o 5 dk da 2 paragraf sorusu ve mattan 3 grafık sorusunu yapıp bıraktım hatta son şıkkı ısaretlerken gözetmen kağıdımı çektısûrem yettıcok şükür ama 15 dk da bır sürmeyi kontrolettı. Genel anlamda ıyıydı ama matta zorlandım bu sınavda eleyıcı olan mattı maalesef 2 matı salladım tarıhtegereksız sorular vardı anayasadan güncel hıc yoktu ıyıkı çalışmamasında güncellere
öyle site kızlar çok şükür süre promlelmım olmadı ama gereksız soru vardı baya :26:10 ay emek vardım artık elımden gelenıde yaptım sınavda gerısı Allah'ın takdırı hayırlısı olsun
Mrb cnm yani genel olarak iyi geçti sınavın öyle mi?
Elımden gelenıde yaptık çok ıyı diyemem ama ortaydı evde 80 deneme çözdüm çok faydası oldu onların sürmeyi ayarlamamdahayırlısı bakalım
geçmiş olsun cnm allah gönlüne göre versin inşkızlar kafam öyle Allak bullak ki ne yaptım ne ettim anlam veremiyorum süre bakımından sıkıntım olmadı matematikten zaten yapma olasılığın düşüktü sadece 4-5 soru yapabildim geri kalanda bakalım ne olucak tarih çok saçmaydı hiç güncel yaşamdan sorular yoktu 2 yıl önce girdiğim sınav daha iyiydi şimdi kaç puan alırım ne olur hiç bişeyi kestiremiyorum bile sanki sürekli yanlışım çıkıcakmış ve sıfır çekicekmiş gibi his oluştu bende çünkü şıkların çoğunda tak diye işaretleyebildim şimdi ise düşünmeye başladım korkuyorum bayanlar yaaaa sanki hiç bişey yapamamışım gibi geliyor aile beklentisi desen her zaman en üst seviyedeayrıca sınava geç kalıyordum trafik öyle kalabalıktı ki ailemle birlikte gittik arabamızla evden sınavdan 1 buçuk saat öncesinden çıkmamıza rağmen geç kalıyordum üstüne yolları şaşırdı mı babam teee okulla alakası olmayan yerlere gittik 15 dk vardı sınav başlamasına yetiştim ama neredeyse ağlayacaktım kızlar nasıl moralim bozuldu ve panik yaptım
Allahım inşallah yüzümüzü kara çıkarmasın hakettiğimiz puanı alalım inşallah hepimiz yaaa