2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Sağol cnm benim sevgi meleği inşallah yarın senin günün olacak hakediyorsun sen kazanacaksn Allahın izniyle

kız kısmıları başarılar hadi yarın ve pazar kolaylıklar dılıyorum.

Sınava hazırlanıp ve büyük emek verenlerin Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Hayırlısıyla karşılığını versin.

Herkese başarılar,bol şans.

kızlarrrrrrr tatlı hatunlarrrrrrrrrrrrr benden artık bu kadar sınava hazırımmm:) yarın ve pazar günü girecek bütün arkadaşlarıma başarılar diyorummm Allah yardımcımız olsuuunnn öpüyorum her biriniziiii mucukkaaaaaaaaa:):)

yarın ki oturuma girecek olan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.ben gibi pazar günü girecek olanlarada daha az stresli 1 gün daha diliyorum.rabbim hepimizin yar ve yardımcı olsun inşallah...

günaydın kpss arkadaşlarım

evet uzun bir süre hazırlandık

allahın izniyle atalatacağız bugün artık sınav stresini

konu çalışmaları da olmayacak artık

allah emeklerimizi karşılıksız bırakmayacak inşallah

allah hepimizin yardımcısı olsun

allah hayırlısıyla kazanmaya ve atanmayı nasip etsin hepimize inşallah

çok öpüyorum

ben edremit te giriyorum sınava

yarın ki sınavda hepinize başarılar diliyorum .ALLAH yar ve yardımcınız olsun RAbbim utandırmasın inşallah.okadar emek verdiniz hakkınızda hepiniz için hayırlısı olsunn.sonuç ne olursa olsun sakın üzülmeyin bizim düştüğümüz hatalara düşmeyin :) isyan hiç etmeyin ,sınava girerken dualarınızı eksik etmeyin veeee başlarken mutlaka BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyin .bu yaradandan yardım istemektir.Hepinizi öpüyorum şekerler ..BAŞARILAR sizinle olsun

kızlar bu kadar basit bi sınavda 0bu kadar yanlış yapıp yetiştiremedigime inanamıyorum. Yetiştiremeyince panikledim inşallah sizinki gi geçmiştir

kızlar bu kadar basit bi sınavda 0bu kadar yanlış yapıp yetiştiremedigime inanamıyorum. Yetiştiremeyince panikledim inşallah sizinki gi geçmiştir

canım belkide sen öle hissettin iyi geçti
ne çabuk çıktın bu arada geldinde yazdın canım

Zapzupcummm bende aynı sen gibiyim aslında sorular zor dğildi ama ben çok iyi hazrlanamadım ya o yüzden Türkçe soruları basitti ama dilbilgisine o kadar zamandr çalşmıyorum ki taa 2006 dan beri bakmaya zamanım da olmadı unutmuşum hep Dilbilgisi sorularını geçtim 1 - 2 tane paragraf sorusu zor geldi sadece.... bakalım sonuçlar nasıl gelecek.. ben 65 tane soru işaretledim kızlar hep şu matemtk yüzünden matematkten virgüllü rasyonel sayı sorusu vardı onun cevabı 122 mi ne olacaktı demi ya:26:

canım belkide sen öle hissettin iyi geçti
ne çabuk çıktın bu arada geldinde yazdın canım

sağolun kızlar inşallah dediğiniZ gibidir. Dün telden internet yaptım çıkar çıkmaz telefona sarildim . Buradak direk anneme gidicez yoldayız da ne oldu ne bitti hiç anlamadim

çok kolaydı keşke o kadar çalışmasay mısım ne bir gol akarsu adı ne bi maden hiç bi sey yoktu anayasa öyle buna rağmen yetiştirememek çok koydu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…