• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar ekimde aö sınavsız ikinci ünv başvuruları başlıyo.bölüm analizi yapıcam kpss de atanma şansı yüksek bölümleri galba bi ünv daha okucam :52:
ailem ve sevdiceğim duymasın sakın :60::60:

kızlar ekimde aö sınavsız ikinci ünv başvuruları başlıyo.bölüm analizi yapıcam kpss de atanma şansı yüksek bölümleri galba bi ünv daha okucam :52:

canım araştırma sonuçlarını bizimlede paylas olurmu:)

merhabalar kızlar aacaba tercih klavuzu çıktımı bir bilginiz var mı ? yada ne zaman çıkar???

cnm 4 yıllık sosyal hzmetler var maddi durumum imkan verse onu okurdum yıllık 2500 TL harç parası var... yardmcı kitap sınavlara gt gel derken işte yıllık 3000 i bulmasada bulur işte... yani mezun olmak için en az bi 10000 TL yi gözden çıkartmak gerekiyor:ssz: şu harçların seneye kalkacağını blsem bir yıl öderm o parayı da ama kesin bişey yok:ssz:

merhaba hanımlarr nasıl gecıyor bayramınız :10:benım esım bayramda gorevlı annemlere yalnız geldım dun ev bıraz yogundu buun sakın sabah 8de kalkıp ılk ıs bır deneme cozuyorum tarıh tekrarı yapıyorum sımdıde bır deneneme cozucem bakalım ev sakın aksamda vakıt olursa cıkmıs sorularda cografya turkce cozerım tarıh testlerım var bır ay kaldı ya ıyıce stres oldum :52:

a[SUP]2[/SUP]-2a+3 demek
(a-1)[SUP]2[/SUP]+2 demek
a=13.k+11 dir
yerine koyduğunda
(13.k+11-1)+2 olur
(13.k-10)[SUP]2[/SUP]+2
13.k zaten 13 e tam bölünür 13.k.10.2 yine 13 e tam bölünür.10[SUP]2[/SUP] kalır elinde buda 100 bide +2 var etti 102 bunu 13 e bölünce kaaln 11 canım :54:

kızlar bu arada ünv puanları felaket düşmüş 50 puan birden :53: :27:
acaba meeeeeemurluk içinde böle olurmu ümitlendim bi an :9:

kime sorsam puanı çok düşük kuitim puanlarınız bu yıl düşecek, bu kesin . . . kimse doğru dürüst türkçe yapamadı, matematikte zordu...

bi yandan çalışıp bi yandan okuyabilirsin kuitim neden olmasın ki şapşahane de olur yani ama artık öle 50 lerle 60 -70 lerle alan bölümler yok, sağlık dışında . . . hep keşfedildi üşüşüldü ve puanları da yükseldi haliyle . . .

kime sorsam puanı çok düşük kuitim puanlarınız bu yıl düşecek, bu kesin . . . kimse doğru dürüst türkçe yapamadı, matematikte zordu...

bi yandan çalışıp bi yandan okuyabilirsin kuitim neden olmasın ki şapşahane de olur yani ama artık öle 50 lerle 60 -70 lerle alan bölümler yok, sağlık dışında . . . hep keşfedildi üşüşüldü ve puanları da yükseldi haliyle . . .

valla tatlım baktım aynen dediğin gibi puanlar hep yüksek :50:
ama kendime alternatif yaratmam lazım belki ist sosyolojiye başlarım aö i var çünkü :34:
sevdiceğim oyacak beni :1:

selam kızlar
bayramınız iyi geçiyordur inşallah...
bugün coğrafya tekrarlarımı yarıladım.. yarın biter
bir de deneme çözdüm..

genel yetenek 55 doğru 5 boş
genel kültür 58 doğru 2 boş

böyle işte yarın yine coğrafyayı bitirip deneme çözerim bu saatlerde :31:

Son düzenleme:
bayadır şarkı paylaşlmıyoruz :52:
eskiere gidelim biraz :32:
nedense porta rikoya gidesim geldi birden :23: :52::52::52:
ama işte tercih :1:
[video=youtube;vCEvCXuglqo]http://www.youtube.com/watch?v=vCEvCXuglqo[/video]

rica etsem bna anaysa değişikliğini anlatırmısın
misal 2/3 teklif sonra 3/5 falan?

hani kitap diliyle deil. tablosu var bendede pek anlayamadım.
ALLAH razı olsun şimdiden

Ben arkadaşlar kadar ayrıntılı bilmiyorum cnm unutmuşum..
ilk oylama 1/3 çoğunluk ile oluyo
Daha sonraki aşamaları oklar çizerek anlıcağın şekilde yapmaya çalış ozaman faydası olur inşallah..

