2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ya aşk olsun bende yardımcı olmaya çalışyorum pambıka tarihim kötü dediği için öyle söyledim :89:

canım benim yanlış anlama ben ciddiyim dalga geçmiyorum.tarih daha önemli diğerlerini iyi kötü halleder.hepimizin sorunu ya tarih o yüzden dedim

bölüme göre değişir tabiki:) rast gelsin:)

Kızlar son çalıştığım konuları yazıyorum:
1.Kurtuluş Savaşı Hazırlık dönemi
2.Genelgeler (Havza,Amasya)
3.Kongreler (Erzurum,Sivas,Balıkesir,Alaşehir,Amasya Görüşmeleri)
4.Son Osmanlı Mebusan Meclisi'nin Toplanması
5.Misak-ı Milli Kararları
6.TBMM'nin açılması,iç ayaklanmalar ve sevr ant.

tebrikler canım hızlı ilerliyosun.ben hala tarih kitabıyla karşılıklı bakışıyorum

ah keşke mat sorunlu olsa bende çatır çatır yapıyom valla

tebrikler canım hızlı ilerliyosun.ben hala tarih kitabıyla karşılıklı bakışıyorum

ah keşke mat sorunlu olsa bende çatır çatır yapıyom valla

Sadece akşamları çalışabiliyorum canım iş yerinde arada bir öğle arasında bakmaya çalışıyorum olmuyor pek oda bide iş yerindekilere çaktırmamam lazım öğrenirlerse sorun olur o yüzden akşamları hem ev, hem yemek hemde dersi halletmeye çalışıyorum işim zor valla

azimlisin işte kesin olucak
bende çalışırken deneme çözüyodum iş yerinde müdür yrd müdür yanında
işten çıkıcam kpssye hazırlanıcam diyince.burda çalışıyodunuz dedi adam
12 saat çalışıyorum başka bi imkanım yok dedim bende.hem iş aksatmıyorum sorunsuz yapıyorum hem çalışıyom laf ediyo hıh

Özel sektör öyle canım çalış çalış bir kere boşla demedikleri laf kalmaz. Ben bankada çalışıyorum o yüzden iş yerinde bakma şansım olmuyor yoğun oluyor özellikle öğleye kadar. Ama azmettim 2012'de kurtulcam özel sektörden. Hep beraber inşallah

inşallah inşallah
bankada hangi bölümdesin.benim içimde bankada çalışmak

pambık kampüs için araştırma yaptımda biraz iyi diyende var kötü diyende var özelikle tarihçisini övüyorlar.iş sende bitiyor az bi parada değil sonuçta bence kampüs olur gibi

ben geldim ve ve artık kampüs akademiye kaydımı yaptırmış bulunuyorum kızlar iyi mi olcak kötü olcak zamanla görücez akşam grubuna yazıldım

19-21 arası diğer saatlerde kendim çalışıcam..:18::18: günde 2 saat ders var ve hergün var beni cezbeden de bu oldu zaten. tek beğenmediğim etüt odası
oldu o kadar çok çok küçük ..hadi bakalım hayırlısı herşey bende bitiyor biliyorum ama en ufak kusuru takmada üstüme yok

hayırlı olsun canım benim
etüt odası küçük diyosun ama bak şöyle düşün akşam grubundasın ve çok kişi iş çıkışı gelicek yorgun olucaklar.etüt odasına talep çok olmaz.senin avantajına
o zman sana ufak kusur söliyim kafana tak
yaklaşık olarak 410.000 tane rakibin var ona göre çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…