• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Gunaydin hanımla sabah 8bucukta kalktım denememi coZdum genel yetenek 43 net genel kültür 44 net toplam 87 net çıktı ama çok kolay sorulari kaçırmışım neyse buna Şükür ilk kez genel kültür 30 lu net çıkmadı Kültür'üm artıyor galiba artık:60: şimdi güzel bir kahvaltı hazırlayıp kocisi uyandırır kahvaltımı edip derse devam edicem hepimize bol verimli bol sorulu bir gun olur ins. :16:

Tüm KPSS yoldaşlarım ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN:72:

günaydın kızlar :3:
görnmez sedulu buralarda galba bakan 4 kişi 3 üye :52::52::52:
bayramımız kutlu olsun kızlar :72::72::72:

Bende 10 lu denemesinin 2 denemesinde 71,25 yaptım 1. denemesinde 82,5 net yaptım :( neden böyle düştü anlamadım

Canım ben şimdi 5. sini çözücem istersen sende onu çöz .Ya da ister ben yarın falan başka bi deneme çözerim sen bana yetişirsin aynı denemeleri çözeriz.Ya da karşılaştırırsak strese girerim dersen birlikte de çözmeyebiliriz sen bilirsin :52:

Önümüzdeki hafta çözücem fem denemelerini bakalım kaliteli olduguna eminim :31:Karar verdim sabuncum eğer tutki kazanamadım 2014 KPSS için fem dershanesine gidicem :31: istikrar bana zor geldi biraz gerçi daha bir denemesini coZdum :ssz:

okim niyeti bozma ne 2014 ü ama yaaaa bu yıl halledicez bu işi cnm . . . istikrar da tarihte bazı yanlışlıklar var cnm sorularda kaliteli güzel soruları ama bazılarında hata var bilgin olsun moralin bozulmasın . . .

Benim denemede gy:54 gk:33 net çıktı ya ben bu genel kültürü nekadar çalışsamda yukseltemiyorum 30 larda sürünüyor en fazla 39yaptim daha 40 neti göremedim ins. Sınavda iyi yaparım çok üzülüyorum :5:

cnm daha iyi yapacaksın dün 2008 i aldım baştan aşağı çözdüm 150 soru 2.5 saat tuttum ve 2/3 ünü bu ne yaaaaaa soru mu bu soru mu bu ne yaaaaaaaaaaaa diye diye çözdüm inan en sınav formatına yakın deneme bile kasıyo yani . . .

Slm kızlar bugün femin 4. denemesini çözdüm ve harika çıktı sonuçlara inanamadım 2 kere kontrol ettim valla gy: 43 türkçe 26 mat:17 gk 56 coğ:15 vat 11 ve tarih sıkı durun 30da 30 yapmışım ayy çığlık attım valla keşke sınavdada böyle güzel olsa sonuçlarım

Canım ben şimdi 5. sini çözücem istersen sende onu çöz .Ya da ister ben yarın falan başka bi deneme çözerim sen bana yetişirsin aynı denemeleri çözeriz.Ya da karşılaştırırsak strese girerim dersen birlikte de çözmeyebiliriz sen bilirsin :52:

bendede var uzman kariyer 10 lusu ben 7. denemeye kadar hepsini çözdüm 7 yi çözmedim daha bu hafta uk çözmeyeceğim yargı çok var elimde onları eriticem biraz istersen ben beklim seni ama onda netleri az çıkıyor çok zor birde yargıda çok zor :((

Slm kızlar bugün femin 4. denemesini çözdüm ve harika çıktı sonuçlara inanamadım 2 kere kontrol ettim valla gy: 43 türkçe 26 mat:17 gk 56 coğ:15 vat 11 ve tarih sıkı durun 30da 30 yapmışım ayy çığlık attım valla keşke sınavdada böyle güzel olsa sonuçlarım

kpss matematiği deneme sınavlarından daha kolay oluyor..matematiğin daha iyi çıkar bence sınavda..

kpss matematiği deneme sınavlarından daha kolay oluyor..matematiğin daha iyi çıkar bence sınavda..

matematiğim sıfırdı ilk başladığımda bu bile mucize benim için ayrıca denemedede ilk kez netlerim böyle güzel oluyor inşallah sınavda bundan fazla çıkar çok umutsuzdum netlerim hiç iyi değildi türkçe ve tarihte çok yanlışım çıkıyordu inşallah bende dahil olmak üzere herkes emeğinin karşılığını alsın...

inşallah ben temmuzdakine girdim p3 için..çalıştıkça yaparsın zaten bir de insanın netleri iyi gelince emeğinin karşılığını aldığını görüyo ve daha çok çalışma isteği geliyor..

bugün çözdüğüm denemede şoku yaşadım :27: ve sevindim

tam 119 net çıktı sadece 1 boş var o da vatandaşlık :nazar:
çok mutlu oldum.
tarihi her gün tekrar etmenin emekleri alıyorum...
en büyük sıkıntım tarihti her gün konu tekrar ede ede bu sorunu aşıyorum :31:
inşallah sınavda da tüm bu emeklerimin karşılığını alırım
kitap okumaktan ve soru çözmekten gözlerim ağrı yapmaya başladı :31:

Maaşallah canım darısı benim başıma gk çok düşük benim
bendede var uzman kariyer 10 lusu ben 7. denemeye kadar hepsini çözdüm 7 yi çözmedim daha bu hafta uk çözmeyeceğim yargı çok var elimde onları eriticem biraz istersen ben beklim seni ama onda netleri az çıkıyor çok zor birde yargıda çok zor :((
aa çok sevindim canım sırayla bana netlerini de yazar mısın :17:ne derecede olduğumu merak ediyorum .Dershane sınavlarına da gidemiyorum. ben bugün 5. denemeyi çözdüm 80 ni gördüm çok şükür :52: gy dan 50 net yaptım .Bi de bişey sorucam uzman mı zor fem mi bana sıralar mısın :52:

çok mutlu oldum.

Maaşallah diyorum sana canım gördükçe bi yandan da diyorumki sedulu gibi daha çoook kişi vardır sen kes ümidi bu sınavdan :14:

Maaşallah canım darısı benim başıma gk çok düşük benim

aa çok sevindim canım sırayla bana netlerini de yazar mısın :17:ne derecede olduğumu merak ediyorum .Dershane sınavlarına da gidemiyorum. ben bugün 5. denemeyi çözdüm 80 ni gördüm çok şükür :52: gy dan 50 net yaptım .Bi de bişey sorucam uzman mı zor fem mi bana sıralar mısın :52:

Maaşallah diyorum sana canım gördükçe bi yandan da diyorumki sedulu gibi daha çoook kişi vardır sen kes ümidi bu sınavdan :14:

sakın ümidini kesme canım sakın
yaklaşık 10 aydır hazırlanıyorum ben bu sınava 10 ayın sonunda bu netleri görüyorum
pes etme daha hırsla çalış :34:

çok mutlu oldum.

Hangi yayınları çözüyorsun ? :44:

sakın ümidini kesme canım sakın
yaklaşık 10 aydır hazırlanıyorum ben bu sınava 10 ayın sonunda bu netleri görüyorum
pes etme daha hırsla çalış :34:

Çok haklısın canım.Aslında nankörlük ediyorum ben 3.5 aydır çalışıyorum ve konular yetişse şükredektim şimdi neler diyorum :17:

Back
X