tarhçiyi övüyolarsa gözün kapalı git pambik
ya aşk olsun bende yardımcı olmaya çalışyorum pambıkatarihim kötü dediği için öyle söyledim :89:
canım min 85.galiba sen kendi alanından atanmıcaksın 4001 kodu bekliyosun.evet 4001 koduyla istte 98 le bile ptt düz memur aldı.ama alan kodunu incelersen puanların bu kadar yüksek olmadığını görüceksin.benim için ist merkeze 79-85 arası.(4 yıllık iktisat mezunuyum)
canım benim yanlış anlama ben ciddiyim dalga geçmiyorum.tarih daha önemli diğerlerini iyi kötü halleder.hepimizin sorunu ya tarih o yüzden dedim
Kızlar son çalıştığım konuları yazıyorum:
1.Kurtuluş Savaşı Hazırlık dönemi
2.Genelgeler (Havza,Amasya)
3.Kongreler (Erzurum,Sivas,Balıkesir,Alaşehir,Amasya Görüşmeleri)
4.Son Osmanlı Mebusan Meclisi'nin Toplanması
5.Misak-ı Milli Kararları
6.TBMM'nin açılması,iç ayaklanmalar ve sevr ant.
tebrikler canım hızlı ilerliyosun.ben hala tarih kitabıyla karşılıklı bakışıyorum
ah keşke mat sorunlu olsa bende çatır çatır yapıyom valla
Sadece akşamları çalışabiliyorum canım iş yerinde arada bir öğle arasında bakmaya çalışıyorum olmuyor pek oda bide iş yerindekilere çaktırmamam lazım öğrenirlerse sorun olur o yüzden akşamları hem ev, hem yemek hemde dersi halletmeye çalışıyorum işim zor valla
azimlisin işte kesin olucak
bende çalışırken deneme çözüyodum iş yerinde müdür yrd müdür yanında
işten çıkıcam kpssye hazırlanıcam diyince.burda çalışıyodunuz dedi adam
12 saat çalışıyorum başka bi imkanım yok dedim bende.hem iş aksatmıyorum sorunsuz yapıyorum hem çalışıyom laf ediyo hıh
Özel sektör öyle canım çalış çalış bir kere boşla demedikleri laf kalmaz. Ben bankada çalışıyorum o yüzden iş yerinde bakma şansım olmuyor yoğun oluyor özellikle öğleye kadar. Ama azmettim 2012'de kurtulcam özel sektörden. Hep beraber inşallah
pambık kampüs için araştırma yaptımda biraz iyi diyende var kötü diyende var özelikle tarihçisini övüyorlar.iş sende bitiyor az bi parada değil sonuçta bence kampüs olur gibi
ben geldim ve ve artık kampüs akademiye kaydımı yaptırmış bulunuyorum kızlariyi mi olcak kötü olcak zamanla görücez akşam grubuna yazıldım
19-21 arası diğer saatlerde kendim çalışıcam..:18::18: günde 2 saat ders var ve hergün var beni cezbeden de bu oldu zaten. tek beğenmediğim etüt odası
oldu o kadar çok çok küçük..hadi bakalım hayırlısı herşey bende bitiyor biliyorum ama en ufak kusuru takmada üstüme yok
hayırlı olsun pambik..
quietcım bende yemek yapmaya verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?