2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar bazı nedenlerden dolayı geç girdim kusura bakmayın :26:
konu bitirenler ilk sayfada eklendi.
durmak yok yola devam

Son düzenleme:
çalışmaya katılanlar:
quietnrkn,ddemir10,hazal
sıralama 1)quietnrkn
2)hazal
3)ddemir10

durmak yok yola devam kızlar

1.orta asya türk tarihi
2.türk ismal tarihi
3.ütrkiye selçukluları
4.14.15.16 yyda osmanlı imp
5.avrupa tarihi

1.tüikryenin yeryüzü şekilleri

kolay gelsin arkadaşlar
allah yüzünüzü kara çıkarmasın
izninizle ben bir şey danışmak istiyorum
ben şu an açık lise okuyorum ocak sınavında mezun olucam
2012 kpss ye girdiğimde kaç puan alırsam atanabilirim
nerelere atanabilirim
şimdiden teşekkür ederim size iyi çalışmalar

benide alın aranıza kızlar ama nedir naplyr biri anlatsın hangi konulardan başladınız programınız var mı :2: bölümüm öğretmenlik yanlış yere yazmadım umarım :78:

hoşgeldin aramıza
Ben zayıf olduğum dersten tarihten başladım ve vatandaşlıkla devam ediyorum senin zayıf olduğun ders hangisiayrıcaq bölümün ne

hemen yapim açıklama:) bölümüe göre değişir.. mesela pc programcılı 2. atamalarda 86 ile kapattı.. sağlıklar 55 le bile alıyorlar.. batı şehirlerine talep çok alıyor.. bu dmeke değildir doğuya talep az:) doğudakilerde etrafındakileri yazıor. bölüm neydi?

soru cvb yoğunlaşsak daha ii olur gibime gelioyr.. mesela islamiyyen önceki türk tarihinden sorular başlasın..

ben kpss zadeyim.. 2010 kısmet olmadı.. ama kesinlikle bilgi eksikliğinden değil!! heycandan..ellerim titredi sınavda

günaydın kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
salmonella_rossa,josse,beritann,tira
önümde tarih kitabı kara kara düşünemkteyim nerden başlasam diye

kızlar ilk başta konulara hakim olalım istedik büyük ihtimalle kasıma kadar herkes bütün konularda bilgi sahibi olur.benim coğ konularım 8 günde bitti

daha sonrasında hem soru cevap hemde günlük çözülmüş soru sayısına göre bi yarış başlıcak

bu arada 85 çok ii puan değil..

canım min 85.galiba sen kendi alanından atanmıcaksın 4001 kodu bekliyosun.evet 4001 koduyla istte 98 le bile ptt düz memur aldı.ama alan kodunu incelersen puanların bu kadar yüksek olmadığını görüceksin.benim için ist merkeze 79-85 arası.(4 yıllık iktisat mezunuyum)

quietnrkn,ddemir10 hoş buldum canlar bölümüm ing öğretmnliği ,benim mat hiç yok bayrama kadar tarihten başlayım bende o zaman matematiğede nerden nsaıl başlaycam bilen biri akıl versin lütfen :18: dershanye gidemeyecğim, şunuda merk ediyorum arkdaşlarım günlük 8 9 saatlik çalışma planı yapmışlar çok değil mi :95:geçen sene üst sınıflardan arkadaşlarım vardı 3 4 tekrar yapışlar tüm derslerden sınava kadar,atandılar tabi güzel yerlere ama şaşkınım zor geliyor biraz bana o kadarı

hoşgeldin jossee

matematiği sevmeyen çok arkadaşım var benimde. sıkı bi şekilde konulara çalışıp bol soru çözersen halledersin diye umuyorum

sorularında da yardımcı olmaya çalışırım matematiğim iyi saylır .benim sorunumda tarihte ezber yapamayan bir insanm bana yardım edin :84::84:

yada önyargılı mıyım siz tarihe nasıl çalışıyorsunuz?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…