2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hayırlı olsun pambik..

quietcım bende yemek yapmaya verdim..

teşekkürler demir10 kolay gelsinnnn

işte bana bu lazımdı saçma sapan şeyleri takıyorum poff
istersem yaparım bunu da biliyorum
ama içimi huzursuz eden bişey var
şuan çalışmaya çok istekliyiim ama kasımda başlıyo kurs
kendim çalışıcam şevkim gitmesn bi daha gelmez sonra

merhaba arkadaşlar
bende bu yıl hazırlanacağım,henuz başlamadım, başlamak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum.
ben sadece 4001 kadrosundan yazabileceğim ,lisans mezunuyum ama bölümümde almıyor , o yuzden genel kadrodan yazacağım, şansım nolur bilmiyorum?
dershaneye gidemicem ama ihtiyacın uzaktan eğitim internetten videolu derslerine yazılayım diyorum, eylülde başlayacak bir gurubu var, düşünüyorum.

kaçırmayız şevkini merak etme.sen kasımda başlayana kadar çalışmazsan eğer.biz konuları bitirmiş teste geçmiş olcaz yani senden önde olucaz hatırlatıyım dedim

allah kolaylık versin kızlar. benimde 2010 kpss p93 puanım 85. inşallah eeennn az 85 leri görürsünüz sizde.
Allah emeklerinizin karşılığını versin

merhaba
4001 kadrosu yerine göre çok yüksek alıyo.ist ptt 98le kapadı en son.bölüm eşit ağırlıklı bi bölümse evet avantajın var.ama ist için 90-95 arası bilgin olsun canım:26:
online eğitim almadan ilk başta ücretsiz konu anlatım videoları var onları bi takip et eğer sana verimli geliyosa öle yazıl bence

kaçırmayız şevkini merak etme.sen kasımda başlayana kadar çalışmazsan eğer.biz konuları bitirmiş teste geçmiş olcaz yani senden önde olucaz hatırlatıyım dedim

yarın başlıyorum o zaman. oruçluyken biraz zr olucak ama ben gececiyim
gece çalışırım coğrafyadan mı başlasam yoksa tarihten mi karar veremedim ama bu yarın başlıyorum
yoksa kafayı yicem ben

ben şimdi kaçıyorum gecce görüşürz
allah kolaylık versin kızlar. benimde 2010 kpss p93 puanım 85. inşallah eeennn az 85 leri görürsünüz sizde.
Allah emeklerinizin karşılığını versin

amin canım bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah

tarıhten ve cografyadan henuz ılk konuları bıtırdım ..ınsalalh unutmam sınav zamanına kadar ..bıkmam da..

tarıhten ve cografyadan henuz ılk konuları bıtırdım ..ınsalalh unutmam sınav zamanına kadar ..bıkmam da..

görüşürüz canım.ilk sayfadan takip et bitirenleri bu akşam matıda eklicem

bende katılıyorummmm benide ekler misin tatlım :79::79:

tabiki canım.ama önce konu bitirceksin
sen ilk sayfadaki tabloya bak kimler neler bitirmiş.daha bi azim gelir sana o zman
hem neden karamsar oldun ki sen yine.bugün hemen bitse yarın olsa sınava daha çok vaaaaar

tabiki canım.ama önce konu bitirceksin
sen ilk sayfadaki tabloya bak kimler neler bitirmiş.daha bi azim gelir sana o zman
hem neden karamsar oldun ki sen yine.bugün hemen bitse yarın olsa sınava daha çok vaaaaar

ya tarihe bakayım dedim ıh yok ben kendim çalışsam okusamda anlamam bunları

aklımda kalmaz kızlar ne yapıcam püfff.. en iyisi coğrafya

tam boşlukta gibiyim olur olmaz herkese çatıyorum bu aralar,kendimi de hırpalayıp duruyorum

ağlıyorum of of..

bende balık hafızalıyımdır ama calısıorum yazark calıssan olmazmı canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…