• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Ösym nin her sınavında götürür. 4 yanlış 1 doğruyu götürür. Ama 4 doğru yapana 1 doğruda bizden demiyor kimse :(((

Bende bugün bi sabah vatandaşlığa baktım o kadar.
Bavul hazırlayıp ev temizliyorum yarın direk istanbula gidicez.Herkese başarılar diliyorum .
Benimde ilk defa vijdanım çok rahat daha iyisini yapamazdım .Benden bu kadar arkadaş :52: hastalandım harıl harıl ders çalışcam diye daha napıyım :37: son üç ayda çalıştım ilk atamada atanamam ama ikinci de atanmak hedefim artık napalım bakalım hayırlısı

Kızlar hepinize yarın ki sınavda başarılar diliyorum... Allah emeklerinizin karşılığını verir inşallah kızlar:54::54:

Allah yardımcınız olsun kızlar.

Heyecanlanmayın tamam mı. Yapamadığınız sorularda da can sıkmayın ve daha öncede söylemiştin soruyla inatlaşmayın. Yapamıyorsanız geçin soruyu zaman önemli.

tini mini hnım he adı tamamsormayısı ayıptır kaç parça o.bu tini mini sart oldu onu istiyrm.yemek konulup saklanabilen yokmu acaba ? baya tencreemiki o ya da tavamı? benimde bi tavalarım kaldı seramiik istiyorum hangi marka alsam bilemedim :S

canım tinimini saklama kabı.hani buzdolabında en alt çekmece olurya böle delikleri vardır kaparsın içine koyduğun şeye göre.annem kullanıyo 4.5 lt sini.
yemek konması için ben kap almadım galba ya :44:
sevdiceğimle tosunlar gibi yemek yediğimiz için kalan yemek olucanı sanmıyorum :125::125:
benim topicteki tencereler servis için canım hani dışı beya içinde lacivert gibi renk varya onlar 2 kap iç içe çorba yada yemek koyunca araya sıcak su koyuyosun yemek sıcak kalıyo güzel bişey :21:
ben çok tava tencere almıcam zaten çelikleri aldım okyonuscum saolsun :38:
bi döküm alıcam pilavlık tefln tavalalrımda var tamamdır oh missss :16:

hatunlar kaldı 47 dakika açılışa :52::52::52::52:

Ipadı kocama verıcem ısı varmıs 9 buçukta burda olurum hadı sözde toplanın

Back