2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

sorular buğün tv de verilirmi acaba

ntvv falan verirmi ki

ben analtım bozukluğunu yapmadım x

o konuda zaten iyi değilim
yanlış yapmaktan korktum ve es geçtim sanırım o soruyuu

dilbilgisi vardı 2 tane

sınav öncesi 100 nete yaklaşmıştım ama gerçek sınavda 85 net olsa 85 takla atarım

coğrafyad a bir soru vardı

neden kuzeye bakan tarafta çığ olurken güney tarafta çığ olayı az rastlanır diye

ben onu erime ve donmaların sık sık olması yaptım siz ne yaptınız

canım sanırım türkiyede ki durumu sormuş bulunduğu küreyle alakalı bi durum bu sorunu cevabı

bu kadar saçma ve boş bilgi olamazdı

hep en zor için uğraştınız bu yüzden şu an böle düşünüyosunuz kızlar.sorulara bakınca değişiklik olur düşüncelerinizde canım benim

diğer kızlar neden yazmıyor

aslında mis gibi kurtuluş savaşı ndan sorular çıkartabilirlerdi
bize bunlar lazım

ve;
osmanlı zamanından hiç soru yoktu sanki demi kızlar
ıslahatlar vs.oradan hiç soru yoktu

padişahlar
duraklama gerileme dağilma hi ç soru gelmedi

Son düzenleme:

sıklarda en yakın bana erime ve donma geldi
bakı etkisiyle olur diye düşündüm dağın güney tarafında çığ olmaması
ama bakı etkisiyle ilgili bir cevap sıklarda yoktu
bende erime ve donmanın sıksık oluşması dedim
bilmiyorum ki

Son düzenleme:
Aksam yattığım gribi uyumuştum sabah alarm çaldı 7 de uyandım hazırlandım kahvaltımı ettım bır saat kala okuldaydım sınıfa gırdım kımse gelmemıstı daha yarım saat oturdum tek basıma dua ettım bol bol yarım saat kala mıllet gelmeye başladı kıtapcık numarasını tc Nolu belkı 10 kez kontrol ettım dogrumu kodlarım dıye çok sakındım hıc heyecan yapmadım türkceye başladığımda basıma ağrılar gırdı bırkac soruda sonra kendımegeldım türkceye yarım saatte yaptım kodlarım 1 bos bıraktım mAta gectım mattanda 4 veya 5 boşum var grafık soruları çok oyaladı benı anlayamadım bıraktım tarıhe geçitim tarıhten 1 boşum var coğrafyadan bır boş anayasadan 2 boş var tüm soruları yaptıktan sonra sınav gözetmene son 5 dk dedı o 5 dk da 2 paragraf sorusu ve mattan 3 grafık sorusunu yapıp bıraktım hatta son şıkkı ısaretlerken gözetmen kağıdımı çektısûrem yettıcok şükür ama 15 dk da bır sürmeyi kontrolettı. Genel anlamda ıyıydı ama matta zorlandım bu sınavda eleyıcı olan mattı maalesef 2 matı salladım tarıhtegereksız sorular vardı anayasadan güncel hıc yoktu ıyıkı çalışmamasında güncellere öyle site kızlar çok şükür süre promlelmım olmadı ama gereksız soru vardı baya :26:10 ay emek vardım artık elımden gelenıde yaptım sınavda gerısı Allah'ın takdırı hayırlısı olsun

coğrafyad a bir soru vardı

neden kuzeye bakan tarafta çığ olurken güney tarafta çığ olayı az rastlanır diye

ben onu erime ve donmaların sık sık olması yaptım siz ne yaptınız

orhunları n diktiği anıt

vezir tonyukuk ve kültigin adına dikilmişitir dedim ben
aslında bilge kagan da var ama sıklara koymamışlar bilge kağanı onu n yerine bumin kağan koymuşlar kafa karıştırmak için
1 ve 2 yaptım

Son düzenleme:

n e güzel can ım boşun az
inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
hepimiz inşallah

okyonus yetişmesine sevindim canım süre sorunu yaşıyodun çünkü sen hadi geçmiş olsun
adilemircim ben kürede dolayı biliyorum ama şıklarda o tarz bi cevap yoksa bişey diyemicem.herkesin pskoloji bozuk şimdi yanlış bişey sölemek istemem

Mrb cnm yani genel olarak iyi geçti sınavın öyle mi?

kızlar kafam öyle Allak bullak ki ne yaptım ne ettim anlam veremiyorum süre bakımından sıkıntım olmadı matematikten zaten yapma olasılığın düşüktü sadece 4-5 soru yapabildim geri kalanda bakalım ne olucak tarih çok saçmaydı hiç güncel yaşamdan sorular yoktu 2 yıl önce girdiğim sınav daha iyiydi şimdi kaç puan alırım ne olur hiç bişeyi kestiremiyorum bile sanki sürekli yanlışım çıkıcakmış ve sıfır çekicekmiş gibi his oluştu bende çünkü şıkların çoğunda tak diye işaretleyebildim şimdi ise düşünmeye başladım korkuyorum bayanlar yaaaa sanki hiç bişey yapamamışım gibi geliyor aile beklentisi desen her zaman en üst seviyede ayrıca sınava geç kalıyordum trafik öyle kalabalıktı ki ailemle birlikte gittik arabamızla evden sınavdan 1 buçuk saat öncesinden çıkmamıza rağmen geç kalıyordum üstüne yolları şaşırdı mı babam teee okulla alakası olmayan yerlere gittik 15 dk vardı sınav başlamasına yetiştim ama neredeyse ağlayacaktım kızlar nasıl moralim bozuldu ve panik yaptım Allahım inşallah yüzümüzü kara çıkarmasın hakettiğimiz puanı alalım inşallah hepimiz yaaa

neyse kızlar ben çıkmak zorundayım,kusura bakmayın
hakkınızda hayırlısı olsun
açıkcası ben pek çalışmadım açıköğretimde kaldığım derslerden dolayı
fazla bir şey beklemiyorum yani:26:
kendinize iyi bakın,görüşürüz

kızlar memurlarda paylaşılmış
memurluktan ilişiği kesilme yaşlılık

belediye başkanını içişleri bakanıu alır

olağan üstü hal cumhurbaşkanı bakanlar kurulu karaı ile ilan etme

ab yasalarında askerlik düşürülmedi

ppara kurulu :merkez bankası

karadenizde ahşam depolar : nemlilik için

yazım yalışında 29 ekim günü

coğrfayad akıyılaırn özelliği sıcakık farkınının az olması

millilet vekli yargı yolu: anayasa mahkemsi

ege bölgesi ham madde çok olması

pamuk: doğu karadneiz ve doğu anadoluda yetişmez

Elımden gelenıde yaptık çok ıyı diyemem ama ortaydı evde 80 deneme çözdüm çok faydası oldu onların sürmeyi ayarlamamda hayırlısı bakalım

Çok sevindiim cnm atanacaksın bana öyle geliyor inan bak. Bende süreyi yetiştiremiyorum hiç seneye öğrtmenlikten gireceğim sürekli deneme çözerek mi bu sıkınıtnı aştın? Bide cnm kitap okudun mu?

geçmiş olsun cnm allah gönlüne göre versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…