Hadi iyiseyirler sanaYarın rahatliycaz bol bol Guieeeeeet açılış konuşmanı falan hazırla bak
tamam şimdi düştü senin nickine benzer bi arkadaşla konuşmuştuk yurtdışındaydı sevdiceği onun adıyla karıştırdım
sen halaybaşı olucan o zman
bakıyorum canım
ben olcam tabii sakarya çiftetellisi ağardan ohhhhh sefam olsunnquiet hani çalışan ev hanımı olacağımız için ben saklama kabı istiyorum daha çok senin aldığın o üst üstte sanırım 6 7 parcamıydı neydi kırmızı kapaklı saklama kabımı o ? adı ne o ürünün ki.birde tencere vari olanlar var.katalogta bakmıstım hosuma gtmsti.birde rendesini meth ediyorlar ya da soğan doğrayıcısıymıydı neydi.simdlilk yeter baana okadarı
Hesap makinesi alınmıyor. Sınava sadece giriş belgen nüfus cüzdanın bir de su götürebilirsin.
-Türkiye'nin ilk kadın valisi Lale Aytamanın ardından Ağustos ayında göreve getirilen ikinci kadın vali, Esengül Civelek
- İngiltere'nin düşünce kuruluşu Chatham House tarafından verilen " Yılın Devlet Adamı" ödülü, Abdullah Gül'e verildi.
- Tl nin tasarımcısı ,Tülay Lale
- Suriye arabulucusu, El İbrahim El Ahtar
-Birde öldürülen AB büyük elçisi; Chris Stevens
Bunlar ilgimi çekenler gelebilir gibi duruyor.
tini mini hnım he adı tamamsormayısı ayıptır kaç parça o.bu tini mini sart oldu onu istiyrm.yemek konulup saklanabilen yokmu acaba ? baya tencreemiki o ya da tavamı? benimde bi tavalarım kaldı seramiik istiyorum hangi marka alsam bilemedim :Scanım o zman tinimini al bitane mutlaka yeşillikler için.o setin adı kristal setti canım bide laciverti var onun.hem saklama kabı hemde en büyüğünü pasta saklama kabı olarakta kullanabiliyosun
ben almayı düşünmüyorum onu tefal alıcam set tamamlanmış olur
arabulucu kofi annan değil miydi ya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?