2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

KIz ne yurt dışı mazallah .hani konustuk ya senle takas olcaz biz kısmetse sen sakaryaya ben istanbula ya quiet sen tupper almıştın tupperware topiğne bir şeyler yazdım cevap verirmisin şekerim

tamam şimdi düştü senin nickine benzer bi arkadaşla konuşmuştuk yurtdışındaydı sevdiceği onun adıyla karıştırdım
sen halaybaşı olucan o zman
bakıyorum canım

tamamdır seduluyu kaybettik

errescim topic i bulamadım link atsana bacım

ben beni bulamazken sizin kaybetmeniz normal
bundan sonra felsefeye adayacağım kendimi
test çözmekten gına geldi yatılı misafirim kendisi :111:

Bende bir bölüme 3. Sınıftan devam edeyim dedim esim istemem sinav falan çekemem dedi sanki kendi calisicak ilgilenemiyorum onunla diye Su KPSS geçsin çok eserse yazılırım

Bende bir bölüme 3. Sınıftan devam edeyim dedim esim istemem sinav falan çekemem dedi sanki kendi calisicak ilgilenemiyorum onunla diye Su KPSS geçsin çok eserse yazılırım

canım adamda haklı ama evlendiniz evleneli kpss bide aö çıkar başına tam olsun.bence sınavdan sonra bi balayı daha yapın siz şöle 1.5 2 günlüğüne kaçın bi yerlere

canım adamda haklı ama evlendiniz evleneli kpss bide aö çıkar başına tam olsun.bence sınavdan sonra bi balayı daha yapın siz şöle 1.5 2 günlüğüne kaçın bi yerlere

Sınavdan sonra tatil planımız var ama kayınvalidemler gelebilir eğer hemen gelirlerse tatil ertelenecek

hani geyik nerde hadi geldim kutlama yapmaya bak film izlicem sonra

İsteklerimiz ......
........... Her zaman ihtiyacımız olan şey değildir!

Allah dileklerimiz herzaman yerine getirir...
O yüzden kuşkulardan veya şikayet etmeden Ona inanmaya devam edin.

Bugünün DİKENİ ..........

................ Yarınının CİCEGİDİR!

bu gece açılmıyor mu ya geyik
bak şarap ve çikolatayı hazırladım bile kendi başıma mı içeyim

İçme bitirme şarabı yarın geyik sınava bir gun kala acacak guiet topigiSen izle filmini bende azcik anayasa testi çözeyim kafamdada hic birşey yok bos sanki

İçme bitirme şarabı yarın geyik sınava bir gun kala acacak guiet topigiSen izle filmini bende azcik anayasa testi çözeyim kafamdada hic birşey yok bos sanki

heee iyi o zaman hemen film açıyorum ben sınav öncesi moral olsun filmler bana

Sınavdan sonra tatil planımız var ama kayınvalidemler gelebilir eğer hemen gelirlerse tatil ertelenecek

gelemsinler gelmesin yalnız kalın artık kpss ve siz olarak süren hayatınız siz olarak devam ettin artık

hani geyik nerde hadi geldim kutlama yapmaya bak film izlicem sonra

bu gece açılmıyor mu ya geyik
bak şarap ve çikolatayı hazırladım bile kendi başıma mı içeyim

vay arkadaş o kadar davetiye bastık
kız bu akşam içme cuma akşamı
yarınada sakla :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…