kızlar ekimde aö sınavsız ikinci ünv başvuruları başlıyo.bölüm analizi yapıcam kpss de atanma şansı yüksek bölümleri galba bi ünv daha okucam
ailem ve sevdiceğim duymasın sakın
canım araştırma sonuçlarını bizimlede paylas olurmu:)
cnm 4 yıllık sosyal hzmetler var maddi durumum imkan verse onu okurdum yıllık 2500 TL harç parası var... yardmcı kitap sınavlara gt gel derken işte yıllık 3000 i bulmasada bulur işte... yani mezun olmak için en az bi 10000 TL yi gözden çıkartmak gerekiyorkızlar ekimde aö sınavsız ikinci ünv başvuruları başlıyo.bölüm analizi yapıcam kpss de atanma şansı yüksek bölümleri galba bi ünv daha okucam
ailem ve sevdiceğim duymasın sakın
a[SUP]2[/SUP]-2a+3 demek
(a-1)[SUP]2[/SUP]+2 demek
a=13.k+11 dir
yerine koyduğunda
(13.k+11-1)+2 olur
(13.k-10)[SUP]2[/SUP]+2
13.k zaten 13 e tam bölünür 13.k.10.2 yine 13 e tam bölünür.10[SUP]2[/SUP] kalır elinde buda 100 bide +2 var etti 102 bunu 13 e bölünce kaaln 11 canım
kızlar bu arada ünv puanları felaket düşmüş 50 puan birden
acaba meeeeeemurluk içinde böle olurmu ümitlendim bi an
kime sorsam puanı çok düşük kuitim puanlarınız bu yıl düşecek, bu kesin . . . kimse doğru dürüst türkçe yapamadı, matematikte zordu...
bi yandan çalışıp bi yandan okuyabilirsin kuitim neden olmasın ki şapşahane de olur yani ama artık öle 50 lerle 60 -70 lerle alan bölümler yok, sağlık dışında . . . hep keşfedildi üşüşüldü ve puanları da yükseldi haliyle . . .
rica etsem bna anaysa değişikliğini anlatırmısın
misal 2/3 teklif sonra 3/5 falan?
hani kitap diliyle deil. tablosu var bendede pek anlayamadım.
ALLAH razı olsun şimdiden
Ben arkadaşlar kadar ayrıntılı bilmiyorum cnm unutmuşum..
ilk oylama 1/3 çoğunluk ile oluyo
Daha sonraki aşamaları oklar çizerek anlıcağın şekilde yapmaya çalış ozaman faydası olur inşallah..
kızlar günaydın
keyifler nasıl iyidr inşllh?
sınava gireccek arkadaşlar için topic açtım...herkese faydası olacağını düşündüm
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...ma-stratejileri-onerelim-12.html#post26110440
çalıştığınız kaynakları(memnun kaldığınız ve kalmadığınız) görsel olarak, altına not düşerek şu tpiğe yazabilir misniz? bir de mutlaka tavsiyeleriniz olacktır..sizler maşşalh çok iyi gidiyorsunuz..
özellkle okyanus senin birşeyler paylaşmanı istiyorum
allah hepinize çalışma azmi şevki versn..dilerim sınavınız da çok iyi geçer..yapamadığınız oursa bile. attıklarınız tutar inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?