Ben arkadaşlar kadar ayrıntılı bilmiyorum cnm unutmuşum..
ilk oylama 1/3 çoğunluk ile oluyo
Daha sonraki aşamaları oklar çizerek anlıcağın şekilde yapmaya çalış ozaman faydası olur inşallah..

ALLAH razı olsun duru hallettik onu anlatlılar saolsunlar

Türkçe, dil ve anlatım, dilbilgisi, dilbilgisi türk dili konu anlatımı soru çözümleri | Eğitim, YGS, LYS, SBS, KPSS, Dershane, Ders Videoları izle öss sbs soruları
dinledim begendim bi bakın isterseniz

arkaşlr önemli bişey dicem
1ay kaldı. ALLAH rızası için birbirime dua edelim:S

kızlar günaydın :3:
keyifler nasıl iyidr inşllh?

sınava gireccek arkadaşlar için topic açtım...herkese faydası olacağını düşündüm :16:

http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...ma-stratejileri-onerelim-12.html#post26110440

çalıştığınız kaynakları(memnun kaldığınız ve kalmadığınız) görsel olarak, altına not düşerek şu tpiğe yazabilir misniz? bir de mutlaka tavsiyeleriniz olacktır..sizler maşşalh çok iyi gidiyorsunuz..

özellkle okyanus senin birşeyler paylaşmanı istiyorum:8:

allah hepinize çalışma azmi şevki versn..dilerim sınavınız da çok iyi geçer..yapamadığınız oursa bile. attıklarınız tutar inşllh :32:

Slm kızlar nasıl gidiyor çalışmalar benim denemeler şöyle böyle hep değişik çıkıyor netler bir sabitleyemedim sınavada az kaldı stres bastı :((

Kızlar ne zamandır giremiyorum buraya .Öncelikle herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun .Ben matematiği tarihi coğrafyayı bitirdim türkçeyle geometri yarım. vatandaşlık çalıştım ama sıfırım şuan.iki deneme çözdüm biri yargının biri uzman kariyerin .Yargıda 75 net uzmanda 80 net yaptım . anayasada 12 soruda 6 yanlış iki boşum var hala.Kızlar bana şu anayasayı öğretecek güzel bir kitap tavsiye edebilir misiniz :43:

kızlar günaydın :3:
keyifler nasıl iyidr inşllh?

sınava gireccek arkadaşlar için topic açtım...herkese faydası olacağını düşündüm :16:

http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...ma-stratejileri-onerelim-12.html#post26110440

çalıştığınız kaynakları(memnun kaldığınız ve kalmadığınız) görsel olarak, altına not düşerek şu tpiğe yazabilir misniz? bir de mutlaka tavsiyeleriniz olacktır..sizler maşşalh çok iyi gidiyorsunuz..

özellkle okyanus senin birşeyler paylaşmanı istiyorum:8:

allah hepinize çalışma azmi şevki versn..dilerim sınavınız da çok iyi geçer..yapamadığınız oursa bile. attıklarınız tutar inşllh :32:

Evet evet benim için çok iyi oldu bu topic .Amin canım inşallah inşallah :31:

Merhaba hanımlar sAbah göz doktoruna gittik astigmat Baslamis gözlük verdi gozdamlasi damlatti goz numarami olcmek icin yakındaki yazıları buhulu görüyorum :37:Yarın aksam gecer dedi sinavada sayılı gun kaldı çok stres oldum ya sanki hic birşey bilmiyorum:52:Deneme siparişi vericem bakalım artık günde 2 deneme çözmeye başlıcam bol Bol konu tekrarı yapicam :6:

Back
X