• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

KIz ne yurt dışı mazallah .hani konustuk ya senle takas olcaz biz kısmetse sen sakaryaya ben istanbula :52: ya quiet sen tupper almıştın tupperware topiğne bir şeyler yazdım cevap verirmisin şekerim

tamam şimdi düştü senin nickine benzer bi arkadaşla konuşmuştuk yurtdışındaydı sevdiceği onun adıyla karıştırdım :60:
sen halaybaşı olucan o zman :64:
bakıyorum canım :21:

Bende bir bölüme 3. Sınıftan devam edeyim dedim esim istemem sinav falan çekemem dedi sanki kendi calisicak ilgilenemiyorum onunla diye :27:Su KPSS geçsin çok eserse yazılırım :27:

Bende bir bölüme 3. Sınıftan devam edeyim dedim esim istemem sinav falan çekemem dedi sanki kendi calisicak ilgilenemiyorum onunla diye :27:Su KPSS geçsin çok eserse yazılırım :27:

canım adamda haklı ama evlendiniz evleneli kpss bide aö çıkar başına tam olsun.bence sınavdan sonra bi balayı daha yapın siz şöle 1.5 2 günlüğüne kaçın bi yerlere :52:

canım adamda haklı ama evlendiniz evleneli kpss bide aö çıkar başına tam olsun.bence sınavdan sonra bi balayı daha yapın siz şöle 1.5 2 günlüğüne kaçın bi yerlere :52:

Sınavdan sonra tatil planımız var ama kayınvalidemler gelebilir eğer hemen gelirlerse tatil ertelenecek:51:

hani geyik nerde hadi geldim kutlama yapmaya bak film izlicem sonra :27:

İsteklerimiz ......
........... Her zaman ihtiyacımız olan şey değildir!

Allah dileklerimiz herzaman yerine getirir...
O yüzden kuşkulardan veya şikayet etmeden Ona inanmaya devam edin.

Bugünün DİKENİ ..........

................ Yarınının CİCEGİDİR!

bu gece açılmıyor mu ya geyik
bak şarap ve çikolatayı hazırladım bile :27: kendi başıma mı içeyim :27:

İçme bitirme şarabı yarın geyik sınava bir gun kala acacak guiet topigi:27:Sen izle filmini bende azcik anayasa testi çözeyim kafamdada hic birşey yok bos sanki:37:

İçme bitirme şarabı yarın geyik sınava bir gun kala acacak guiet topigi:27:Sen izle filmini bende azcik anayasa testi çözeyim kafamdada hic birşey yok bos sanki:37:

heee iyi o zaman hemen film açıyorum ben sınav öncesi moral olsun filmler bana :27:

Sınavdan sonra tatil planımız var ama kayınvalidemler gelebilir eğer hemen gelirlerse tatil ertelenecek:51:

gelemsinler gelmesin yalnız kalın artık kpss ve siz olarak süren hayatınız siz olarak devam ettin artık :16:

hani geyik nerde hadi geldim kutlama yapmaya bak film izlicem sonra :27:

bu gece açılmıyor mu ya geyik
bak şarap ve çikolatayı hazırladım bile :27: kendi başıma mı içeyim :27:

vay arkadaş o kadar davetiye bastık :52::52::52:
kız bu akşam içme cuma akşamı :9::9::9:
yarınada sakla :89:

Back